vagentilldromhuset

2011-11-29
17:56:46

ojojoj

Var visst ett tag sen jag var här! Helgen bara sprang iväg, med besök hos finaste familjen T och lördagen spenderades med att julpynta och söndagen spenderades i Linköping med finaste syster =) Men NU är jag här!!

Jag har egentligen inget att skriva känner jag, mycket uppsats nu ;) men vill jag vara klar till jul så är det bara att kämpa på!

Imorgon har jag en dejt!!! Japp, så är det! Jag ska på dejt med Anna A, trevligt värre! Har inte träffat henne sen bröllopet, inte bra alltså! på torsdag skulle jag träffa Hanna K men hela familjen där ligger i magsjuka så det känns inte så bra!! Vill inte ha nån magsjuka nu, går icke!! Ska nog boka om till nästa vecka istället!!! Fredag ska Uffe spela bowling, själv ska jag skriva uppsats på dagen sen blir det kanske lite bakning på kvällen! Tänkte även att det nu var dags för de Karelska pirogerna! Måste ju testa =)

Ja,ja, nu ska jag ta tag i tvätten och sen skriva lite grejs på uppsatsen, medan jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar!!


Kram på er






2011-11-26
09:23:16

sooool
Har ni sett?? Solen skiner! Vad härligt, skulle gärna få vara lite snö oxå! Vi hoppas att det iaf är snö till jul =)

Tackar familjen T för en trevlig fredag, alltid härligt att få träffa er, måste göras om snaaart <3

Idag ska här städas, plocka undan och plocka fram alla ljusstakar! Jag hann med att få fram några stjärnor och gardiner, men idag ska allt upp. Men först måste allt annat bort, jag ska även passa på att rensa lite bland blommorna så jag kan köpa lite nya efter jul och nyår.

Nu ska jag börja stöka lite! Kanske blir ett bättre inlägg ikväll, annars hörs vi av imorgon =)


Kram på er





2011-11-25
07:52:19

mysmorgon

har jag just nu.

Dålig bild, men jag tände ljus när jag satt och åt frukost alldeles för mig själv (Uffe har åkt till jobbet). Ser ni vad som väntar mig i bakgrunden??? Japp en hög med litteratur till uppsatsen ;) Ska beta av lite idag, men ska inte skriva något på dator, skriver för hand först har märkt att det blir bäst så =)

 

Igår fick jag upp alla julgardiner utom de två i arbetsdelen av köket, de kommer förhoppningsvis upp imorgon =)

Mina julgardiner som är i kök, mat och vardagsrum =) När jag var liten satte mamma alltid upp julgardiner (gör hon fortfarande) men då var det med tomtar på och jag minns hur lycklig jag blev när dom gardinerna kom upp. Jag kkunde sitta och titta på de där tomtarna länge!! Och nu har jag köpt egna och jag blir lika lycklig idag! Julen är den tid på året som jag älskar mer än allt annat, och jag tror att det kommer från när jag var liten, mycket pynt och mycket kärlek :) Det ska finnas tomtar i varje vrå och jag ställer fram allt redan till första advent. Jag kan nog uppfattas som smått galen av många, men En GÅNG om året är väl inte så farligt ;) JAg skulle bli världens lyckligaste om Uffe kom hem en dag och hade köpt en tomte till mig, istället för blommor, vilket han inte heller gör ;)

 

Igår testade jag ljusstakarna och stärnorna, och det blir att köpa lite nya saker, får se om jag ska fixa det imorgonbitti!

 

Nu ska jag läsa en av alla böcker till uppsatsen.

 

Kram på er

 

 

 


2011-11-24
18:58:03

handledningen
gick bra!! Trodde jag verkligen inte, men det gjorde den! Hon hade inte så mycket som hon vill ändra på i min uppsats! Så imorgon ska jag skriva lite litteraturöversikt.

Sen ska vi träffa finaste familjen T! Längtar så =)

Idag tog jag upp alla tomtar, ljusstakar och stjärnor, blir att få upp allt på lördag =) Hoppas att jag kan låta bli i morgon och skriva istället ;) nån som tror att jag klarar det?? Jag är väldigt skeptisk, haha!

Jag har inte så mycket mer att säga idag förutom att eleverna var helt fantastiska idag, vilken grupp =) Blir så glad i hjärtat <3


Kram på er




2011-11-23
18:41:50

trött onsdag
Härligt Johanna att du hänger med på godisförbudet =) En fika nångång måsta man få ta, men jag undviker läsk och godis och utematen!!!!

Idag har varit en trött dag, inte så jobbig, men tröttheten har varit ofantlig! Jag jobbade i en femma som jag inte har varit hos på ETT år, kom vi fram till, men jag lärde mig alla namn och det gick bra! Men när jag har vikarierat i olika klasser så här så har tankarna fört mig till då när jag gick i skolan och när vi hade vikarie. Stackars alla vikarier som har varit i den klass som jag har gått i. Jag kanske inte var den som stökade mest, men jag förstår idag hur det känns att ha genomgång med elever som ger blanka f**n i vad man säger ;) Idag tog jag ett allvarligt snack med klassen och det funkade bra =) får se om de kommer ihåg det imorgon, hihi!!

Jag har fått ihop mitt gäng till min fokusgrupp, nu ska vi bara boka en tid som passar, inte det lättaste, men det ska väl gå. Jag skickade in en del av mitt arbete till min handledare idag, imorgon är det handledning! Och jag ska åka in med min telefon och få ett utlåtande på vad det kommer att kosta att göra iordning, eller om de måste skrota telefonen! Hoppas på det sista så jag kan hämta ut en ny, då jag haft andra problem med den innan!!! Ni får veta imorgon =)

Kram på er




2011-11-22
20:54:16

dagen efter spinningen...
...och jag LEVER!! Jag körde ganska lugnt så att jag inte skulle vara helt död, jag lyckades och kände att det ska bli roligt och åka nästa måndag.

Jag måste ju bara berätta...jag berättade om vår ytterdörr som hände i fredags, innan dess hade Uffe kommit hem från jobbet och då hade någon kört för nära mittlinjen på vår lilla väg och kraschat backspegeln på förarsidan på hasn jobb-bil. Senare hände ju det med dörren OCH igår...vad hände då?? Jo, min HTC ramlade ut ur min jackficka rakt ner i asfalten och displayen gick åt fanders, så touchfunktionen la av och telefonen fungerar nu inte längre!! 1500 i självrisk! Vilket skit det har varit!

Ja, ja det var det!! Imorgon ska jag skicka in lite som jag skrivit på C-uppsatsen till min handledare, ska nämligen på handledning på torsdag, ska bli spännande! Har inte skrivit så mycket än,men har mer i huvudet om det jag vill ha med!!

Nu ska jag strax se på Desperata husfruar =)


Kram på er





2011-11-21
08:06:19

Ny vecka = skriva uppsats
Ja, jag måste verkligen få lite skrivet idag på metoden, även om jag inte har alla böcker jag ska ha! Bara jag åtminstone har börjat... Jag funderar ibland på om jag någonsin ska bli klar med den, men det vet jag att jag blir.

Igår var det som sagt Breking Dawn på bio! Den var bra =) och den slutatde inte på ett sånt konstigt ställe som jag först trodde. Det ska iaf bli härligt när de visar sista delen nästa år.

Vet ni vad jag ska göra idag?? Det var så j***a länge sedan jag satt på en spinningcykel, men idag ska jag göra det...ahhh, lite nervös är jag allt, kommer inte orka någonting! Ni får höra imorgon hur det gick, om jag överlevde eller inte.

Nu har jag inte tida att vara här inne mer, NU ska jag sätta igång med uppsatsen.


Kram på er






2011-11-20
09:52:47

Breaking Dawn

Japp, så är det idag är dagen äntligen här då syster-yster och jag ska åka in och se Twilight - Breaking Dawn. Har längtat efter att se den, men som jag skrev igår är jag inte överlycklig över att jag måste vänta ETT år innan sista delen kommer!! =( Men jag tror att det året kommer att gå fort ändå! Nu är det ju snart jul, min uppsats ska snart vara klar, snart är jag färdigutbildad lärare, och snart kommer mosters plutt till världen <3 Längtar så efter den lill*. Innan allt detta kommer kusins lilla plutt (som jag tror är en pojke) och den plutten kan komma när som helst nu!! Vi hoppas alla att den kommer tidigt så att de kan vara med på julafton =) (Syrrans plutt tror jag är en tjej).

Idag har jag som mål att sy färdigt julgardinerna till alla rum, förutom två iaf. Uffe håller på och målar vid fönstrena i köksdelen, så innan dess kan vi inte få upp nåra gardinstänger och då vill jag inte sy kappan eftersom det ska vara en rak kappa. Sen ska jag göra kola oxå, och det ska jag nog börja med när jag har loggat ut härifrån =)

Igår var jag nere i Finspång och köpte en present till mamma och pappa. Jag ska lämna dem idag och ta kort på dem så ska ni få se dem imorgon!

Tänkte passa på att visa några bilder från dräneringen:

Kabeln som här är lagad, men som råkade ut för en liten olycka ;)

Igenfyllning!

 

Ja, jag vet inte så roliga bilder att kolla på, men så här har det sett ut =) Roligare blir det nästa år, när vi byter panel och bygger trappa och altan!!

 

 

Kram på er

 

 

 

 


2011-11-19
09:01:23

Vad har denna lördag att erbjuda?

Godmorgon säger jag fast jag har varit upp en stund nu =)

Idag verkar iaf solen titta fram, eller är det kanske bara nu på morgonen? Hoppas att den håller sig framme. Jag funderar lite på att baka lite julgodis och frysa ner, kanske ge lite till syster! Men vi får se, för Uffe ska fixa lite vid fönstrena i köksdelen så jag vill inte att det ska vara fullt med slipdamm i godsakerna. Svårt att inte få smaka dock, men det ska nog gå ändå! Får be Uffe smaka så att det går att äta =)

Så kul att läsa Hanna och Hannas kommentarer! Alltid kul att få lite kommentarer när man skriver här inne! Hanna K: Jag har fullt upp nästa vecka, men kanske veckan efter?

Igår var Uffe och jag i stan och handlade Teodors julklapp och födelsedagspresent! Men jag kaninte säga vad det är eller lägga ut nån bild eftersom jag vet att hans fina mamma tittar in här lite då och då ;) Jag har en sak till jag ska köpa och det kan jag inte heller säga vad det är =)

Uffe hade en riktigt dålig dag igår =) och jag kan såklart inte låta bli att skratta, skadeglad som jag är, haha. Men den ena saken blev jag ju själv drabbad av kan man säga. När vi kom hem från stan igår så gick Uffe in i huset först och jag efter, när jag var på väg att stänga dörren sa Uffe att jag skulle låta dörren va öppen för han skulle hämta några saker i bagaget. När han sen kom in fick han inte igen ytterdörren, han blev lite irriterad. Men till slut fick han igen dörren, innan jag kommer till det som hände ska jag berätta att vår dörr har krånglat ända sen vi köpte huset. Vi har fått slå igen dörren för att den ska gå igen och ibland kan vi inte öppna den varken från utsidan eller insidan. Men igår...jag stod i köket när jag hörde att han fick igen dörren och då hörde jag en rejäl smäll, trodde handtaget hade lossnat för det lät som handtaget föll ner i klinkersgolvet, men icke sa nicke. Det var glasrutan som fick ett hål i sig, såg ut som nån kastat in en sten. Men det är fixat och vi har beställt en ny dörr =) Känns rätt skönt att få en ny dörr som vi förhoppningsvis kan öpnna och stänga =)

Imorgon ska syrran och jag åka in till stan och se Breaking Dawn, men såg igår att nästa del inte skulle komma förrän om ETT år, hur galet dålit är inte det?? Så var det ju inte med Harry Potter! Skit, så idag får jag kolla på tre Twilight-filmer medans jag bakar =)

 



Vill att det ska se ut såhär snart!!!



Kram på er

 

 

 

 


2011-11-18
08:42:02

freeedag =)

Den 18:e november!! Nästa vecka får jag äntligen börja adventspynta eller i mitt fall JULpynta! Jag älskar verkligen julen, så allt pynt förutom granen ska fram till första advent så man får njuta då lämge som möjligt av det =) Sen kommer granen fram dagen innan julafton, då klär vi den tillsammans, medan skinkan står i ugnen och gröten står på spisen. Sen äter vi tomtegröt och skinkmacka på kvällen, åhhhh nu längtar jag ännu mer =)


Idag ska jag fixa till mitt missivbrev, boka om tiden hos kuratorn, boka tid för massage och skriva lite på inledningen, frågeställningen och metoddelen. Det är mitt mål för dagen, och jag ska börja med skrivandet, så jag iaf har kommit igång! Nästa vecka ska vi skicka text till handledaren så hon ser att vi är igång ordentligt.


Ska försöka få upp lamporna  i sovrummet oxå, idag. Så att jag kan läsa skönlitterära böcker på kvällarna! Har ni läst Mons Kallentoft´s böcker?? Jag har läst första och jag blev lite avskräckt i början för att han skriver på ett helt annorlunda sätt än t.ex. Mari Jungstedt eller Camilla Läckberg. När man kommit in i hans sätt att skriva var boken riktigt bra och nu har jag del 2-3 hemma oxå så jag ska väl föröka läsa dem oxå =)

 
VILKET roligt väder vi har här hemma i Svergie! kan det bli gråare ute?? Jag orkar inte gå upp på morgonen och jag blir ju inte direkt piggare av att det är mörkt hela j***a dagen, hujeda mig! En fördel för de som ska skriva C-uppsats på våren är att det är ljusare och varmare. Men nu ska vi se positivt på det hela, vi får ju sitta inne, med en massa tända ljus och snart i skenet av adenvtsljusstakar och adventsstjärnor =) myyys


Näe, nu ni är det dags för lite skrivande på andra datorn, ha det bra!


Kram på er







2011-11-17
17:52:18

snart helg...

Ska ni göra nått särskilt? Jag har inget inbokat, men jag ska väl fixa till och skriva ut missivbrevet så att det ser lite snyggt ut när jag lämnar ut det nästa vecka, då jag ska boka in tid för fokusgruppsintervju. Sen blir det väl det gamla vanliga, att tvätta, stryka och så skulle jag behöva sy iordning julgardinerna och så skulle jag vilja baka karelska piroger =) Får se om jag fixar det ;)


Idag var jag på talangjakt på jobbet =) Så roligt att se dem efter tre dagars övande! De klarade sig väldigt bra, måste jag säga även om det kändes lite kaosartat under dagen ;)


Jag trodde att Vampire Diaries började IDAG men det var tydligen imorgon, lääängtar såååå!! Och syrran och jag kanske åker in och kollar på första delen av Breaking Dawn på söndag, ahhhhh....!!!! Lääängtar tills det oxå ;)


Kram på er








2011-11-15
15:58:41

tisdag

och jag har jobbat! Vi har elevens val den här veckan och jag har sprungit runt på lite olika ställen, men barnen är så självgående att man nästan känner sig överflödig =)

Iaf här kommer bild på mina skor


Jättesköna är dom! Är lite allergisk mot klackar eftersom jag brukar få så ont i fötterna, MEN kilklackar är ju det bästa =)

 

Sänglamporna, ni ska få se bild när de sitter uppe oxå. 129 kr på IKEA =)

 

Missivbrevet blev godkänt så nu ska jag skicka ut det till de lärare som SKA vara med i min fokusgrupp ;) Nu måste jag plocka lite härhemma, kommer ett par och kollar på gamla sängen idag!! Fattar inte att man köper begagnade madrasser, hur tänker folk?

 

Kram på er

 

 

 


2011-11-14
08:46:50

godmorgon

Måndagmorgon = skriva missivbrev och intervjufrågor. Det är min sysselsättning efter jag har gjort ett inlägg här ;)

Tack Helena och Hanna K för era kommentarer. Hanna, jag måste absolut komma och titta nån dag =) Helena: Sant att man får unna sig något dyrt nångång ibland, när man känner att man har råd och att det inte blir för ofta =)

Igår firade vi som sagt min pappa, Uffes pappa fanns med oss i tankarna då han ine längre finns med oss :( Efter firandet åkte Uffe och jag till stan, han skulle handla en vinterjacka för presentkortet han fick på Dressman, i lördags. Då passade vi även på att ta en tur in på skopunkten, jag behövde nämligen ett par inneskor då jobbet hade städat undan alla gamla skor som legat och skräpat - mina foppatofflor som var så sköna bl.a. =( Uffe behövde ett par nya vinterskor och jag behövde oxå ett par som är lite finare än kängor, så jag passade oxå på =)

NU ska jag skriva lite! Kul att ni fortfarande läser och kommenterar.

Kram på er

 


2011-11-13
11:26:51

FARSDAG

Ja, idag är det pappornas dag! Grattis till alla er! Jag ska fira min pappa idag, så det blir lite fika idag oxå.


Efter att alla var här igår, åkte Uffe och jag till IKEA strax innan de stängde =) Uffe var väl kanske inte jätteglad, men han ville inte åka idag så... ;) Vi köpte dörrarna till garderoberna i hallen som vi satte upp och så köpte vi två lampor att ha ovanför sängen i sovrummet så jag kan läsa på kvällarna.  Ni ska få se bild sen. Ni ska även få se hur garderobsmatten blev och lite bilder från dräneringen. Jag sitter vid en annan dator nu och alla bilder ligger på min dator.


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, sen blir det en tripp till pappa!


Mina fina föräldrar på mitt och Uffes bröllop!


Kram på er






2011-11-12
12:39:10

lördag...

Hejsan på er!!

 

Börjar med att tacka Hanna K för din peppande kommentar, VI kommer att klara det!! Men det är ju som vanligt rörigt nu i början =)

 

Idag kommer mamma, pappa och syrran hit. Vi ska fira Uffe lite i efterskott. Min ingifta moster Carro och hennes dotter (min kusin) Jonna kommer oxå hit. Jag ska handla lite då Jonna säljer jultidningar, måste ju ställa upp på kusinerna, eller hur? ;) Vi ska fika lite på Lindahls chokladtårta, och tigerkaks-minicupcake-med-juleskumsfluff, ingen aning om hur det smakar, men men. Jag har ju slutat med godis, läsk och sånt, fram till jul, men idag ska jag faktiskt fika, man behöver ju inte överdriva bara för det. Läsken skippar jag iaf =) Men det är segt, fattar inte vilket beroende det framkallar, helt livsfarligt ju!


Vad tråkigt det är ute! Grått, och disigt! Från ett fönster i vardagsrummet ser man inte ens ut ifrån...kul, eller? JAg undrar bara när snön ska komma?? Den får gärna vänta till den 25 november, den helgen ska vi adventspyssla hemma och då vill jag väldigt gärna ha snö ute. När man går upp på söndagen den första advent och bakar pepparkakor innan Uffe vaknar så han känner doften av dem direkt när han öppnar sina trötta gröna =)


Julfreak som jag är så kommer ALLA tomtar fram till första advent! Försökte ett år att bara plocka fram lite grann till advent och sen fylla på, men det kändes jättekonstigt, hade ingen som helst julkänsla. Så iår blir det allt fram OCH i år har jag köpt gardiner till alla fönster!! Ska visa dem nån dag för er =)

Nu ska jag förbereda lite innan gästerna kommer =)


Kram på er




 

 


2011-11-11
15:05:11

C-uppsats

Är ju bara för tråkigt, iaf nu när jag inte riktigt har kommit igång än. Har suttit idag och läst en massa metod, urk vad det är tråkigt =( Men det blir kanske lite roligare när jag kommit nån vart!!

Tack Hanna för dina fina kommentar!! Tur att någon hänger på mig, det är ju näst intill outhärdligt (herre jösses, stavas det så??)! Imorgon ska vi fira Uffe lite sådär i efterhand och då kommer jag faktiskt att äta lite tårta!!! Så det så, men ingen läsk eller godis, nope! Det är ju faktiskt inte så långt kvar till jul, BARA en sisådär 43 dagar...

Jag tänkte att ni skulle få se min väska jag köpte i Rom:



En sån här fin påse fick man i butiken, kände mig lite som Pretty Woman ;)

 

Här är min fina väska!! Den var väl lite i det dyraste laget när det kommer till handväska, men ibland får man unna sig en sån sak, eller??

 

Igår skrev jag att jag hade fått en läxa i att berömma mig själv och idag har jag börjat! Det är svårt, men jag hoppas att det blir lättare ju längre man håller på!

 

Vi kommer säkert att höras i helgen, men om inte så får ni ha en UNDERBAR helg tillsammans med nära och kära! Ta hand om varandra <3

Kram på er

 

 

 

 


2011-11-10
18:22:46

en hattis torsdag

Jag har jobbat idag, men jag har inte varit i en klass utan fart runt på en del olika. En lektion i en klass, sen springa till nästa och sen till nästa. Sånt är jobbigt, vill gärna vara i en klass under en dag, men så är det och det funkar ju. Måste ju ändå vara glad eftersom jag har ett jobb.

 

En tripp till kuratorn blev det direkt efter jobbet, mycket gråt blev det där, men det behövdes :) Fick även en hemläxa, en svår en. Måste berömma mig själv varje dag, om ni skulle vara mig för en dag då skulle ni förstå att det är svårt, men jag ska lyckas...LOVAR!

 

Efter kuratorn bilade jag tillbaka hemåt, och först fixade jag farsdag-present, sen blev det en tripp till bibblan där tre intressanta böcker väntade på mig ;)

 

På lördag kommer vår bröllopsannons i NT den kommer även i Folkbladet men vi vet inte när än =)

 

Imorgon blir det att läsa och strukturera upp den där C-uppsatsen!

 

Kram på er 





2011-11-09
18:36:21

en kexchoklad...

...låg på min arbetsplats idag när jag hade avslutat dagens första lektion. BRA...INTE!!!!


(bilden lånad från Google)

Nu ligger den på hyllan vid min arbetsplats och den ska ligga där ända fram till jullovet, sen tar jag hem den så kan jag äta den på julafton =) LÄNGTAR!

Idag träffade jag min handledare till min C-uppsats...ingen bra start där inte. Hon valde att läxa upp mig för att jag missat ETT tillfälle på handledning. Och sen började hon prata om att jag inte skulle ha henne som handledning, men när jag berättade vad jag skulle skriva om så skulle jag ju visst va hos henne. Vi är två Linda Andersson som läser samma kurs och det har alltid varit lite struligt med att veta vem som ska vara vart osv. Men, men tack och lov fick vi ett bättre avslut på vårt möte och nu känns det mycket bättre än vad det gjorde när jag kom dit.

Jag är iaf glad att jag inte åt den j***a kexchokladen =) Bra mig =)

Kram på er

 


2011-11-08
21:26:34

andra dagen...

...och en enorm huvudvärk! F**n vad jobbigt! Den kom smygande vid 10 och stanade till kl 20 cirkus och det var inget roligt alls =(

Jag fick en tid hos min handledare imorgon, tack och lov! Har ju missat handledningarna som varit så det känns skönt att kunna få lite funderingar uppklarade ;) Sen är det väl bara hem och fortsätta läsa de alldeles underbara metodböckerna (läs med en ironisk betoning)

På torsdag är det jobb och sedan samtal hos kuratorn, tur att jag fick en alldeles underbar kurator, helt fantastisk människa! Ska bli skönt att träffa henne igen och få prata lite med henne, andra gången sen det tråkiga inträffade för 4-5 veckor sedan.

På lördag blir det nog lite fika för Uffe som fyllde år förr förra söndagen! Härligt!!!!!!!!


Kram på er





2011-11-07
16:12:15

dag 1 snart avklarad...

Men jag höll på att åka dit direkt...men tog mig ur det och klarade av det. Känner mig nämligen lite dålig, har ont i halsen och är oerhört trött, ZzZzZz. Så då tyckte jag att jag var värd lite godis, när jag åkte och handlade lite förut, hur dum får man va??? Jag köpte INGET godis, stod emot, bra mig!!! ;) Konstigt att man alltid ska trösta sig med godis när man mår dåligt, som att man skulle må bättre av det!

När Uffe kommer hem ska vi laga lite mat, Lingiuni med fläskkött, såg gott ut i receptet iaf, hoppas att det är det!  

Idag har det varit jobb: först i sexan och sen i femman! Sen åkte jag ner till bibblan och hämtade två böcker som jag hade reserverat. Som det känns nu blir det nog inte så mycket läsande ikväll, kanske blir det istället en tidig kväll.

Kram på er





2011-11-06
15:08:17

vem hänger på???

En utmaning! Vem hänger på???

Det är 48 dagar kvar till julafton! Så min tanke är att det INTE ska ätas något godis, drickas någon läsk, ätas någon snabbmat, ätas chips eller ostbågar  fram tills dess! Vad säger ni? Nån som vågar följa med mig på den här utmaningen??? =)

Kom igen nu!

Jag börjar imorgon och jag MÅSTE klara det! Hoppas att ni hejar på mig och att ni antar utmaningen tillsammans med mig =)




2011-11-06
09:36:17

försenad bröllopsresa...

...är vi nu hemma ifrån!
För en vecka sedan åkte min fina man och jag till Italien (Rom), vi var där i några dagar. Ojojoj vilken stad och vad mycket man går när man väl är där =) Vi såg en massa av de kända sevärdigheterna. Första dagen tog vi oss till Forum Romanun, Palatino och Colosseum.


Detta är en av alla triumfbågar i Rom, just den här ligger inne i Forum Romanum.


Inne på forum Romanum


Colloseum, köerna in var huuuuuur långa som helst, men vi hade köpt biljett på palatino så vi kunde gå förbi den kilometerlånga kö´n =)

Vi såg även Vatikanen, Castle Saint Angelo, Fontana di trevi och mycket, mycket mer!!


Fontana di trevi


Vatikanen och Peterskyrkan


Castle Saint Angelo

Som sagt så har vi sett en massa annat och tagit massor av bilder =) Men jag vill inte lägga ut alla här. Däremot villa jag rekomendera er alla att ta sig hit och se det med egna ögon, det vaar något av det mäktigaste jag någonsin sett tillsammans med pyramiderna i Egypten!!


Den här resan var bra för oss, vi behövde verkligen komma iväg efter tråkigheterna som vi utsattes för för några veckor sedan då vårt liv skulle se helt annorlunda ut, men tyvärr blev det inte så =( Jag hoppas iaf att ni har mått bra och att ni kommer att kunna läsa lite mer på den här sidan än vad ni kunnat göra den senaste tiden ;) Har fått en del påminnelser om att den här sidan finns och behöver uppdateras ;) Så nu kanske jag kan ordna det!!

Just det jag köpte ju en superfin väska i Rom, lägger ut bild på den sen, har den inte inlagd på datorn!!!

Kram på er