vagentilldromhuset

2010-10-31
09:57:34

ställa om klockan!
Glöm inte det!! Det är dags att ställa om klockan och jag glömde det förstås och kunde inte fatta varför inte klockan på mobilen och på tv´n var samspelta ;) 

Igår var det älsklingens födelsedag, nummer 35! Vi firade det med att mamma och pappa och syster kom och fikade lite vid 12-tiden. Vid 16 kom några kompisar till oss och vi åkte senare in till stan och såg på en grymt bra konsert med mitt absoluta favoritband SABATON!!





Dom var såå jäkla bra...som vanligt =)

Nästa helg kommer det bli lite mer firande av Uffe, då vi ska ha lite folk och lite mat samt kanske spela lite pingis!!



2010-10-28
16:26:54

sista seminariet...

...hade jag idag mellan kl 10-12, sååå skönt att det är klart och att allt är godkänt. Bara att lägga den här kursen bakom sig och ta tag i nästa som börjar på tisdag!

Jag har precis gjort ahlgrens bilar-fluff och polly-fluff till Uffes tårta på lördag =) Hoppas att det blev gott!! Ska ta lite bilder på den imorgon när jag ska komponera den ;)

Uffe och jag ska åka iväg och köpa panelskivor till hallen idag, Viberga hade bra pris på dom nu så det är bäst att passa på.

Imorgon är det VFU för mig och jag ska baka med några av  barnen, det ska bli roligt, men jag blev lite rädd om det var så att jag skulle hålla i nån genomgång oxå :/ Hoppas inte det!!

Nu kommer snart Uffe och då ska vi äta och sen åka och fixa skivorna =)

See ya!!


 

 

 


2010-10-26
09:37:23

jag hatar att...

...vara förkyld. Vet inte vilken gång i ordnigen det är nu, skulle gissa på fjärde sedan tio veckor tillbaka. Undrar vad som behövs för att man ska bli av med den och att den inte kommer tillbaka igen? Kanske ta det lite lugnt och låta förkylningen gå över av sig själv, synd bara att det tar sån tid!

Jag har börjat få behandling för min hälsporre, vilket innebär att jag inte får träna som jag brukar utan får bara köra spinning, men iom att jag är sjuk får jag ju inte ens göra det, så nedrans irriterande.

Idag ska jag läsa lite texter inför morgondagens VFU-seminarium och inför torsdagens tvärgrupps-seminarium. Sen blir det nog att åka och handla lite mat och kanske shoppa upp mitt presentkort på bokhandeln i Finspång som jag fick av min kära svärmor!! En tripp till apoteket oxå för att köpa nässpray och alvedon! Vi får se hur dagen blir =)

Have a nice day





2010-10-24
10:37:06

dagen innan lön...
...eller ja, innan studielånet ramlar in på kontot och jag är verkligen urfattig!!! Men, imorgon kommer pengarna så då är det bara att åka och fylla på kyl och frys med mat =)

Lämnade Signebusan hos hennes föräldrar för ca en timme sedan, det var meningen att jag skulle åka ner till Mantorp och kolla på Stolleracet, men vädret är ju inte det bästa så jag skiter i det!! Uffe och syrran skulle köra så det hade varit lite roligt att kolla, men, men det får jag gör nästa år om det blir något =)

Så dagen får istället bjuda på lite läsning och plugg inför morgondagens seminarie. Vecka som kommer nu är det tre stycken seminarier på...mån, ons och tors. Det känns ändå lugnt, har varit nervös innan, men nu känns det bra, känns som jag har någorlunda koll på allt iaf =)

Micke och Molle 2 går just nu på femman så det slötittar jag på ett tag innan jag springer ner i källaren och drar igång en tvättmaskin och sen stryka lite och så plugga lite förstås!


Bilden lånad från Google bildsök




2010-10-22
10:29:03

22/10 - 2010

Och detta var vad jag vaknade upp till idag:

Det är den första snön för den här vintern!!! Tur att Uffe fick på vinterdäcken på BMW´n igår så att jag kan åka säkert, nu ska han bara se till att han få ordning på bussen oxå så att även han åker säkert och jag inte behöver oroa mig. Tror väl inte att den här snön kommer att ligga kvar särskilt länge, men det kommer ju ändå vara kallt och halt på vägarna.

I veckan har jag bakat en del, var  tvungen att prova på att baka cupcakes, jag gav bort en del till Uffes jobb så dom har jag ingent kort på, men några choklad-cupcakes hade jag kvar hemma

Sen blev jag sugen på att baka lite bullar oxå, typ 100-nånting blev det

Så nu har jag iaf lite fikabröd om det skulle komma förbi gäster någon dag =)

 

Sen har jag ju lovat bilder på min fina lampa som jag köpte i Ullared

FIN VA????

Vi fick ju även hem vårt fina matbord med stolar, det var lite otympligt att få hem det, kartongen för bordet var 240 cm lååångt och vägde 74 kilo, ahhh, jobbigt

Bussen var iaf helt full =)

Stolarna ser ut så här

Bild på bordet och hela arrangemanget kommer senare, har ingen bild på det än ;)

Förra månaden fyllde min kära kusin 30 år och det skulle såklart firas med fest här får ni tre bilder på det

Kan säga att kille i mitten är kusinen och han var så jäkla sketafull!!! Kanske syns lite ;)

 

Just nu håller jag på att tvätta och ska läsa lite flera texter från skolan och sedan hämta den här skitungen ;)

Här plockar hon sönder mina klädnypor, sketans unge =) Trött som bara den är honhär oxå, snart får vi leka!!!

 

Nu var maskinen klar i källaren, bara att hänga upp och ladda en ny

 

 

 


2010-10-20
09:01:56

laser...
...japp, idag är det dags! Kl 10 ska jag få min första laserbehandling för min stackars hälsporre :) i samband med lasern ska jag oxå få massage av vaden, det behövs för den är som en spänd boll ajajaj. Annars idag ska jag skriva klart vitt VFU-paper. Bäst att passa på när jag är ensam hemma. Uffe är nämligen på mässa hela dagen i Älvsjö, hoppas att det går bra för dom =)

Igår hade vi vårt sista litteraturseminarie för den här kursen och vi behövdeinte säga så mycket eftersom vår seminarieledare pratade mest hela tiden =)

Jag har inte kunnat träna den senaste tiden pga en envis förkylning...blir arg, vill så gärna komma igång med träningen ordentligt. Måste ju bli av med ett kilo eller massor av kilon.

Måste ta med mig syster-yster och kolla på klänning snart, så att jag vet vilken modell jag vill ha den 16/7-2011 =)

Måste gör mig i ordning och åka och behandlas =)

See you later




2010-10-16
16:37:17

...
en solig lördag och jag är snorig och dan, inget roligt alls =(

Uffe är ute och röjer på tomten, själv har jag dammsugit hela huset och plockat upp lite porsllin som var kvar i källaren så nu är allt upplockat och jag har fortfarande tre stora lådor, ett stort skåp och en hylla i ett skåp kvar att fylla. Hmmm, undrar om vi inte behöver lite nya skålar och formar kanske ;)

Imorse var mamma och pappa här på lite kaffe! Det var trevligt Vi pratade lite om syran och jimmys nya hus och att Uffe ska fixa deras kök och mammas och pappas golv innan jul...tur att han är lite rastlös och tycker att det är roligt att pyssla lite =)

Själv har jag en del uppgifter som ska göras och lämnas in i veckan, har INGEN som helst inspiration och har supersvårt att sätta mig ner och koncentrera mig på det som ska göras, därför dammsuger jag istället ;) Bra bra!

Nu är min dator fixad så nu ska jag bara hitta kameran så ska ni få lite bilder =)

See ya




2010-10-09
22:04:17

röjardag...
...har jag verkligen haft idag! Herregud, jag har plockat upp i stort sätt allt från källaren upp till det nya köket. Diskmaskinen har gått i princip hela dagen, säkert 9 maskiner (snabbdisk). Allting som stått i källaren var ju dammigt och lite äckligt, men nu är allt så fint såååå! Jag har skruvat upp gardinstängerna i vardagsrum och matrum och putsat dom fönstrena och satt upp gardinerna, nu börjar det faktiskt se ut som ett riktigt hem där nere. Tyvärr har jag inget internet på min dator där bilderna ligger och jag orkar inte lägga in dom på den här datorn så ni får vänta lite innan ni får se hur det ser ut =) Men den som väntar på nått gott....

Uffe har varit iväg på öl & whiskeyfestival i Stockholm idag och han kom hem ganska nyligen och hade lite svårt att prata rent och han såg lite "trött" ut i ögonen =) Han gick faktiskt och la sig nyss och klockan är bara 22.00, han brukar alltid vara uppe en bra bit in på natten under helgerna!

Min kära kusin Adde och hans sambo var på IKEA idag och köpte lådavdelare åt mig, dom som jag har varit inne i Linköping för att handla 3 gånger, men som inte funnits. Nu fanns dom!! Så ett super tack till er för att ni fixade dom åt mig =)

Igår var Uffe och jag och åt god mat på Sing Thai i Norrköping, supergod mat har dom verkligen där...mums!!!!

Idag fick jag oxå lite trevliga nyheter i form av att en av mina kära vänner väntar tillökning i familjen!! Grattis till er!!!! Nu är det många bebisar som kommer inom en snar framtid, både kära vänners bebisar och släktingars bebisar =)

Imorgon ska jag och min fina vän Carina gå på promenad! Vi ska snacka en massa skit med varandra =) Vi träffas ju inte så ofta nu när vi pluggar på två olika orter =( Men vi ska iaf ses imorgon...me like!!

Som sagt ni kommer få bilder senare så fort jag har fixat min dator, eller Uffe har fixat min dator menar jag såklart ;)

HA det bäst!!!




2010-10-03
15:57:35

tiden går fort...
...det är svårt att förstå att vi bott i vårt hus i 13 månader nu. Om en vecka kan det kanske vara dags för att flytta ner och slippa på på övervåningen och i källaren =) ingen längtar mer än jag!! Uffe håller just nu på att slipa golvet och ta bort fläckar och märken i golvet innan han ska lacka golvet en sista gång.

Igår var min kusin Adde här, han var rastlös och ville jobba lite, men han satt mest och snackade om alla sina idéer för sitt nya hus som han köpt tillsammasn med sin Soffe. Det ska bli kul att få se huset!!

Skulle träna idag, men min häl satte stopp för det, tror att jag har fått hälsporre, ska försöka få behandling för det innan det har gått för lång tid!


Jag vill oxå skicka en tanke till MR och vi håller alla tummarna på det bästa!! Var stark!