vagentilldromhuset

2011-06-28
19:42:03

en vecka med mycket sorg =(
Min möhippa-story, får ni en annan dag!!

Förra veckan hände en tragisk olycka i Finspång där en tjej omkom efter att ha blivit påkörd av en traktor. Hon var bara 17 år och hon var min kusins bästa vän! Jag kände henne inte personligen, men jag har träffat henne när hon var yngre, tillsammans med min kusin. Alla tankar gick till hennes familj och vänner som bär på en djup sorg!

Sen var det midsommar och den firades med mat och trevlig sällskap som sig bör. Men på söndagen fick vi tråkiga besked då Uffes chef ringde och berättade att en jobbarkompis hade gått bort på midsommarafton. Hans hjärta la av och han somnade in på förmiddagen. =( Vi levde som i  ett tjockt moln hela söndagen. Svårt att förstå att han är borta. Det finns/kommer aldrig att finnas någon som han! Han fattas oss!

Jag kan inte förstå hur orättvist livet kan vara! Jag skickar tankar och styrkekramar till JB och TH´s familjer och vänner!





2011-06-19
09:13:15

underbara helger

Vet inte riktigt hur ni känner, men när man jobbar i veckorna så uppskattar man helgerna så otrligt mycket. Även om det är helt fullbokat hela helgen igenom! Den här helgen har varit en sån helg. Hela lördagen spenderade med en massa människor som står oss nära, först födesledagsfirande hos svärmor som fyllde 77 år och sen hem till oss med toastmasrarna C & A som är Uffes bröder, och deras fruar, A´s dotter och C´s barnbarn, våra vänner och min syster. vi skulle ha en träff med toastmastrarna så att de visst vad de skulle göra, A såg ut som att han skulle svimma ett tag, men jag tror att det blir bra när han får sova lite på saken ;) JAg är inte det minsta orolig för vad de hittar på för något, vi har valt de bästa toastmastrarna ever och de kommer att sköta sin uppgift med bravur!


Idag ska jag fortsätta mitt firande av min mosters man som fyllde 70 här för ett par veckor sedan, vi ska nämligen åka till Norrköping och kolla på när IFK Norrköping möter Helsingborgs IF. Vi ska äta mat och se matchen från restaurangen, ska bli trevligt! Vi är nio stycken som åker tror jag =) Uffe ska vara hemma han hade lite att stå i idag så då åker jag och tittar på fotboll istället =)


Veckan som har gått har inneburit en massa jobb, men det har faktiskt varit lite roligt att jobba istället för att ha en massa skola att tänka på hela tiden!


JAg återkommer en annan dag då ni ska få höra om mitt möhippeäventyr =) det var en dag som jag ALDRIG kommer att glömma =) Det får ni följa en annan dag! Ha det gött alla ni därute=)






2011-06-09
08:02:29

Ännu en bebis till världen igår =)

Så idag säger jag grattis till Nicke och Hella som igår fick en liten flicka som är sååååå sööööt! Det är verkligen ett baby-boom år i år hos nära och kära! Tror jag fick det till 12 stycken par som har/ska få i år från december förra året till december i år, helt galet, men roligt =)


Det är lika bra att jag gör det klart här för er som läser att jag är INTE en av dem!!!! Bara så ni vet =) Spännande är det iaf med alla bebisar!







2011-06-08
14:50:06

8 juni 2011

och tentan är ÄNTLIGEN gjord! Egentligen var det en ganska enkel tenta, men det var några saker som jag var osäker på och några som jag inte kunde. Jag kommer troligen hamna på precis godkänd eller precis under godkänt. Men det känns inte så jobbigt, för jag vet att jag klarar den nästa gång i så fall =)


Nu har jag rensat och satt in alla skolpapper i pärmarna där dom ska vara, sköööönt!! Ska försöka plocka lite till idag och sen kanske städa upp ordentligt i morgon. Får helt enkelt se vad som hinns med. Imorgon är det ett VFU-seminarium sen är det klart för den här terminen =)


Sen är det bara att börja jobba lite och få ihop en del pengar så att allt som ska dras från kontot kan dras ;) idag kom skattepengarna så det var bara att flytta över dom till nått annat konto, får INTE handla för dom pengarna!!


Nähe, dags att sätta igång! Hörs en annan dag =)




2011-06-07
07:13:44

dagen innan tentan

då har man tentaångest som heter duga!! F**N vad jag hatar att dom lägger tenta så här i slutet av kursen, när man bara vill ha sommarlov och inget annat!


Så nu blir det ett par timmars plugg, sen iväg och jobba några timmar och sen blir det några timmar plugg igen och sen försöka sova lite innan tentan oxå kan ju vara bra =/  Det ska bli VÄLDIGT skönt när den är klar på onsdag förmiddag, sen har jag vfu-seminarium på torsdag oxå, vilket jag inte lägger särskilt stor vikt vid då vi bara ska prata om vad vi gjort på vfu´n!


Näe, nu är det nog dags för lite plugg, tyckte jag hörde Gelman & Galistels fem principer ropa på mig.



2011-06-06
08:31:27

Nationaldagen

  Jag önskar er alla en trevlig nationaldag!!


Nationaldagen bjuder på tenta-plugg och även firande av min svägerska Gunilla som fyller 50 år idag, GRATTIS till dig på din stora dag =)


Hur firar ni nationaldagen?? Själv brukar jag faktiskt inte fira, men det beror nog mest på att vi INTE fick fira den i skolan pga rasism som kopplades till den svenska flaggan, usch säger jag om det!! Så tråkigt =( Men jag kanske måste börja fira det...vi får helt enkelt se =)


HA det bra nu alla så hörs vi!



 


2011-06-05
09:20:45

Långhelg = härligt

Jösses vad det har varit härligt väder den här helgen...och den är inte slut än! Synd bara att jag har varit tvungen att lägga lite tid på att plugga till tentan som är på onsdag. Tyvärr inte så mycket tid som jag borde =/ Om jag har legat i solen har jag fått dåligt samvete för att jag borde ha pluggat, om jag har pluggat har jag fått dåligt samvete för att jag inte varit i solen, jobbit I-landsproblem det här.


Jag tänkte fixa ett kort blogginlägg, sedan plugga och sen kanske ta en shopingtripp till bröllopet, vi får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda =)


Hoppas att ni alla får en fortsatt härlig dag med mycket sol och ledighet. Just det Uffe var supernöjd med hans svensexa iaf, han pratade om den hela torsdagen, när han inte sov vill säga ;) Kul för honom och tack till alla hans kumpaner =)



Soliga hälsningar från mig =)

 


2011-06-02
09:43:46

Na na na na......................................................BATMAN!!!!

Igår var det en härlig dag! Jag hade bakat en tårta som alla Poltechare skulle få till sitt två-fika, den blev god =) Men under fikat kom det in ett glatt grabbgäng, dom skulle kidnappa UFFE!!!! Ahhh, vad han blev rädd och han hade verkligen ingen j***a aning =) Såååå roligt! Han fick en superfin Batman-kostym som han genast fick sätta på sig! Dagen hade ett batman-tema =) Sen åkte dom till Norrköping där superhjälten fick visa sina krafter på klätterväggen och sedan hade de en del uppdrag i Norrköping som han fick utföra, sen blev det grabbfest hemma hos Nisse!!! Han sov där och har inte kommit hem än, vilket han nog inte kommer att göra än på ett tag ;)

Så här såg han iaf ut igår:

Här är vi all apå jobbet och han har precis fått sin dräkt =)

Svärfar, min kusin och ett gäng kompisar kom för att hämta honom =)

Här tar han upp Batmandräkten och blir alldeles överförtjust =)

Och här har han fått på sig den =)

Wihoo..

Schwoooosssccchhhhhh..

Hans första uppdrag var att efterlikna ett foto...

Nu ska han snart fara vidare i sin batmobil =) Jag får höra mer med honom när han kommer hem =)