vagentilldromhuset

2013-02-26
07:44:00

Hugos 1-årstårtor
Hejsan!
 
Eftersom jag fått ganska många tårtbeställningar i år, ska jag försöka göra nån sammanställning med bilder i ett  dokument. Satt därför och tittade här på bloggen och det var ju inte så lätt att hitta så jag måste fösöka fixa något även här känner jag.
 
När jag letade såg jag inte Hugos tårtor så de kommer här:
 
 
Två stycken nalletårtor. En med ljusa bottnar och en med chokladbottnar. Den andra tårtan hade en brun nalle uppe på tårtan.
Den ena var fylld med after egihtfluff och hallonmousse, den andra var fylld med kinderäggfluff och citronmousse.
 
Kram
 
 

2013-02-23
15:40:35

bilderna
Hejsan!
 
Bilderna jag skrev om sist har jag inte hittat =( Lite tråkigt, men jag ska kolla på ett ställe till som jag kom på precis nu när jag började skriva =)
 
Jag har tagit lite nya, men de lägger jag inte ut än, måste ha nått att jämföra med.
 
Uffe har dragit till Leksand för att kolla på hockey, jag unnar honom alla dessa "kill"-grejer. Han behöver komma iväg och göra nått med sina kompisar. Det känns som att det bara är jag som gör saker hela tiden, men nu har han börjat komma iväg lite och det är han så värd min älskade make. Själv har jag spenderat dagen i köket, två tårtbottnar gjorda och några dumlekakor och imorgon blir det mera bakning.
 
Var hos PT i går och jag bad om att få träningsvärk i armar och axlar, så sjuk i huvudet är jag, och gissa hur mina armar känns idag?? JAg kan inte räta ut dom, man får vad man önskar hos PT´n...ska aldrig mer önska mig något hos henne ;)
 
Nu ska jag vara så osvensk som man bara kan bli (är ju iofs bara 25% svensk, resten finsk och dansk)
 
 
Tur att det syns lite iaf när man har så här ont =)
 
Kram
 
 
 

2013-02-17
10:15:41

något att se fram emot
God förmiddag!
 
Min förkylning håller i sig, så det blir att ta det lugnt idag och sen börjar jag träna imorgon, zumba står på schemat. Jag spenderar dagen hemma och i tvättstugan. Ska ta och plocka lite i sovrum nr2 på övervåningen idag. Måste se om jag kan hitta mina förebilder på mig själv som jag tog förra året, skulle vara roligt att ha och jämföra. Ska nog ta nya bilder med jämna mellanrum och se om man kan se skillnaden.
 
På eftermiddagen kommer syrran med familj och ska förvara lite av Nilos gamla grejer hos oss på vinden. Vi använder inte vinden idag och kommer inte göra det på några år så när det väl är dags att använda den får de nog köpa ett större hus ;)
 
Igår tog jag ner julgardinerna på nedervåningen och idag försvinner de på övervåningen! Fattar ni 17 februari och NU plockar jag ner dem!! Ja, så här sent brukar jag INTE plocka ner dem de brukar fösvinna med resten av julsakerna =)
 
Nu har vi äntligen något att se fram emot!! Resan är bokad och den bär av till Rhodos =) Så jäkla skönt att ha något att längta efter!
 
nu ska jag ta tag i dagen
 
Kram
 
 

2013-02-15
08:18:33

Härliga fredag
Önskar er alla en underbar fredag och helg!

Kram


2013-02-14
13:09:00

Tårtor
Hej igen!
Kom på att jag skulle visa några bilder på tårtor som jag gjorde till förra veckan, här kommer de:
 
Jonnas Hammarbytårta fylld med ahlgrensbilarfluff och mjölkchokladfluff
 
 
Hennes andra tårta bestod av två kladdkakebottnar fylld med dumlefluff...
toppade med ett lager mörkchokladglasyr...
lite dekorationer i vit choklad...
uppifrån och nu saknas bara det sista...
bajsklutten =) Ja, hon är helt galen, men hon blev nöjd och det var det viktigaste
 
Och så fyllde pappa år! Han ville ha en gräddtårta med geléhallon, fylld med vaniljkräm och så fick han även en mango och passionfruktsmousse! Jättegod kombination!!
 
Kram
 
 
 
 
 

2013-02-14
10:41:55

Sjuk
Halleloj!
 
Hoppas att du klarat dig mot alla sjukdomar som går nu i Vabruari. Själv åkte jag dit i måndags. Jag mådde bra på jobbet, men när jag skulle åka hem kände jag mig så trött. Kunde knappt hålla ögonen öppna på vägen hem (jag körde) väl hemma somnade jag i soffan. Kl 19 skulle jag köra zumba och jag åkte faktiskt iväg, trots att kroppen skrek neeeej!!! Jag är glad att jag gjorde det, det var så jäkla roligt men direkt efter kände jag av halsen =( Och så har jag varit hemma från jobbet sen dess! Jag ska jobba imorgon.
 
Zumba! Ja, ni, jag trodde inte att jag skulle orka eller hänga med, men det gjorde jag! Jag tackade instruktören efter passet och berättade att det var min första gång och hon blev chockad =) Hon trodde jag hade gjort det länge! Tack till Linedancen som hjälpte mig lite med koordinationen! Sjukt kul var det iaf och jag hoppas att jag får fler zumba-pass på mitt träningsschema! Nu längtar jag tills förkylningen lägger sig så jag kan komma igång igen =) Det är ju så roligt att träna och det är så skönt att känna så!! Tänk när snön försvinner och solen skiner, fåglarna kvittrar och träningsskorna på och bra musik i öronen och sen bara njuta av en massa promenader, jag lääängtar!!!
 
Vi var på dop i lördags, min "syster"-dotter döptes och det var så fint!! Jag skulle läsa en text som blev lite för känslig så många tårar blev det! Men men nu är det gjort! Nu har hon fått sitt namn och vi har fått vårt fjärde (tredje flr mig) gudbarn. Underbart!
 
Det är så svårt att lägga ut bilder, har så många fina på Anna, Sussa, Svea och oss men jag vet inte om de vill att jag ska lägga ut några här så ni får hålla tillgodo med dessa så länge
 
Detta fick Svea och Losan med familj och oss! Både syrran och jag vill leka med detta NUUUUU =)
 
Detta fick hon av mig och Uffe!
 
Nilo var såklart med med sin mamma och pappa. Visst är han fin den här killen <3 Hans mamma oxå såklart
 
På väg in! Jag var så sjukt nervös!
 
Vilket presentbord!! Hon är inget bortskämd denna lilla tjeja
 
Så här såg det ut när allt var öppnat =)
 
Och så till nått helt annat!! Idag fick jag ett mail från min chef att jag har gått vidare i jobbsatsningen! Jag ska på anställningsintervju och göra ett arbetsprov om två veckor! Ojojoj, jag har ALDRIG varit på en anställningsintervju ALDRIG!! Hur ska detta gå??? Vilka frågor kan dyka upp?? Jag vet att rektorn (min chef) och min (blivande?) mentor ska vara med, men vilka mer ska vara med?? Ahhh, jag stressad, nähe!! =/ Imorgon ska jag  passa på att prata med hon som kan komma bli min mentor, vi jobbar ju ganska nära varandra nu så jag ska passa på att pumpa henne på en massa information ;)
 
Så nu år det bara att hålla tummarna att detta oxå går vägen!!
 
Kram
 
 
 
 

2013-02-03
09:03:04

presenter
God förmiddag!
 
Det ser ut att bli en underbart fin söndag! Solen skiner på den alldeles blå himlen! Om det inte hade varit såå kallt så skulle vårkänslorna spira i kroppen =)
 
Idag blir det en tripp till stan och titta på och handla presenter till min far och min "syster"dotter =) Men först ska jag göra mig iordning. När jag kommer hem blir det städning och tvätt!
 
Ett kort inlägg, men nu måste jag fixa te mig och köra iväg!
 
Kram
 
 

2013-02-02
16:57:00

udda tårtbeställning =)
God Lördag!
 
Nu har jag varit på IKEA med mamma och syster och tittat på kök. Vi ska rita upp köket hemifrån och se hur det blir (mammas och pappas alltså).
 
Håller på med dopkort till vår lilla guddotter som döps om en vecka och hittade den perfekta dikten. Imorgon ska det handlas doppresent och födelsedagspresent til pappsen som fyller i veckan! Måste kolla med honom om han skulle ha nån tårta?!?!
 
Min kära kusin Jonna
som fyller 15 på lördag om en vecka har beställt två tårtor av mig. Denna damen är såå sjuk ;) Hon har beställt en hammarby-tårta och ... håll i er ... en bajstårta ......JA; ni läste rätt!! En chokladtårta med en bajsklutt på, som hon ska bjuda sina vänner på =)))) Så jäkla rolig hon är! JAg LOVAR att jag ska ta bilder på båda och lägga upp så ni får se dem!!!!
 
Nu ska jag fortsätta med nått, vad som helst! gärna nått långvarigt, typ städa så jag slipper se melodifestivalen som börjar idag! Tror jag ska dammsuga när det börjar så att Uffe blir toookig ;)
 
 
Kram
 
 

2013-02-01
15:04:00

äntligen fredag
Hallå!
 
Vilken vecka det har varit! En massa sjuka på jobbet, själv har jag inte mått bra heller. Till råga på allt vrickade jag såklart foten i onsdags, heja mig!!
 
MEN idag är det det äntligen fredag och nu ska jag njuta av helgen!
 
Slutade kl 13 idag och sen blev det lite massage. Benen fick sig en omgång, de är rätt möra efter all träning. Nu har jag dock legat på latsidan när det gäller träningen. Kroppen har sagt ifrån totalt och jag har faktiskt lyssnat på den. Men i helgen ska jag försöka mig på en kort och lätt promenad och känna efter om foten håller. Bokade om min PT-tid tills på tisdag och det känns super, ska bli skönt att bli lite peppad och få lite nya krafter efter denna träningsdvala!
 
Imorgon ska jag och syrran ta med päronen och kolla på kök (till päronen). Jag ska nog köpa en gardinstång till hallen på övervåningen, eller så väntar jag eftersom det ska tapetseras om, får se hur jag gör!
 
Måste ju även berätta att jag (som de allra flesta kvinnor i Sverige) har läst E.L: James första bok Femtio nyanser av honom. Vad ska jag säga om den, ojojoj!! Mycket tantsnusk, men jag blev helt betagen av den där Mr Grey. Sjukt egentligen, men jag måste nog även läsa den andra och tredje boken.
 
 
Japp, så får det bli! Imorgon ska de införskaffas och börjas läsas.
 
Ha en underbar helg
 
Kram