vagentilldromhuset

2014-06-29
10:41:31

Väntan
Hejsan! 
Nu när vi fått ordning på allt, jaja bb-väskan är inte packad, men annars så känns det som att den lille får komma nuuu! Innan har jag inte känt så, men nu är mitt huvud på rätt plats igen 😃 Huset är städat, tvätten är tvättad, sovrummet är klart och jag funderar på att bädda i vagnen oxå! Enligt appen i telefonen så har vi 17 dagar kvar till BF. På torsdag ska vi till BB och göra ett ultraljud för att mäta fostervattnet och om det är ok så fortlöper graviditeten som den ska och är det för lite blir vi flyttade till förlossningen och igångsättning. Jag vill helst inte bli igångsatt så det göööör ju inget om den vill komma redan nu 😊

Men som de säger: den som väntar på nått gott väntar aldrig gör länge!!! Eller???

Kram 


2014-06-27
09:45:28

Det nya sovrummet!
Hejsan!
 
Här kommer en bildbomb från det nya sovrummet
 
Här har vi en bild på golvet, ett ekparkett golv.
 
Kolla in gubben som spelar bowling, hahaha...
Här ska den nya garderoben stå
 
Två stycken PAX-garderober från IKEA, 100 cm breda = 200 cm.
 
Ena skjutdörren på plats.
 
Garderobsinredning
 
Klart!! Sängdel
 
Garderobsdel
 
Bebisens hörn.
 
Så ser det nya sovrummet ut! Vi är jättenöjda och natten till idag sov vi där, skönt att det blev klart innan bebis kommer.
 
Idag ska vi röja resten av huset, allt har legat lite i träda. Ska bli skönt att röja bort och få lite ordning på nedervåningen. Nu har vi ett rum på övervåningen där vi kan få in en del saker vi inte behöver just nu. Jag ska även tvätta lite eftersom jag inte har några rena kläder kvar =)
Ikväll blir det grillad kyckling, potatis och tzatziki, mumsigt värre!
 
Ha en fin fredag allihopa!
 
Kram
 
 
 

2014-06-25
10:17:59

Gravid och förkyld = blääää
Hejsan! 
Igårkväll började jag känna mig förkyld, hoppades att det skulle försvinna men icke sa Nicke! Sovit illa hela natten med huvudvärk, täppt näsa och ont i halsen. Idag blir det därför vila hela dagen och hoppas på att det släpper. Nu är det bara 21 dagar kvar till BF och den kan egentligen komma när som. 

Lite renovering
Idag får vi vår nya spegeldel som råkade spräckas när U skulle sätta dit den, nu hoppas jag att U får dit dörren idag och då kan vi nog flytta in i nya sovrummet i helgen 😃

Spjälsängen och skötbordet monterade vi igår 


Det kommer fler bilder på själva renoveringen när jag sitter vid datorn! 

Kram på er



2014-06-18
12:21:10

Allt möjligt!
Hejsan! 

Det har inte varit så mycket aktivitet här inne den senaste tiden. Det har varit lite mycket. Förra måndagen opererades min kära mamma för bröstcancer! Diagnosen lamslog oss, men op gick bra och det hade inte spridit sig, tack och lov! 
Uffe har varit sjukskriven för utbrändhet.  Inte världens bästa läge med tanke på bebis, men nu blev han uppsagd och han mår bättre! Min graviditet fortskrider med illamående, kräkningar, foglossningar och högt blodtryck! Imorgon ska vi in till förlossningen och kolla hur stor bebis är och hur den ligger, kan bli tal om igångsättning, hoppas inte!

Nu ska vi äta sen fira svärmor! 

Kram 



2014-06-01
16:49:36

Mer renovering
Hejsan! 

Nu är golvet lagt och tapetseringen har börjat! Här får ni en liten tjuvkik

Randigt på tvären!

Golvet! 

Kommer bli så bra när det blir klart 😃

Kram