vagentilldromhuset

2009-11-30
15:31:46

tråkiga föreläsningar
Idag har jag varit på två, eller en och en halv föreläsning och det var såååå otroligt tråkigt!!!! Fattade inte någonting av det som sas på föreläsningarna. Helt onödigt att vara där. Imorgon är det laborationer som gäller och sen är det  tentaplugg på onsdag, torsdag och fredag. Lördag är det tentan som gäller mellan 8-12, sen ska Uffe, jag , syrran och Jimmy se på Twiligt New Moon och så lite mat på det, tråkig förmiddag men underbar eftermiddag och kväll!!!

2009-11-29
17:38:10

bilder på badrummet
Här kommer lite nya och gamla bilder på badrummet, jag hoppas innerligt att ni ser vilket som är det nya och vilket som är det gamla!! ;)

        

Okey, om ni inte fattar så är de första två bilderna på det gamla badrummet, de tre som är efter är under arbetets gång och de sista tre är på det nya!!!!

Kram på er

2009-11-28
14:37:38

imorgon är det första advent

Goddagens!

Idag är det bara en dag kvar tills det är första advent och då badrummet ska vara klart...kommer vi hinna deadlinen?? Ja, det är frågan! Svarte på den frågan är nog...JA! Dörren kom upp igår och nu håller Uffe på att koppla in alla rör och kopplingar som skatill duschmunstycken och liknande. Det ser väldigt ljust ut =)

Till advent vill man ju ha städat och få det fint. Just nu är övervåningen adventstädad och fin, men inte nedervåningen. Ska försöka hinna med den så fort herrn i huset plockar bort sina verktyg som ligger och dräler överallt! Nu skulle "arga snickarn" vara här och 5S'a lite ;)

Liten inflik: han ställer badkaret på plats!!! JIPPI!!!!

Syster-yster och Jimpan var här och käkade lite tomtegröt och fikade lite! Det var trevligt!

Jag ska ta lite bilder på nya badrummet och lägga ut dom här så ni får se vad duktig Uffe-puffe är=)

Ha en trevlig advent


2009-11-22
15:15:12

Lärarjobb handlar inte bara om undervisning...

Hejsan på er!!

Jag har varit på praktik under denna veckan och ska även vara ute nästa vecka. Insikten om att arbetet som lärare inte bara innebär att undervisa barnen utan det handlar om såå mycket mer. Detta yrke är inget 9-5 jobb direkt. Jag har under denna vecka haft helhetsansvar, dvs att jag har gjort allt det min handledare egentligen skulle göra. Jag har bara haft det under EN dag och det var mycket att tänka på innan, allt handlar om planering, planering, planering!!!! Jag har även en dag under nästa vecka och då är det matte som gäller. AHHH!!!! Det ska nog gå bra, hoppas jag!

Nu har vi jobbat, eller Uffe har jobbat, med badrummet under helgen och det har verkligen gått framåt. Det är färdigkaklat, färdigfogat, färdigputsat samt att handfatet sitter där det ska och toalettstolen är på plats. Tyvärr så verkar det som att det finns några små läckage, men det ska nog lösa sig. Uffe kan allt ;) Badkaret kommer nog på plats i veckan. Uffe har lovat att det ska vara klart tills första advent och för er som inte vet det så är det nästa söndag (om en vecka)!!

Jag misstänker att jag håller på att bli sjuk, känner mig väldans konstig. Fryser och är täppt i näsan, hade ont i halsen i torsdags och fredags. Hoppas att det inte blir något!!

Är sjukt sugen på JULESKUM!!!!!!!

HA det bäst! Kram!! 


2009-11-09
14:21:19

Ny vecka

Nu är det en ny vecka, som några av er säkert har sett hade jag en mindre bra lördag och jag kan meddela att söndagen inte var mycket bättre den! Lördagen började ju med skit men avslutades bra med fina vänner och god mat och god dryck. Kanske lite för mycket god dryck. Vi kom till våra vänner strax innan fem på eftermiddagen och då serverades lite bubbel. Sen gick kvällen och helt plötsligt var klockan halv fyra (på morgonen). Då har jag alltså (för er som inte kan räkna) druckit i 11 timmar. Ups!! Gick och la mig för att sova vid kvart i fyra och vaknade någon gång vid sju på grund av att jag mådde lite illa! Vi åkte till slut hem och vägen hem var en pina. Vägen är krokig och...ja, vad ska jag säga? Det var nog väldigt länge sedan jag var sååå glad över att se en toalett. Jag låg hela dagen. På kvällen fick jag äntligen i mig lite mat och efter det mådde jag väldigt mycket bättre, men inte tillräckligt för att orka sitta upp. Idag mår jag prima, men har lite svårt att skratta eftersom det gör så fruktansvärt ont i musklerna efter mina besök på toan ;) Man får vad man förtjänar säger dom!

Ha en underbar dag allahopa så hörs vi en annan dag!!


2009-11-07
11:08:08

Skit-lördag!
Detta måste vara den sämsta lördagen sen vi flyttade in i vårt drömhus! Igår hämtade vi hem den nya spisen, eftersom den gamla hade börjat sjunga på sista versen. Den hade börjat gå på halvfart. Så nu på morgonen skulle jag bränna av ugnen så att vi kunde börja använda den, men jag fick inte igång den! Blev väldans irriterad så Uffe skulle försöka istället. Han fick igång den och sen sa det POFF! Vet inte alls vad som hände och Uffe fick ringa efter förstärkning i form av Nisse och hans pappa. De håller på just nu, och jag hör något om att de ska chansa med något...tro att jag är rädd!!! Får ju verkligen hoppas att den fungerar, den kostade ju iaf 16000 kr och vi har inte ens hunnit använda den än. Det känns verkligen som en underbar lördag denna lördag. Tur att vi ikväll ska hem till finaste vännerna Nisse & Johanna och fira en herre som fyller 35 i morgon. Och han kommer få de finaste presenterna någonsin ;) Ikväll blir det därför mågra liter vin som tröst för denna skitdag!

Måste ju nämna att min kusins äldsta dotter har blivit mamma för första gången till en liten Felicia. Grattis till er!!!