vagentilldromhuset

2014-08-24
18:03:10

Projekt stambyte är igång
Hej! 

Tyvärr går ju allt väldigt långsamt när man har en liten hemma, som dessutom inte är helt nöjd! 

Vi har börjat iaf. Vi började med att plocka och rensa. Nu i veckan som kommer ska källaren prioriteras rensa, rensa och rensa! Blir nog en och annan vända till tippen oxå 😜 

Kram kram 

2014-08-18
09:36:10

Ojojoj...
Hej!
Vilken dag det blev igår! Vår lilla tjeja ville bara sova om hon låg i famnen hos antingen mig eller sin far, men helst hos pappa såklart! 
Såhär såg det ut hela dagen igår. Ja, när hon inte skrek förstås 😜 

Mitt mål igår var att tvätta upp all tvätt så jag började men fick avbryta efter en maskin. Stopp i avloppet IGEN! Det var ju hela tre månader sen slambilen var här och spolade och tömde tankarna och tog 4500kr för det 😳

Idag ska Uffe ringa efter en spolning. Nu blir det att prioritera om renoveringarna. Istället för panel och sovrummen på övervåningen börjar vi med att byta ut de sista stammarna ut till brunnen. Så nu ska det bilas upp golv i källaren. Men först ska vi rensa ur källaren helt och hållet...och det är välbehövligt!!! 

Så nu är jag super peppad att sätta igång och rensa i källaren! Men det är ju inte superlätt med en liten som bara vill vara nära. Vi går kanske ta och testa bärselen 😊

Kram kram 


2014-08-12
10:42:00

Zzzzzzzzzz...
Hejsan! 

Här är vi trött, tröttare och tröttast! 

Bildbevis på en trött mamma och en tröttare dotter som bara vill hänga på axeln 
Idag ska vi åka en sväng till vrinnevi för att läkaren ska kolla upp knölen jag hittade i armhålan för några veckor sedan. Den har minskat rejält men lika bra att kolla upp den igen. Sen blir det en sväng till hageby för lite inhandling av något jag glömde till inbjudningskorten och sist men inte minst åker vi och gör en liten handling av mat. Protein står på listan, näst att ta tag i det där med maten nu. Nu kan jag ju äta allt igen och laga så nu finns det inga undanflykter längre!! 

Kram 


2014-08-07
22:07:16

Inbjudningar
Hej! 

Torsdag idag! Det är helt galet vilken dålig koll jag har på dagar, veckor och liknande. Det är ett under att vi faktiskt varit hos BVC de tider som är satta. Vi är trötta till tusen, men dagarna går ändå. Nu är det iaf lite svalare så natten till idag sov vi iaf i sovrummet och det var ju fantastiskt skönt. Elsa sov i sin säng och vi i vår. 

Idag bokade vi datum för dopet, så det blev en tur till hageby för att inhandla lite papper och grejer till inbjudningskorten. En liten sneakpeak
Ja, dom är ju inte klara än. Men nästa vecka postas dom 😃 

Igår var Nisse och Johanna och Teodor här och grillade lite, så mysigt! Och Elsa hade en lugn och fin kväll när hon låg i deras famn. Funderade på om dom kunde flytta hit ett tag 😃 

Imorgon kommer min kusin Petra med familj hit med mat. Vi står för grillen och disken...inte helt fel 😃 Ska bli spännande att se vad vi får för gott att äta!! 

Idag fick Nilo en present av oss! Han har nämligen blivit en stor kille och har slutat med blöja, kolla vilken trummis



Skickar med en bild på Elsa och hennes skor som Uffe köpte när vi var i vecka 19. Skorna ser jättestora ut, men de passar perfekt. Elsa Storfot! 

Kram 


2014-08-02
13:18:26

Skrikig tjej = trötta föräldrar
Hej! 
Vår lilla tjej har fått för sig att vid åtta-tiden på kvällen fram till en sisådär 02-tiden är det helt ok att ha skrikfest! Gaaah, hon kommer inte till ro och jag tror det är magen som spökar på henne. Igår började vi med miniform-droppar och hoppas att det hjälper lite iaf. 

Sovrutiner funkar ju inte världsbäst nu heller i och med att vi inte kan sova på övervåningen på grund av värmen. Hon sover i sin sovpöl, i sin babysitter eller i en egentillverkad sovplats på min luftmadrass. Vilket resulterar i för lite sömn för mamman och pappan! 

Det är ju inte världens bästa och mysigaste känsla att känna att man inte räcker till för sitt barn, men det ger sug väl när hon mår lite bättre i magen! 

Nu ska vi ta och åka och köpa mer mat till sessan!! 

Kolla in spännisen! 


Kram