vagentilldromhuset

2012-02-29
18:02:17

Nilo

Idag den 29/2 kl 03.59 föddes en alldeles underbar kille som ska heta Nilo!

Jag har blivit moster =)

Stort grattis till syster och hennes nya lilla familj!!






2012-02-28
16:14:15

Vad hände?
Ja, ena dagen ger jag er två inlägg och sen händer ingenting!! Dålig stil! MEN jag blev ju sjuk IGEN!! Fick feber, förkylning och HOSTA!! Har under några kvällar och nätter trott att jag ska dö, men det har jag ju förstås inte gjort ;) Igår var jag på sjukan och fick träffa en doktor som konstaterade att det var ett virus, och då gör man ju ingenting. Jag fick iaf hostmedicin, Mollipect, och den hjälpte inte ett jota, hostade nästan ännu värre när jag tagit den. Vilket skit. Ja, ja nog om det!

Jag skrev ju att vi skulle köpa lite kuddar och att jag inte trodde att Uffe skulle vilja köpa dom på hemtex. Vi kom hem med två påsar härifrån


JA, så blev det!! Vi hittade billiga kuddar och tog fyra såna =) Lite skillnad mot de platta gamla.

Inväntar Uffe, han skulle handla lite mjölk och bröd efter jobbet, jag ska lägg amig på soffan en stund och vila lite!


Kram på er




2012-02-24
14:33:06

Slår på stort
och ger er två inlägg på en och samma dag =D

Det har inte blivit någon uppsats idag, jag har bara tittat på TV och legat i soffan hela dagen. Men nu kommer min fina man snart hem och då ska vi ta en tripp in till stan. Känner att det kan vara skönt att komma ut lite iaf. Febern har släppt taget, men näsan rinner för tillfället faktiskt INTE, peppar, peppar, men annars är ena näsborren galet täppt.

Ska passa på att titta om jag kan hitta en ram till pärlfotot jag har gjort av Teodor. Uffe och jag ska även passa på att titta på nya huvudkuddar, våra är helt platta och när dom blivit så platta är dom även stenhårda, oskönt som bara dän. Han tyckte att vi kunde kolla på Hemtex eftersom dom har 20% på täcken och kuddar, men jag var inne på deras hemsida och kollade förut och jag kan säga att vi kommer INTE att köpa några kuddar där om han får bestämma ;) Jag ska berätta för er hur det gick sen =D

Det är verkligen inga bra saker på tv på dagarna. Jag kollade nyss på real housewife of Atlanta, oh, jag blir helt chockad över hur människor kan vara! Det är nog tur att man inte har pengar i överflöd. För om man blir så där tokig, då kan jag nog vara utan =)

Jag tog några fina bilder på Hugo, när jag var där i tisdags, han är ju sååå söt så det är ju inte konstigt att bilderna blev bra =) Nästa helg ska jag fota honom lite mer och då ska hans föräldrar få även dom jag tog i tisdags =) Jag kan inte lägga ut några här för jag vet inte om det är ok för hans föräldrar! Men han är väldigt lik sin pappa och farfar. Jag har ett helt underbart kort där han är så otroligt lik sin farfar så Uffe och jag bara satt och skrattade =) Måste visa farfarn kortet!!

Nu ska jag ta på mig lite kläder, ska nog inte åka in till stan med ett par leggins, linne och en kofta med ett Jättehål under armen, hahaha

Jag skickar lite helgkramar till er alla

2012-02-24
09:57:02

godmorgon
Hejsan på er!

Idag blev det en sovmorgon, fick ju tillbaka febern igår, ingen höjdare alls! Så jag passade på att sova lite längre idag. Har ännu inte kollat tempen idag, men ska göra det efter det här inlägget. Huvudet är tungt och näsan är täppt, vill verkligen inte vara förkyld mer nu. HELA februari har kantats av sjukdom, blääää =(




Idag var det meningen att jag skulle baka bullar till syrran och sen åka ner till henne och mysa lite med henne och magen, för såvitt jag vet så har det ännu inte kommit nån liten bebis. Jag längtar ju som en tok, men om den skulle komma nu, när jag inte är hundra procent frisk, så får jag ju inte träffa bebis och då kommer jag ju bli TOKIG!!!! Så om ni har några tips på hur man blir frisk från förkylningar och feber fort så säg gärna till!!!!!!!!

Jag ska iaf berätta att Uffes brorsson och brorsdotter har utökat sina familjer. Brorssonen H fick en som i söndags och brorssdottern U fick en son igår den 23:e (på syrrans BF). Så välkommen till världen säger vi till båda pojkarna och hoppas att familjerna mår bra <3

Idag är det soligt ute som igår och det kliar i fingrarna att få sätta igång med köksträdgårdsbygget! Men det är lite som ska röjas först och sen ska jag titta på vart och hur jag ska bygga. Jag måste ju även flytta hallonbuskarna, eftersom de står lite i vägen och jag måste ju veta vart jag ska sätta dom, så jag får en fin skörd av hallon.

Får se om det blir nån uppsats idag, känns inte så inspirerande, men vi får se om jag får lite mer under dagen! Nu ska jag kolla tempen, men det känns rätt bra iaf, bara tung i huvudet och rinnande näsa!


Soliga kramar på er





2012-02-23
08:23:39

Royalist
Haha, vaknade till nyheterna att Kronprinsessan har fått en liten dotter. Grattis till dom =) Den nya tronarvingen kom på min systers BF, men den har valt att ligga kvar i värmen ett tag till. Nu vill vi att den lill* ska komma, men den som väntar på nått gott väntar ALDRIG för länge, eller?? ;)

Idag fortsätter arbetet med uppsatsen, bläää! Tråk, tråk, men bara att fortsätta! Inatt somnade jag efter 2 nångång, hostade som en bäng, fattar inte hur hostan kan börja om, har inte haft den på säkert 1½ vecka =(

Borsta tänderna och sätta igång med arbetet då.


Hörs

Kram på er





2012-02-22
08:05:03

...
Hääj!

Onsdag, mitt i veckan! Idag är det uppsats som jag skrev igår, hela dagen ska jag jobba med den. Eller tills Uffe kommer hem, för sen ska vi nog börja ta tag i städningen som ännu inte blivit gjord =/ Ska bli så skönt när det är gjort. På lördag kommer nämligen fina Johanna, Nisse och Teodor, längtar såååå!  De ville tydligen se vårt senaste projekt, badrummet. Som inte riktigt har kommit igång än. Uffe har ju rivit lite, men det är fortfarande så mycket kvar att riva. Men han ska ju köra ett hårdpass i badrummet i helgen så då har han nog kommit en bra bit =)

Jag har ju inte varit helt med på den här renoveringen från början, jag tyckte att det kunde vänta till nästa vinter, men Uffe ville verkligen göra det nu så jag fick ge med mig. Och det är klart att det kommer bli bra när det blir klart, men det har varit så skönt att inte ha några invändiga projekt, haha!! Nu vill jag egentligen bara att det ska bli vår så att vi kan sätta igång ute. Jag har ju mitt alldeles egna projekt, med min köksträdgård =) Även om jag måste ha lite hjälp av Uffe med grundarbetet, MEN snickrandet ska JAG göra =D.

JAg kan helt ärligt säga att jag skulle kunna sitta här och skriva en massa blaj hela dagen om jag slapp gå till den andra datorn och skriva på uppsatsen, men min erfarenhet är att den inte blir gjord om inge JAG skriver den, förstår inte det där, konstigt är det iaf ;)  Så det kanske är bäst att ta tag i den NUUUUU....


INGEN BEBIS ÄN!!!! =(


Kram på er






2012-02-21
16:14:53

testar igen då
Hallå!

Jag gjorde ett inlägg imorse som bara försvann, kul! Blev helt galen, men jag bestämde mig för att försöka nu istället =) Hoppas att det går bättre nu!

Idag har jag varit hos Soffe och Hugo. Det var sååå himla mysigt, vill ha många fler såna dejter!! Vi käkade lunch, planerade dop och bara pratade en massa! Härligt!

Det fick mig dock att sakna andra vänner. Nu var det evigheter sen vi umgicks med Johanna, Nisse och Teodor, måste verkligen ta tag i det och fixa en dejt med dem SNART!!!!

Imorgon blir det uppsats HELA dagen lång, usch, men det kommer nog att kännas väldigt mycket bättre när den är helt klar och jag är godkänd på skiten!! ;)

Uffe ringde precis! Han undrade vad vi skulle äta idag? Jag är fortfarande lite mätt sen lunchen, men jag är så sjukt sugen på tacos så det blir det idag. Igår skulle jag överraska honom med lite mat när han kom hem från jobbet, det gick inte så bra. Uffe är ju allergisk mot nötter. MEN inte mot jordnötter, jättekonstigt, men så är det. Så då tänkte jag att han kunde äta jordnötssås, och det blev det! Men han fick smaka lite på den innan riset var klart och det började sticka lite i läpparna så han fick åka ner och köpa mat till sig =P Vilken underbar fru han har va??? Hahaha Som tur är så svullnar inte halsen på han, men han känner av att det inte funkar. Så nu blir det att åka till Sing Thai snart så jag får god jordnötssås och han kan äta nått som han inte dör av ;)

Kram på er




2012-02-20
08:13:35

Sportlov
Godmorgon!

Idag börjar sportlovsveckan och det innebär inget jobb för mig. Iaf inte i skolan, men jag har skolarbete som ska göras. Jag ska passa på att skriva klart uppsatsen, vill inte ha den hängandes över mig längre, nu får det vara nog ;) Så idag ska jag upprätta en plan på vad jag ska göra och när. Sen ska jag även skriva ut lite grejer till själva uppstatsen. Vad tror ni, kommer jag bli klar? Usch, jag hoppas verkligen det!

Ute skiner solen och det ser så fantastiskt skönt ut ute, kanske blir det en liten paus mitt iarbetet för att gå ut och få lite frisk luft! Behöver komma igång med träningen igen, men jag har ju fortfarande hosta kvar. Jag läste iofs att den kan ju hålla i sig och att man kan börja lite lätt med träningen om man inte har några andra symtom, så det kanske blir en sväng på onsdag =)

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen ska jag sätta igång!



Kramar till er





2012-02-19
08:57:14

=)
Jag blev så glad av systers kommentar i förra inlägget att det kom en liten tår, haha!! Blödiga jag!

Igår bakade jag kärleksmums och brownies till dom, skulle baka bullar men hade inga ägg till penslingen så det får jag fixa idag. Jag ska åka ner med detta till dom idag så får dom bullarna och tigerkakorna nån dag i veckan!

Igår fixade jag även lite i garderoben och flyttade in byråerna in där och började fundera lite på hur jag vill ha det sen när vi ska göra om sovrummet, då ska vi ju även göra om i garderoben, den är sååå MÖRK!!! Så det blir att måla den vit och kanske sätta in ett par våder av nån rolig tapet, vem vet =)

Så dagen idag ser ut som följande: åka ner till Finspång och lämna grejer till syrran och sen köpa ägg och bullformar. Åka hem och plocka i övriga huset, sortera tvätten, städa badrummet och sen blir det kanske dammsugning och golvtorkning imorgon och jag inte får nått ryck och tar det med. Men det är nog inte så troligt, för dåå blir jag så hostig.

Nu kom jag även på att jag nog ska sy ett överdrag till min brudklänning! Jag har inte hittat nått som passar på längden så jag kanske får sy ett eget. Då kanske jag ska passa på att sy ett till systers tärnklänning och till Johannas brudklänning oxå. Kan ju göra ett enkelt! 

Nä, ni! Nu tar vi tag i den här dagen eller vad säger ni? =)


Kram på er




 

2012-02-18
08:34:04

Lördag =
med bakning, städning och tvättning =) Vaknade kl 7 imorse med lite idéer om att flytta in byråerna i garderoben så vi får se vad jag gör idag och vad som väntar imorgon =) Jag ska baka bullar, brownies och tigerkaka till syrran, Jimmy och bebis också =) Så grejer till det ska jag åka ner och handla idag!! Innan snöovädret kommer! Enligt nyhetsmorgon ska det bli ganska mycket snö idag så jag ska alldeles srax dra mig neråt så jag slipper ovädret!!

IDAG firar min fina kusin Anna sin bröllopsdag med Sussa <3 Kan inte fatta att det var ett år sedan vi var på deras fantastiska vinterbröllop. Vigseln var utomhus och det var såå fint och såå kallt ;) Men kärleken mellan det fina brudparet värmde oss allihopa! Tack för att vi fick vara med och fira er underbara dag med er!

Ingen bebis har kommit till moster ännu, men snart hoppas jag =) Jag hoppas att den tittar ut under nästa vecka. Det är inte ens mitt barn, men det är så otroligt att man kan älska någon som man ännu inte ens sett!!

Nu ska jag ta och skriva ner en lista på vad jag ska handla! Hörs en annan dag ;)


Kram på er och ha en alldeles underbar dag!






2012-02-16
17:25:10

?
Nu har Uffe blivit sjuk, han hade åkt till jobbet och i princip vänt i dörren. Så han har legat hemma hela dagen och ska stanna hemma imorgon också, hoppas att hans inte blir lika långdraget som mitt =(

Jag gjorde lite whoppie pies till syrran. Chokladwhoppies med hallonfrosting och vaniljwhoppies med chokladfrosting, så här så dom ut





De blev riktigt smarriga =)

Sen har jag gjot födelsedagskort till mina fina kusiner Nadja och Jonna, de blev så här



Enkla svarta kort med enkla pappersband som jag limmat fast och skrivit deras namn, jag blev rätt nöjd ändå!


Kram på er



2012-02-14
17:54:19

Skönt
att få jobba lite nu, när jag har varit hemma och varit sjuk så länge. En glad nyhet som jag fick i går var att jag iaf får sjuklön fast jag bara går på timmar =) Har varit lite orolig för att jag inte skulle få något alls. Men jag säger ju inte nej till det. Jag jobbade lång dag igår, men det blev även ett långt pass idag. Imorgon blir det däremot en vanlig dag, men då ska jag till kuratorn efter jobbet. Nu vill jag bara få komma igång med träningen oxå, men det vågar jag inte så länge jag är så här hostig.

Jag har länge funderat på om jag ska berätta mina historier om vad som har hänt för att jag ska hamna hos en kurator. Jag har ännu inte tagit nått beslut, några som läser vet om vad som hänt, men andra inte. Så jag funderar lite till så får vi se om jag ska berätta allt för er ;)

Ni skulle bara veta vilken snäll man jag har!! Idag kom han hem med tulpaner till mig och det gjorde han helt självmant, utan att jag har tjatat på honom i evigheter. Hahaha... Nu står han vid spisen och lagar mat... och det är faktiskt SANT!!!!

Hoppas att ni har haft och har en underbar tisdag, men även en alla hjärtans dag <3


Kram på er




2012-02-12
09:52:24

Söndag
Hejsan på er!

Vi hade en vädligt trevlig kväll igår hos kusin Petra och hennes familj =) Kvällen blev väldigt snabbt natt! Vi åkte hem vid tjugo över 1, fattar inte vart tiden tog vägen det gick så himla snabbt!!!

På grund av hostan tog det ett bra tag innan jag somnade, och så satte jag klockan på nio, för att jag ska kunna somna ikväll då jag ska jobba i morgon. Men nu när jag har varit uppe i 50 minuter så har jag redan snytit en hel packe med näsdukar, näsan ringer konstant, varför?? Trodde det skulle bli bättre, men så blev det inte riktigt.

Idag ska jag åka ner till mamma och pappa och hjälpa pappa med lite frågor på datorn, han ska på arbetsintervju på manpower i veckan. Han har fortfarande jobb, men kommer att bli av med det till nästa sommar då företaget ska flytta!

Jag skrev ju för ett tag sedan att jag skulle göra något som jag aldrig tidigare har gjort. Det jag gjorde var att jag sökte mitt första jobb. Jag fick det inte, skickade in ansökan i sista minuten och hade inte trott att jag skulle få den, men jag sökte iaf :) Det går ingen nöd på mig, eftersom jag jobbar ju nu, men det är ju lite jobbigt när man inte vet hur länge jag får vara kvar. Hon som jag jobbar för blir ju sjukskriven i två-veckors perioder och då förlängs ju min tid med två veckor i taget.  Det är bara att ta det för vad det är, gilla läget och hoppas på att jag kan hitta nått fast snart, tror Uffe skulle bli glad för det oxå ;)

Näe, nu ska jag vira in mig i mitt täcke, och ta hand om min rinniga näsa, kanske se om jag kan få tag i lite glass idag!


Kram på er






2012-02-11
10:15:39

Godmorgon
säger jag kl 10! Igår var vi och firade mina underbara kusiner Nadja och Jonna som har fyllt år! Det var jättetrevligt och mycket god mat och tårta!! Min morbror Hannu och jag var helt klart bäst på spel ;) Vi var hemma vid två tiden och sen tog det ytterligare några timmar att somna eftersom den alldeles förträffligt härliga hostan har kommit och hälsat på nu oxå =( Gaah, blir galen!

Men idag är det nya tag som gäller. Vi ska till Kusin Petra och äta fiskgryta, mmmums! Som jag har längtat, hon har sagt att den är sååååå god. Men först ska vi vara hemma en stund!!

Nu har Uffe dukat fram frukost så det är bara att gå till dukat bord =) Me like alot!

Kram på er






2012-02-10
09:37:52

Hällö fredag
Det ÄR fredag och jag är förkyld, nähe, som att ni inte visste det. Det är ju det ända jag tjatat om i en vecka nu. Sorry för det! Men det finns ju inget att blogga om när man är hemma hela dagarna och inte orkar göra något. Det tar ju ett par timmar för kroppen att komma igång, så vid 12 då mår jag rätt bra, men sen dalar det igen framåt kvällen, även om jag nu kan säga att jag har kanske 6 timmar som jag mår rätt hyfsat på =)

Igår gjorde jag två födelsedagskort till Nadja och Jonna som vi ska fira idag! Ni får se kort på dem sen, eftersom de inte har fått dom än.

Jag sitter just nu och tittar på nyhetsmorgon, tråkiga nyheter angående en anställd på en skola som misstänkts för våldtäkt på elev, att skolelever lider av huvudvärk och det är ju tråkigt att höra. Våldtäkter inom skolan är ju helt galet, tycker det är så oerhört jobbigt att höra om. Detta tror jag var på en gymnasieskola. Bläää! Varför har eleverna huvudvärk?? HAndlar det om stress, prestationspress, dålig luft? Vad ska vi göra för att underlätta detta? Det är ju inte lätt för eleverna att kunna hänga med på lektionerna när man lider av huvudvärk, det känner nog de flesta av oss till.  Något att tänka på.

Nu ska jag snyta näsan och fundera på hur jag ska lägga upp den här dagen =)



Kram på er





2012-02-09
09:31:09

torsdag
Jag har funderat lite: Varför känns det som att veckan bara har fem dagar?? Jag menar vi räknar ju nästan alltid bara med måndag-fredag. Det blir lite som att "Jaa, nu är det bara en dag kvar sen är det helg!!" Jag får känslan av att vi lever lite för helgerna, som faktiskt bara är två dagar av veckan, ca 100 dagar på ett år. Är det så att vi bara lever under en tredjedel av ett år?? Det är ju lite sorgligt =( Jag tycker själv att det är svårt att få ihop dagarna i veckan, dvs mån-fre. Man jobbar, sen ska man hem och laga mat, gärna hinna med att träna några dagar, man ska tvätta och stryka, städa osv. Jag kan tycka att det är svårt att hinna med att träffa vänner just i veckorna, vilket inte känns så roligt alls! Och jag tycker att det är ännu svårare på vintrarna då det blir mörkt så fort. Jag måste nog ändra lite på det här =) Även om jag har gjort det, för om jag tittar tillbaka några år, så orkade jag ALDRIG träffa vänner, jag var ju trött jämt, så bättre har det blivit, men det skkulle kunna bli mycket bättre.

Jag är ju sån som behöver ha planerade dagar för att vissa saker ska bli gjorda, som städningen exempelvis. Så jag ska nog sätta mig ner och försöka göra nån typ av planering så jag har lite mer koll på vad som ska göras och när. Sen får man ju inte göra som många människor och låsa sig vid den och inte kunna träffa någon, eller göra något annat bara för att jag SKA tvätta imorgon ;) Det beteendet känner jag alltförväl till från släktingar, haha!!

Ja, det var en tanke =D

Idag är Uffe iväg till Enköping, till huvudkontoret, han ska på möte och jobba lite däruppe, idag. Så jag har ingen direkt koll på när han kommer hem, men troligtvis åker han därifrån vid 16.00. Och jag är hemma, jag ska försöka få nån maskin tvättad iaf, men det är ansträngande att gå i trapporna när man är sjuker.

Nu blir det lite frukost!


Kram på er





2012-02-08
10:06:44

=(
Usch, blir hemma från jobbet resten av veckan! =( Vill inte, men känner att kroppen inte fixar att vara på allerten med alla barnen. Så jag tar resten av den här veckan att vila mig och bli frisk, sen SKA jag öppna på frita på måndagmorgon!


Vi var ju och firade min pappa i går och då fick jag ont i halsen IGEN, trött jag blir på det här!! Nä, nu är det slutgnällt =) Jag måste äta lite frukost, magen börjar låta lite konstigt så det är väl bäst att den får lite mat i sig ;)

Jag tittade tillbaks i bloggen igår, jag började läsa från början, det var ju så himla länge sen (känns det som) Jag började blogg i juni 2009 och det var då vi hade bestämt oss för att sälja vårt gamla hus och skaffa oss det här huset, drömhuset. Jag minns såväl känslan när det var visningar på gamla huset och budgivningar på det och det här och även lyckan när vi fick det här huset. Många skulle nog säga att vi var tokiga som sålde det gamla och köpte det nya, med tanke på hur mycket vi hade gjort i det gamla och hur mycket det var att göra i det nya, men det skrämde inte oss =) Haha, näe, nu har vi bott här i 2,5 år och vi stortrivs. Vi har ett helt perfekt hus för oss två och även när vi utökar vår familj med barn så kommer huset att passa oss, vi har en stor trädgård, med stora ytor där jag kan ha mitt trädgårdsland och växthus, men ändå ha plats för att spela badminton, kubb, fotboll eller vad man nu vill göra =) Vi är lyckligt lottade Uffe och jag.

Sen finns det mycket att göra med huset, både på dess in- och utsida och med trädgården, men vi kan ta lite i taget. Allt behöver ju inte göras på en gång. Men nu har det gått 2,5 år och vi har gjort badrummet på nedervåningen, vi har bytt yttertaket, gjort iordning HELA entreplanet, med kök, matplats, vardagsrum och hall. Vi har borrat ny brunn för vattnet, lagat skorstenen och vi har dränerat runt huset. Vi har oxå bytt två fönster. Det är ju en hel del, men det har gått väldigt bra, jag har ju en underbar man som är så himla duktig på allt.

Vi har ju en del saker vi ska göra i år oxå ;) Uffe har ju börjat riva badrummet på övervåningen så det ska göras här nu innan våren kommer igång ordentligt. Sen ska vi riva panelen på framsidan, och sätta en ny liggande träpanel och även bygga en altan och trapp på framsidan. Det låter som ganska mycket, men vi har en tidsplan och hoppas att det kommer att gå. Vi har ju även en massa fina och goa vänner som säkert kan hjälpa oss lite med arbetskraft =) 

Jösses vad magen kurrar, måste äta lite =) Här får ni en bild på gamla och nya huset =)

Huset som vi lagt ner hjärta och själ och så klart pengar i att renovera!!!Nu kommer lite bilder på nya huset!!!


Kram på er



 

2012-02-07
10:46:12

...
Hejsan!

Som inlägget tidigare visar så är det min pappas födelsedag och honom ska vi fira när syster och min man slutar jobbet. Men jag är fortfarande sjuk och mår inget vidare! Trött och en rinnande och täppt näsa. =( Men det är bara att gilla läget! Jag kommer vara hemma från jobbet imorgon oxå men hoppas innerligt att jag orkar gå på torsdag, saknar alla barnen och kollegorna förstås ;)

Huset ser ut som skit och det gör ju inte att man blir direkt friskare, det är tvätt överallt, ren tvätt alltså! Som ska vikas och strykas och sånt roligt. Jag funderar på att testa lite imorgon om jag kan ta tag i det lite grann iaf, så får jag nog ta tag i städningen i helgen.

Eller ja, på söndag! Helgen som kommer nu är ju bokad. På fredag ska vi fira min "lilla" kusin som har fyllt 18, när hände det, egentligen?? Jag är ju fortfarande bara 20 (i sinnet) så hon borde ju vara typ 7 år. Helt galet!! Och körkort har hon fått oxå. Plus att hennes lillasyster fyller 14 på torsdag. Tjejerna börjar bli så stora, bara att gilla läget och acceptera att även jag blir äldre. Men säger man inte att man blir klokare med åldern?? Ha, nått att se fram emot iaf ;) Ja, ja, mycket att fira på fredag iaf! på lördag ska vi till min kusin och käka fiskgryta, mmm, längtar!

Nä, nu ska jag vila lite och ladda inför att ta mig till pappa senare=)



Kram på er





2012-02-07
10:34:38

Pappa

Idag är det pappas födelsedag!!

Ett stort grattis till min älskade pappa på 56-årsdagen!!

Kramar

<3





2012-02-06
10:13:53

fortfarande sjuk

Nu har verkligen förkylningen kommit igång ordentligt! Jag tycker ändå att det är skönt att det brutit ut så att jag kan bli frisk, men samtidigt HATAR jag att vara förkyld!  Så den här veckan blir det ju ingen träning iaf, men jag hoppas att det släpper under veckan så jag kan komma igång lite försiktigt nästa vecka igen, det ska bli sååå skönt att få komma igång, med nya krafter =)

Det är så konstigt när man är sjuk, för då får man (iaf jag) en massa idéer och lust att göra så mycket saker! Det är helt galet, men jag har försökt rita upp mitt trädgårdsland som jag så länge har längtat efter att få och som jag ska bygga här under våren så att jag har en egen liten köksträdgård iaf till nästa år. Mitt mål är att jag ska bygga den och iaf ha potatis och jordgubbar nu i år =) Sen till nästa år ska det vara mer saker som växer där ute som vi kan använda i vår matlagning, mmm längtar! Uffe ska ju jobba massa på husets framsida under våren och sommaren så det här kommer att bli mitt projekt, han kommer nog hjälpa mig att sjakta (stavning) ur och hjälpa mig att få grunden rak och förklara hur jag använder sågarna på tryggaste sättet, men jag ska designa, mäta, såga, skruva och lasera!! Sen har jag min köksträdgård =D Jag ska även fundera ut vart jag vill ha fruktträd, vinbärs- och krusbärsbuskar och det framtida växthuset!!

Jag har även fått en massa lust att baka, tårtor, cupcakes, whoppies! MEN jag måste bli frisk först! Kanske får skriva en lista på vad jag ska göra när jag inte längre är sjuk! Jag har varit inne på olika bakbloggar och fått en massa inspiration =)

 

Kram på er

 

 

 


2012-02-04
09:37:32

Sjuk
Det blev ingen rolig fredag! Jag vaknade natten till fredag med feber och halsont och det blev värre under dagen. Jag har sagt tidigare i bloggen att jag hoppas på att jag blir sjuk så att jag kan få bli frisk igen ordentligt. Det har ju varit en tid här som jag har mått dåligt vissa dagar och andra dagar har jag mått bra så därför är jag lite glad att det brutit ut. Uffe är oxå sjuk, han kom hem från jobbet igår med huvudvärk och kände sig dålig, idag är han genomförkyld!

Dagen kommer därför att spenderas i soffan och titta på filmer, får se om jag kan rekomendera några efteråt =)

Nu ska jag ta lite frukost!!


Kram på er




2012-02-02
15:21:40

snart fredag =)
Hejsan hoppsan på er! Den här veckan började långsamt, men nu är det redan fredag imorgon. Så himla skönt!! Jag måste sätta mig ner nästa vecka och reda ut mitt schema, det känns lite kaos då det ändras hela tiden =) Men så är det med vikarie.

Idag har jag varit på "låg" hela dagen och imorgon blir det både låg och mellan, det är detta som känns lite rörigt.

Kallt har det varit idag oxå =) men men det får jag väl ta, men hoppas lite på att våren kan komma smygande här snart.

Näe, jag har inget att skriva så jag säger HEJ DÅ för idag!


Kram på er