vagentilldromhuset

2015-01-30
17:37:05

Äntligen helg
Hej!
Egentligen ser de flesta dagarna likadana ut. Men på helgen så har Uffe huvudansvar för Elsa på nätterna så jag får sooooova 😜 Elsa har varit förkyld igen och hon har fått astma oxå så det har varit några sömnlösa nätter. Men det går åt rätt håll! 👍 

Jag skulle verkligen behöva storstäda, tvätta, sy gardiner, byta gardiner och stryka massa ren tvätt. Men det är ju fullt upp varenda helg och nu när skruttan varit sjuk har hon bott på mig. Vilket gör att jag inte hinner något. 

Behöver även storhandla 😱 det ekar tomt i kyl och frys! 

Ha en fin helg! 

Kram



2015-01-11
12:28:47

Lite källargolv-bilder
Hej! 

Såhär ser det ut just nu i källaren 
 I tvättstugan, runt brunnen

Vid avloppet som kommer från övervåningen

Och så vid trappan. Här är det inte riktigt klart än, men snaaaart!!! 

Kuligt värre!! 



2015-01-10
15:36:42

Så mycket som vi vill men så lite tid
Hej! 
Jahopp då var jag här igen! Gör ett försök med nått nytt inlägg. 

Veckorna och månaderna bara försvinner, känns som det nyss var skolavslutning och jag gick hem för att förbereda mig på att parveln i magen skulle komma. Sen kom hon och nu vet jag inte vart tiden har tagit vägen! Det är redan januari 2015. Elsa har redan blivit sex månader 😱 

Renoveringar har ju legat lite på is efter att hon kom, inte så konstigt kanske. Vi har iaf bytt avloppsstammar i källaren eftersom det blev stopp tre gånger på ett halvår så elsas rum och panel fick helt enkelt gå åt sidan ett tag. 

Just nu är Uffe nere i källaren och har börjat fylla igen golvet efter stambytet. Sen är det matkällaren som ska bli förråd och efter det blir det Elsas rum som ska påbörjas. 

Jag ska försöka uppdatera lite om renoveringarna som kommer framöver 😊


Bjuder på denna! Syrran och jag var på promenad i snöoväder 👍