vagentilldromhuset

2012-12-30
19:25:52

2012-2013
Godkväll =)
 
Imorgon är det sista dagen på 2012. När jag blickar tillbaka så har jag haft ett fantastiskt år =) På skottdagen blev jag moster till den finaste lilla Nilo som världen har skådat! Fattar inte hur man kan älska någon så mycket =) I april tog jag min lärarexamen, vilken känsla!! Den 16 juli firade jag 1-årig bröllopsdag med min fina man. Han är mitt allt! Utan honom hade jag aldrig tagit mig igenom de svårigheter jag/vi stött på! Den 25 oktober blev jag "moster" till den alldeles underbara lilla tjejan Svea! Världens finaste tjej.
 
Det har varit ett år med mycket glädje och jag hoppas att 2013 har minst lika mycket roliga saker att erbjuda!!
 
Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!!
 
Kram på er
 
 
 

2012-12-27
09:24:21

mycket sen sist
Hejsan!
 
Börjar med att säga godmorgon! Jag satt och åt frukost när J från jobbet ringde och sa att jag inte behövde ha så bråttom till jobbet idag då de var tre pedagoger och 0 barn =) Det skönaste vore om jag slapp åka in överhuvudtaget, vill inte sitta av tiden då jag istället skulle kunna åka och fira Teodor som fyller 2 år idag!! Stort grattis till dig gubben!! Ses sen!
 
Nu ringde J igen så jag måste åka in, 3 barn, men kan nog åka hem lite tidigare =) Sista barnet är till 16.30 =)
 
Jag hoppas att ni hade en fin jul! Hur ni än firade den, jag firade med min familj och min mosters familj. Vi firar varje år och i år hade vi två små killar som förgyllde julen. Grabbarna hade nog varit snälla i år för det var mååånga paket under granen
 
Hemma hos moster stod granen så grön och grann med en massa paket under!! =)
 
Vi i vår familj öppnade våra paket hemma hos mamma och pappa senare på kvällen. Vi tog bara med Nilos paket. Mycket god mat och sötsaker, trodda nästan att jag skulle dö ett tag av sockerchock.  Det kom en tomte oxå, med gitarr och gissa om Nilo-killen blev glad
 
Spela gitarr är roligt, men man måste vara koncentrerad ;)
Roligt är det iaf
 
Hugo tyckte att tomten spelade bra och klappade händerna
 
i pappas trygga famn =)
 
Det tar aplång tid att ladda upp bilder så jag fortsätter en annan dag!
 
Kram på er
 
 
 
 
 

2012-12-24
10:37:07

Julafton
En riktigt GOD JUL önskar jag er!
 
En massa julkramar
 
 
 
 

2012-12-14
07:31:57

inte långt kvar till jul
Hejsan på er!
 
Hoppas att ni har julstressen under kontroll ;) Själv är jag inte så stressad! Jag har två julklappar kvar att köpa och jag vet vad jag ska köpa så det blir klart i helgen. Skönt med jul, älskar jul om nån har missat det ;)
 
Skulle hunnit med två träningspass fram tills nu, men så blev det INTE! Kvällsmöten och samtal med rektor har gjort att jag inte hunnit med tiderna =/ MEN i helgen ska jag hinna med två och ett halvt har jag tänkt! På lördag och på söndag. Sen ska jag träffa PT på tisdag och få ett pass med henne igen och då kanske det blir vägning oxå, hoppas att det går bra!
 
Ikväll blir det lite mys med fina Johanna! Love it!
 
 
Kram på er
 
 
 
 

2012-12-11
08:32:21

inställt
 
Hej!
 
Jag hade precis satt mig i bilen och åkt ca tre kilometer när telefonen ringde. Kuratortiden var inställd! Tur att jag inte hann åka så långt =) Bara vända och åka hem! Så nu sitter jag här och skriver till er. Jag har gjort en lista på vad som ska bakas inför julen. Den helgen som kommer ska jag baka två tårtor och så ska jag ge mig på lite karelska piroger igen. Ska göra en tredubbel sats så att mamma, pappa och syster med familj ska få ett trettiotal vardera. Sen blir det en del praliner oxå. Ska inte köpa hem nått julgodis i år, men några praliner ska jag göra iaf.
 
Ska få in fyra träningspass denna vecka och jag tror jag har lyckats få till det =) Skönt.  Nästa veckas träningspass är oxå inbokat, endast PT-tiden kvar att boka in, men den bokas imorgon.
 
Nu ska jag skriva ut min kostplan som jag har skrivit de senaste tre veckorna så att PT´n kan titta på den imorgon!
 
 
 
Kram på er

2012-12-09
09:18:32

2:a advent
Godmorgon!
 
Idag är det dags att tända det andra ljuset. Det gör jag ikväll, vill gärna att det ska vara lite mörkt ute, då blir det så mycket mysigare.
 
Gårdagen spenderades i Stockhom med min fina vän Johanna! Det är så skönt att komma iväg bara vi två. Vi var på musikalen Dirty Dancing och det var såå bra. De har verkligen lyckats att få med allt från filmen vilket är helt fantastiskt. Duktiga var de allesammans oxå. Så Tack Johanna för en härlig dag!
 
Dagen idag då? Den ska spenderas vid bakmaskiner, pepparkaksdeg och ugnen. Jag ska även dra mig ner och göra två pass på gymmet. Är så sjukt pepp! Fick ett bra resultat på första invägningen så det ska bli kul att se vad som händer veckan innan jul. =)
 
Nu ska jag sätta igång och baka pepparkakor och tårtbottnar =)
 
Kram på er
 
 

2012-12-01
15:01:47

adventspyssel
Hej!
 
Hoppas att ni mår bra! Det gör iaf jag, min förkylning börjar lämna min kropp och jag har kommit igång bra med min kostplan och min träningsplan. Riktigt skönt faktiskt.
 
Nu ser ju alla mina måltider så mycket roligare ut. Jag äter väldigt mycket och och är aldrig hungrig längre vilket är skönt. Inte bara för mig utan för alla runt omkring =)
 
Här är min frukost, varje dag! Yoghurt med bär och ett kokt ägg.
 
Så här ser middagstallriken ut. Lite mer färgglad än tidigare!
 
Nu ska jag fortsätta med adventspyssel och sen åker vi och kollar in Sabaton som spelar ikväll.
 
 
Kram på er