vagentilldromhuset

2009-07-12
10:48:07

Snart måndag
Idag är det söndag och jag tänkte spendera den med att baka, igen. Bakade ca 100 bullar och en kladdkaka igår och ska fortsätta med dajmkakor och en kladdkaka till idag. Jag fyller ju på torsdag så måste ju ha något att bjuda på ;) Resten ska frysas ner och användas vid flytten om det kommer folk och hälsar på ;)

Hela nästa vecka är det körigt med start redan på måndagen: Syrrans kille fyller 30 på måndag och honom ska vi fira lite grann på kvällen när jag kommer hem från jobbet. Jobbar halv sju-sju till tio på Poltech sen jobbar jag 11-16,45 på frita i Ljusfallshammar, jösses, kommer vara hemma efter fem någon gång. Så jobbar jag hela den veckan vill jag bara tillägga. Sen fyller jag på torsdag, måste städa innan dess!!!! Lördag är det 55-års fest, syrran och hennes kille fyller 25 & 30 år, Grattis till er!!! Så en del av min present till syrran är att vi ska bli stylade i håret och bli sminkade inför festen, hon vet redan om det därför kan jag skriva om det :)

Nu har vi bestämt flyttdatum! Vi flyttar in i det nya huset den 5 september, jag längtar sååå!!! Packningen här har ju redan börjat eftersom vi är borta två veckor och sen börjar jag skolan. Man har samlat på sig sjukt mycket saker under dessa sex år i huset...soptippen here we come!!!! Vi köpte en fulbil i veckan oxå, en Volvo 745'a en röd, hihi, inte vacker men bra att ha när det finns drag på den. Undrar vem som ska köra den på flyttdagen, inte jag!!!

Ha det bra så ska jag försöka lägga in bilder på mig och syrran när vi har blivit sminkade och fixade ;) 

2009-07-07
15:46:57

Jobbigt!!!

Jag har i måndags börjat med en shake-vecka, eller fem dagar åtminstone. Dvs jag är inne på min andra dag och ända fram till eftermiddagen går det bra, men nu är jag hungrig och trött...bläää!! Bara tre dagar (15 shake) + två shake idag oxå, kvar :) Jippi!!! Kommer säkert inte ens gett något resultat.

Annars då?? Jo, idag har vi betalat in handpenningen på nya huset och igår fick vi handpenningen på vårat "gamla" hus ;) Så nu ska Uffe köpa en gammal skrotbil med drag för att kunna köra skräp, och vad tror ni han tittade på...JO en BMW!!! Skräpbil!?!?!?!?!!? Han är ju inte riktigt klok!!!!!! Jag lyckades övertala honom att köpa en Volvo som slit och släng bil det är väl det dom duger till, hihi!! Jag skulle få en bärbar dator...äntligen!! Men jag har ju inte sett den än.

Om en timme kommer syster-yster och hennes polare, vi ska fixa lite musik till hennes (syrran) och hennes killes gemensamma födelsedagsfest. Dom fyller 55 bast, gamla som gatan ;)


Tack och hej!!!