vagentilldromhuset

2012-06-30
08:39:24

Första arbetsdagen på framsidan
Ja, idag sätter vi igång och peppar, peppar det regnar iaf inte =)
 
Jag ska ta lite bilder och lägga ut dom senare så ni får se arbetets gång. Idag kommer fina vänner och hjälper till med att sätta upp ställningen, kanske är med och river lite oxå!
 
Ett kort inlägg idag, men det kanske blir ett till senare idag =)
 
 
Kram på er
 
 
 

2012-06-27
13:36:10

träning
Hejsan på er!!
 
Hoppas att allt är bra med er, det är det med mig iaf. Jag känner mig dock lite förvirrad, de har ändra en massa på blogg.se sidan sen jag var här sist. Det är väl bara att kolla runt lite och lära mig det som är nytt!
 
I måndags började jag att försöka komma in i en ny rutin, med mer fysisk aktivitet i form av träning. Jag hoppas att jag kan hålla detta och få en bra rutin. Så här är min tanke:
 
Måndag: gymmet
Tisdag: promenad, 10 km
Onsdag: gymmet
Torsdag: cykel
Fredag: gymmet
Lördag: promenad, 3.6 km eller 5.2 km
Söndag: cykel
 
Får se om jag kan hålla detta. Min tanke med gym-dagarna är att jag ska cykla ner till Finspång och gymmet för att få lite mer konditionsträning. Jag måste bara fixa till min cykel lite.
 
Nu är ju badrummet klart oxå så här ska ni få lite bilder
 
 
Ja, så der det ut! Jag är väldigt nöjd över resultatet! Men nu börjar nästa projekt. I helgen startar vi med rivning av panelen på framsidan =)
 
Dags att plocka lite vi hörs!
 
 
Kram på er
 
 

2012-06-21
06:33:22

Louise "Losan" Andersson

Idag är det en speciell dag! Idag för 28 år sedan kom det en liten köttbulle till världen och den lilla köttbullen var min syster. Hon var en go och rund liten tjej och ganska söt oxå för den delen. Men som småsyskon kan vara ibland (jobbiga) så var även hon ;)

Idag 28 år senare är DU den finaste och vackraste systern i världen. Jag älskar dig och kommer att göra så i hela mitt liv och säkerligen även efter det! Utan dig min syster skulle jag inte vara hel!

SÅ idag får du ett alldeles eget inlägg för att du är just den DU är!!!

Ett stort grattis på din dag! Ha en fin dag så ses vi senare!

Många kramar!


2012-06-17
09:16:04

Klippa gräset?

Det skulle ju verkligen behövas, men vädret tillåter det inte. Så jag hoppas att det slutar snart och att jag kan klippa ikväll, när jag kommit hem från svärmor som vi ska fira idag (hon fyller imorgon).

Ifredags var vi hos min fina kusin Anna och hennes fru. Vi käkade mat alla fyra, sen kastade Anna och jag ut våra andra hälft, vissa kanske skulle säga våra bättre hälfter, och det är nog sant! MEN Anna och jag fick lite vi tid och käkade ostbågar som legat framme för att bli lite sega, romerska bågar och drack Herrljunga päroncider till detta OCH självklart kollade vi på GREASE! Sen fick de andra komma hem och vi kollade på Sverige - England, vilket inte var så roligt! Efter det spelade vi kort, stjärna! Sååå roligt, men tyvärr vann Susanne ;) Vi åkte hem vid två, isäng tre och somnade nog innan jag la huvudet på kudden, sov till 11 dagen efter =)

Lördagen spenderades med att tvätta och det fortsätter idag. Dammsög hela sängen och sänggaveln. Bakade vaniljbollar och chokladbollar, rensade ur ett skåp i hallen och min lista fortsätter idag och även i morgon, skulle jag tro. Idag ska vi ju även fira svärmor.

Jag jobbar på tisdag, men jag känner nog ändå att jag har sommarlov nu. Fick fina presenter från barn, rektor och kollegor i fredags =) Passar väldigt bra tillsammans. En picknik-filt med jordgubbar på, ett ekfat med ljusstakar i isblått, en flaska rosé som ligger på kylning och ett paket, med mangomarmelad, kaffe och sötsyrliga karameller och sist men INTE minst en bok som jag ska avnjuta nu i sommar =)

Nu sk ajag hänga tvätt och slänga in en ny maskin och ta en ordentlig dusch!


Kram på er





2012-06-12
15:46:17

Sista arbetsveckan

innan sommarlovet =)

Jag ska dock jobba den 19 juni, men sen har jag soooommarlov! Det ska bli skönt att unna sig lite ledighet och ligga i solstolen och läsa böcker och bara njuta. Sen ska jag satsa på träningen och även umgås med alla mina fina vänner som betyder allt för mig ♥

Idag ska vi lämna vårt partytält till de som köpte vårt gamla hus, de ska hyra det över studenten. Annars bjuder veckan på jobb och två skolavslutningar. Mellanstadiet på torsdag och lågstadiet på fredag. På fredag ska jag och min fina gravida kusin ha lite egen tid, det är verkligen på tiden. Vi ska kolla på Grease, det var vad vi gjorde under alla våra kvällar när vi sov över hos varandra =)


Ha en fin dag alla!


Kram på er



2012-06-06
16:41:37

Grattis Sverige

Hejsan på er

Idag sjunger vi nationalsången! Grattis till alla oss =)

Uffe och jag har spenderat förmiddagen med att åka runt och kolla material till framsidan och det gick bra! Vi ska ta panel, plintar, stolpar, bärlinor, trallvirke och två-tre fönster från byggmax. Vi ska ha ett fast fönster från Skånska byggvaror. Sen köpte vi färg till panelen från Viberga. Vi tog även ett varv till IKEA och köpte bänkskiva och spegel till badrummet =)

Uffe håller på i badrummet och jag har tvättat och varit ute och tagit en promenad. Imorgon är det tidig morgon som gäller =( Inget roligt, men nu är det iaf näst sista öppningen =) skööönt!!

Jag håller på att planera min examensfest oxå. Nu när examensbeviset kommit så känns det lite mer på riktigt och då tycker jag att det är värt att fira lite!







Kram på er






2012-06-05
19:51:35

5/6 tisdag

Hallå alla fina =)


Hoppas att allt är bra med er, här är allt super =) Idag hämtade jag hem mitt efterlängtade examensbevis





=) Känns oerhört härligt att ha på pränt att jag nu har tagit lärarexamen!!


Måste även passa på att visa den fina välkomstskylten jag köpte på marknaden





Visst är den fin?!?!?! Den ska hänga brevid ytterdörren med den vita panelen som bakgrund, det kommer bli superfint. Men än är det låååångt kvar innan den kommer att hänga på rätt plats.

Just i detta ögonblick spikar Uffe upp taket i badrummet och sen ska jag ta lite kort så att ni får se hur det ser ut än så länge =)


Idag är det sista avsnittet av Desperate Housewife =(

Nehe, dags att hämta upp tvätt och hänga på tork. Ha det bra allihopa!



Kram på er







2012-06-04
16:01:37

Promenadsugen

Hejsan alla fina!

Jag är lite sugen på att gå ut på en promenad, men det är så väldigt mörkt på himlen =( har ingen lust att bli helt genomblöt. Men jag väntar på att Uffe ska komma hem, då ska vi äta och sen kanske det blir det korta varvet iaf. Behöver verkligen komma ut lite.

Imorgon ska jag äntligen bli av med utväxten på håret, det känns skööönt och särskilt eftersom det är skolavslutning nästa vecka.

Idag kom det en avi på posten avsändaren av Linköpings Universitet! Kan ni gissa vad det är????? JAAAAA, det är mitt examensbevis =) Det ska bli så skönt att ha det i mina händer. Får ta med det till kuratorn och visa sen!!! Sen ska det nog vara framme för att påminna mig att jag faktiskt har tagit mig igenom 3,5 år av studier på universitetet och att jag numera är lärare på riktigt.


Vi hörs


Kram på er



2012-06-03
10:53:36

Regnig söndag =(

Men det är ingen mening att klaga. Det är ju istället en bra anledning till att mysa ner sig i soffan med min fina man och se nån film istället =)

Igår var Anna och Sussa här och som vanligt var det supertrevligt, men tiden gick så himla fort. Som tur är får vi snart träffas igen. Då ska Anna och jag ha en filmkväll och våra fina ♥:n ska ut och käka och drick öl! Anna och jag ska få lite egen mystid och det gillas i massor. Det var länge sedan bara hon och jag bara kolla på film och va.

Igår var syrran och jag och kolla på fotboll (innan Anna och Sussa kom). Det var så J***A kallt! Vi åkte hem tidigare, men tyvärr gick det inte så bra för grabbarna, de förlorade med 0-2 =( Hoppas att det går bättre på onsdag!



Kram på er