vagentilldromhuset

2011-11-18
08:42:02

freeedag =)

Den 18:e november!! Nästa vecka får jag äntligen börja adventspynta eller i mitt fall JULpynta! Jag älskar verkligen julen, så allt pynt förutom granen ska fram till första advent så man får njuta då lämge som möjligt av det =) Sen kommer granen fram dagen innan julafton, då klär vi den tillsammans, medan skinkan står i ugnen och gröten står på spisen. Sen äter vi tomtegröt och skinkmacka på kvällen, åhhhh nu längtar jag ännu mer =)


Idag ska jag fixa till mitt missivbrev, boka om tiden hos kuratorn, boka tid för massage och skriva lite på inledningen, frågeställningen och metoddelen. Det är mitt mål för dagen, och jag ska börja med skrivandet, så jag iaf har kommit igång! Nästa vecka ska vi skicka text till handledaren så hon ser att vi är igång ordentligt.


Ska försöka få upp lamporna  i sovrummet oxå, idag. Så att jag kan läsa skönlitterära böcker på kvällarna! Har ni läst Mons Kallentoft´s böcker?? Jag har läst första och jag blev lite avskräckt i början för att han skriver på ett helt annorlunda sätt än t.ex. Mari Jungstedt eller Camilla Läckberg. När man kommit in i hans sätt att skriva var boken riktigt bra och nu har jag del 2-3 hemma oxå så jag ska väl föröka läsa dem oxå =)

 
VILKET roligt väder vi har här hemma i Svergie! kan det bli gråare ute?? Jag orkar inte gå upp på morgonen och jag blir ju inte direkt piggare av att det är mörkt hela j***a dagen, hujeda mig! En fördel för de som ska skriva C-uppsats på våren är att det är ljusare och varmare. Men nu ska vi se positivt på det hela, vi får ju sitta inne, med en massa tända ljus och snart i skenet av adenvtsljusstakar och adventsstjärnor =) myyys


Näe, nu ni är det dags för lite skrivande på andra datorn, ha det bra!


Kram på er







Kommentarer:

Skriva skriva skriva... det ska jag göra nu. Men fejjan, sparkontot, mejlarna och alla blogga lockar på mig. Men nu MÅSTE jag skriva! Fast är jag läste ditt inlägg började jag längta efter julen... så nu bara måste jag kolla vad en gran på typ Rusta kan kosta!

2011-11-18 @ 10:22:38
#2: Hanna

Jo, det är inget roligt väder ute. Mörkt, grått och kallt. Men å andra sidan så sitter jag hellre och skriver nu än när det börjar bli ljust, varmt och härligt ute. Så jag ser det som en stor fördel. Nu är det bara att vi kämpar på. Lycka till tjejer! =)

2011-11-18 @ 23:21:30
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: