vagentilldromhuset

2010-03-30
19:31:18

envis förkylning..

...ja, det har jag!!! Den vill verkligen inte ge med sig =( Städade på övervåningen idag och hostade halvt ihjäl mig efteråt.

Idag var det skola, vi hade en laboration där vi tillverkade "Camera Obscura", det var väl ok, men lite tråkigt. På torsdag har vi ett redovisningsseminarium (en lektion på 25 minuter). Vi hann göra klart allt tills den och nu ska vi bara träffas en timme innan på torsdag och gå igenom allt så att det känns bra. Så himla skönt att göra klart det sista i den här kursen =) Nästa onsdag börjar den nya kursen och det känns jättebra!!!

Uffe har jobbat på nått helt otroligt idag =) Han fick bort de sista elementen i vardagsrum och kök samt att han fick dit nästan allt golvspån i kök/matrum/vardagsrum, han är den bästaste. Imorgon tror jag att det är dagsför första målningen av taket, ska bli roligt att se resultatet =) Tror att det kommer att bli en enorm skillnad när taket blir vitt istället för "träfärgat". Ska se om jag kan fixa några kort till det så ni får se skillnaden =)

Höres en annan dag!!!


2010-03-28
15:33:38

gala...

hejsan hoppsan =)

Igår var Uffe och jag i Enköping med hans jobb (mitt gamla jobb). Poltech som det heter var nominerade till utmärkelsen för Årets företag...DE VANN!!!!!!!!! Så jäkla roligt =) Syrran (jobbar på Poltech) och jag satt brevid varandra under den fantastiska tre-rätters middagen och vi var ganska säkra på att de inte skulle vinna, men det gjorde de och vi (Poltech-bordet) skrek och jublade som aldrig förr när Johan fick gå upp på scenen och ta emot priset. Sen blev det champange och kvällen var supertrevlig. Wallmans salonger on tour underhöll med mycket musik. En bra och väl sammansatt kväll där allt flöt på väldigt bra =) Tack Johan för att vi respektive fick följa med =)

Uffe var dock lite seg idag, eller ja alla grabbarna var väl det =) Men det är de förtjänta av, det blev mycket firande igår =) Uffe har ju "semester" nästa vecka. Semester = jobba hemma med köket =) Jag är ledig imorgon så då blir det lite städning.


Hörs senare



2010-03-26
13:51:54

tentan gjord...

Tjaba leget!! =)

Jag gjorde tentan idag!!! Och jag tyckte att det gick bra, vi får resultatet kl 17 idag, men jag skulle bli chockad om jag inte klarade mig =) JIPPI!!!

Måste bara sätta in den här bilden =) Nu kan man se den iaf, våren är på VÄG!!!!!!

Uffe blev jättesjuk , men är just nu på jobbet och gör lite pappersjobb. Jag försökte förklara att han inte kan bli frisk om han inte vilar lite oxå...karlar säger jag bara =)

Hoppas att ni får en bra helg, vi hörs efter helgen, eller kanske på söndag =)


2010-03-24
15:20:11

VFU-seminarium
Tjohoo!

Och jo det gick bra på seminariet. Det är inte särskilt avancerat eller mycket att förbereda inför. Jag hade ingenting med mig tex =) man pratar lite om vad man har gjort under sin VFU och lite andra saker, mest diskussion, enkelt som en plätt!!

Nu när jag är på bättringsvägen från den tråkiga förkylningen börjar såklart Uffe bli sjuk =( Förstod att det var något sånt på gång. Uffe går i vanliga fall upp vid 05.45 och idag skulle jag upp vid 06.00. Eftersom vi sover i olika rum för tillfället pga min hosta så hörde inte jag hans klocka, men när jag gick upp en kvart senare sov han så sött (snarkade). Stackarn är helt slut, men skulle absolut åka till jobbet!! Får väl se om han kommer iväg imorgon ;)

Det var nog allt för idag, behöver verkligen plugga, men sitter istället här och gör en massa annat för pluggandet är SÅÅÅÅÅÅ tråkigt!!!

Hörs en annan dag



2010-03-23
17:18:05

trööööötttt...
Goddagens, allt bra med er???

Jag skrev ju i lördags att jag inte hade någon feber...trodde att jag började bli frisk...men nej då inte jag inte!!! PÅ söndagen blev jag ju ännu sjukare. Förkyld och jävlig, hatar den här skiten!!! Idag är det tisdag och jag känner mig fortfarande inte bra. Imorgon är det dags för VFU-seminarium kl 08.00...JIPPI!!!! Det är ju inte så farligt när man väl är där, ska ju bara prata lite om vad vi gjort under VFU´n, men det känns samtidigt ganska onödigt att åka in. På fredag är det dessutom tenta, och som vanligt har jag ingen jäkla aning om vad vi läser om i denna kurs, jag brukar ju fatta det när kursen är slut så kanske nästa vecka =)

Imorgon ska syrran komma hit och dra lite spik från taket igen, eller det är mer häftstift som takpappen suttit fast med! Hon är en ängel, min syrra =)

Hoppas att jag är bättre tills på lördag, då ska vi åka till Enköping och bo på hotell. Det är Uffes jobb (mitt gamla) som betalar =) Deras företag har blivit nominerade till årets företag i Upplands län så det blir lite gala på lördag kväll, ska bli trevligt =) Skönt att jag har jobbat på företaget innan, känner ju i princip alla!! Några nya ansikten sen jag slutade, men de som börjat i Finspång känner jag ju! 

Ha det super tills vi hörs igen, KRAMISAR


 

2010-03-20
08:55:53

host, host...
Hejsan hejsan!

Jag är fortfarande hostig, igår var febern låg och nu i morse hade jag ingen feber alls...JIPPI!!! Igår var jag ganska så kreativ ändå, skrev klart GTLU- och undersökningsdokumentet inför VFU´n och så skrev jag dessutom klart utvecklingsplanen för den här perioden...SKÖNT! Nu är det bara de sista frågorna till tentan kvar...men jag fattar ju ingenting...hur ska det gå????

Det blev även lite pizza igår...syrran och jag har suktat efter en rykande het pizza i några veckor och beslutade igår att det var dags, mamma och Uffe följde med. När vi skulle åka ner till Finspång så luktade det bensin i kupén i bilen. Vad är nu detta?? Dessutom hördes det ett metalliskt skrapande ljud från bromsarna på bilen i torsdags + att inte vindrutetorkaren bak fungerade...Uffe har tagit en bilmekardag idag. Hoppas att han kan lösa det!!

Imorgon kommer söstra min och ska dra lite spik från taket, ho är snäll ho =) Jag har sista dansen, men vet inte om jag klarar det...mår ju inte direkt så bra =( Får helt enkelt maila till Sirpa och kolla hur vi ska göra!?

Jag har kollat in statistiken på min blogg och jag är helt imponerad!!! Vilka är ni egentligen som läser min blogg??? Skriv gärna och berätta =)

Nu har jag inga roliga bilder att lägga ut på renoveringen, men det kommer!


Hörs en annan dag




2010-03-18
12:17:04

sjuk =(
Hejsan!

Allt bra med er??? Själv har jag blivit sjuk! Fick åka hem från VFU´n på grund av att jag har hostat hela natten och har ont i huvudet, känns inte så bra!! Syrran ordinerade glass och Harry Potter så det får det nog bli =) Jag hoppas på att det blir bättre snart, har inte tid att vara sjuk just nu, har ju tenta om en vecka!


Nu blir det lite läsa och så lite plugg på det!! Ha det bäst så länge!!



2010-03-16
16:51:01

16/3

Hejsan på er allahopa!!

Tänkte att det kanske var bäst att skriva lite, det var ju några dagar sen =) Vad är det som händer då??? Inte mycket =) jag är på VFU även denna vecka och sen är det tyvärr tillbaks till skolbänken som gäller, kan inte säga att jag är så jättesugen på det. Det är mycket roligare på VFU´n även om det oxå kan vara jobbigt! Jag är ju sjukt trött varenda dag, inte van att gå upp kvart i sex varje morgon.

Imorgon är det inget särskilt inbokat på schemat, lite VFU på dagen och sen blir det väl hem och fixa de sista frågorna inför tentan nästa fredag. Torsdag är det VFU fram till kl 14 sen blir det att sitta på skolan och fixa lite dokument fram till kl 17 då jag ska vara med på ett möte på skolan, sen hem och soooova!!! Fredag är det VFU sen har jag ingen aning om vad som händer, men det blir nog lugnt!! SKÖÖÖNT!!!

Renovering det går framåt!!! Uffe har fått dit spånskivorna för golvvärmen i hela köket och matrumsdelen =) han är bara så BÄST!!!! Tror att han skulle dra lite spik från taket i veckan eller i helgen. Han ska vara ledig v.13 och har planer på att måla taket!! Hoppas att det funkar!! Ska se vad jag kan göra i helgen, känner mig mest ivägen hela tiden och han tycker bara att det är jobbigt när jag är där=) kanske bäst att han får göra det själv ;)

 

Ha det bäst C U later

 

 


2010-03-13
19:49:31

lördag...
Hejsan på er!!


Igår hade vi en liten tjejfest, det var sååå roligt, lite konstiga samtalsämnen men så är vi =) Lite Zumba blev det oxå=) Var lite varmt. Sen körde vi partyalias...sketakul var det!!! Man blir ju helt knäpp när det ska gå på tid! Det måste vi göra om tjejer!!!!!!


Idag har det varit helt underbart väder och när det är soligt och fint får jag alltid städlust av någon konstig anledning, vet inte varför, kanske någon annan som vet?? Sen kom Nisse och Johanna och fikade lite (de hade fika med sig) bra med såna vänner, vi behöver inte tänka på något =)

Uffe passade på att fixa lite renovering i köket, han är bäst mitt <3 =) Jag har kollat lite på tentafrågorna och det känns som jag kan fixa den här tentan, behöver inte vara nervös.


Ha det bäst!



2010-03-10
21:22:58

hjärta...
Hejsan heejjj!!


Tittade nyss på bilderna jag la in häromdagen. Titta på andra bilden, den där syrran står med ryggen mot kameran, kolla i taket ovan hennes huvud. Takpappen som hänger där ser ut som ett hjärta =) Var bara tvungen att säga det!


Nu är det två dagar kvar på helhetsansvaret, är så enormt trött så det ska faktiskt bli ganska skönt nästa vecka när jag "bara" är där. Har en uppgift som jag ska göra med några barn som inte har gjort den än.


Imorgon ska Uffe och jag åka in till stan och handla lite spånskivor, hämta fläkten till köket, hämta mina glasögon och såååååå.....var det något mer??? Kommer inte ihåg, får helt enkelt se när vi kommer dit =)


Vad har ni för helgplaner då??? Själv ska jag ha lite fest med tjejerna på fredag, ska bli sååååå kuligt, längtar, vin, mat och trevligt sällskap, that´s life!!! Nå vad ska ni göra???



2010-03-07
14:17:17

här kommer lite bilder som jag har utlovat...

Hejsan!
Det var ett tag sen jag skrev nu, men det har varit ganska fullt upp med skolan och så vidare. Jag är just nu ute på VFU och ska från och med imorgon ha helhetsansvar under en vecka, det ska bli både roligt och det är väldigt nervöst =)


Här kommer lite bilder från renoveringen




Här sågar Uffe lite reglar till golvet.

Syrran hjälper till att ta ner gipsrester, spikar och några stift =)

Pappa hjälper oss att kapa ved, snällt av honom =)

Syrran ville ju förstås se lite tuff ut ;)

Spikarna som syrran ska ta bort syns kanske inte så bra, men jag kan garantera att de är MÅNGA!!

Gplvvärme spån...

Arga snickarn skulle inte bli glad av att se detta...

Var bara tvungen att lägga in en bild på vår x-tra bil som är en aningens insnöad =)

Så aslutar jag med en bild på min första tavla...är faktiskt ganska nöjd !

 

Hej svejs