vagentilldromhuset

2011-08-30
18:30:30

tisdag...

Hej på dig!

Idag är det tisdag och jag tänkte lägga ut några fler bröllopskort, men mannen har ockuperat den andra datorn, så idag får ni nöja er med ett vanligt inlägg.


Igår hade jag en väldigt bra hemstudiedag, fick väldigt mycket gjort! Idag skulle jag oxå ha hemstudiedag, men jag unnade mig lite lyx istället. Fxade håret hos Wenche på "På Håret" sen käkade jag lunch på mitt gamla jobb och sen åkte jag till Skärblacka och fixade min häxnaglar så att de nu ser lite finare ut. Tog mig en kort promenad när jag kom hem och sen har jag latat mig i soffan, SUPERSKÖN DAG!!

Min VFU har ordnat upp sig oxå, känns såååå skönt att veta vart jag ska vara i 5 veckor framåt. Tack till ML som fixade min nya plats!

snart får ni mer bilder på vår dag =)


Kramar




2011-08-28
09:25:52

bröllopsdag del2.

Hejsan på dig! Här kommer en uppföljning på bröllopsdagen!
Efter någre timmar hos frisören så bar det av till slottsparken för lite fotografering med Johan Riska som fotograf. De bilderna har jag inte fått än, ska hämta dem på måndag =)

Men här kommer lite bilder från kyrkan iaf.



Här kommer finaste tärnan EVER: Losan (syster)




Och så det nervösa brudparet!




den finaste bestman stod redan på plats, eftersom han och Jimmy spelade ingångs och utgångsmarsch!




Framme vid altaret




Sandra sjöng Utan dina andetag så fint så fint! Svårt att hålla tårarna borta.




Utgång =) Nu är vi gifta!




Vårt vrålåk! Hannu Hietala körde sin fina bil och oss =)




Här står vi! Glada att festen snart börjar ;)


2011-08-21
20:09:50

bröllopsdag, del 1

Så där, nu ska vi se om vi kan göra en liten följetong av denna dag, den 16 juli 2011, den bästaste dagen i våra liv hittills!


Natten mellan fredag och lördag sov jag hos syrran och Jimmy, jag och syrran sov såklart tillsammans, och det är något som jag ALDRIG någonsin kommer att göra igen ;) Syrran gillar att sova nära och det gör INTE jag , hahaha! Jag fattar inte hur JImmy står ut, men han är väl van efter 6 år tillsammans =) Kvällen tillbringade vi med att äta tacos och kolla på film, det blev en tidig kväll eftersom vi skulle upp tidigt och syrran var supertrött, eftersom hon bär på en liten i magen <3


Kl 06.30 den 16 juli gick vi upp, jag hade inte sovit många timmar eftersom jag hade en lillasyster som skulle klänga på mig hela natten ;) Vi kökade frukost och for iväg ner till På Håret där Wenche väntade på oss, vi var några minuter sena ;) Hon började med mitt hår:









Så här snygg blev jag...eller nja det var väl inte riktigt klart








Detta blev slut resultatet, bra gjort Wenche!!!!


Sen skulle ju syrran göras iordning oxå.





Här sitter hon och får sina fina lockar gjorda och så här blev det när det blev klart





Ja, ni ser ju lite av lockarna iaf, mer bilder på min fina syster och tärna kommer senare, jag lovar. Här blir hon sminkad av Wenche som fick slita hårt den här dagen, men det tackar vi för!


En lunch var vi tvugna att hinna med oxå, det blev Grillen som fick äran att göra vår bröllopslunch ;)





yummi =)


Efter lunch var det dags att börja med påklädnad och det finns inga bilder på det så nästa inlägg kommer från den andra datorn med alla bilder från vigsel och fest =) Så håll ut, mer bilder kommer men detta var iaf en början!



HA det bra nu så höres vi en annan dag =)






2011-08-18
15:00:11

Nope, not yet, but sooooon =)

Så sant som det är sagt!! Inga bilder ÄN, men jag försökte fixa över mina bilder från mobilen till datorn, OCH det gick ju inte så bra!! Måste vänta tills Uffe kommer hem och kan visa mig hur jag ska göra, tekniska jag ;)


Då kommer jag visa bilder från morgon till kväll =) Det finns ju ganska många så jag kommer välja ut några av guldklimparna från vår alldeles underbara dag <3


Sen kommer jag oxå börja uppdatera lite om vad som händer här hemma! det har ju försvunnit en trapp och en balkong och det ska dräneras runt huset och ni ska få se lite bilder på vad som hänt än så länge!


Denna vecka har jag varit ledig och gjort en massa måsten här hemma, som att putsa fönster, städat, bakat bullar till regnamarken och sett till att maken fått mat direkt när han kommit hem från jobbet, duktig fru han har ;)


Nästa vecka börjar skolan och det är dags att gå tillbaka till vardagen, ska faktiskt bli lite skönt att få struktur på tillvaron igen. Sommaren har ju varit fylld av planering, bröllop och lite ledighet som spenderats hos vår fina vän Andreas, ja, inte hela ledigheten , men nån vecka sammanlagt tror jag att det blev. Och NÄE, jag hjälpte inte till, jag gosade mest med Teodor =) Men Uffe fick snällt hoppa upp på taket, men han var lika glad för det men gladast var nog Andreas =D

Höres en annan dag finaste ni


2011-08-13
09:29:57

jobbvecka...

Hejsan på dig!


Nu har jag haft en jobbvecka, dvs jag jobbade måndag till fredag på frita och det var jätteroligt! Barnen lekte så bra tillsammans HELA veckan så vi pedagoger har bara behövt finnas där! Detta är inget jag är van vid kan jag säga direkt ;) Men nu är jag ledig i helgen och några dagar nästa vecka innan skolan börjar =( Vill inte, men det är väl lika bra att ta tag idet så jag kan komma ut och jobba snart =)


Igår fick jag en sån fin överraskning som egentligen inte var en överraskning eftersom jag har vetat det i några veckor =) Men den 23 februari ska jag ÄNTLIGEN bli moster till en liten go plutt <3 Igår kom syrran och Jimmy med ett litet ultraljudskort där h*n vinkade åt mig =) Åhh, vad jag längtar tills h*n är ute så att vi kan gosa tillsammans =) Innan dess får jag gosa med syrrans mage =) idag ska jag nog fixa en liten ram till kortet =)


Annars vet jag inte vad dagen har att erbjuda, kanske ska försöka hinna med att hämta korten från engångskameroran som har varit på framkallning =) Det kan ju bli intressant =)


Jag ska verkligen försöka få ut lite bilder från bröllopet nu när jag är ledig, så att du får se dem =)



Ha det bra så hörs vi snart






2011-08-07
10:03:26

Så var det med den uppdateringen ;)
Jag skulle ju uppdatera efter bröllopet, men det har visst inte blivit gjort :/ Sorry!! Faktum är att jag blev sjuk på bröllopskvällen/natten och låg en vecka! Sen har det varit full fart hela tiden! Så tyvärr har jag inte prioriterat bloggen, men jag hoppas verkligen att jag kan lägga in en uppdatering då och då :) Tyvärr ligger alla bilder på andra datorn, men det kommer!

Bättre uppdatering ligger på min mållista och det målet ska jag klara =) Detta blev ett kort inlägg men jag ville bara visa dig att jag inte glömt bort dig helt. Ses snart!



Kramar