vagentilldromhuset

2012-10-30
08:54:52

Födelsedag
Hejsan på er!
 
Min älskade finaste make fyller år idag!! Så jag säger:
 
Stoort grattis till min älskling på din dag! Massor av kramar!
 
Jag jobbar tyvärr sent men vi får mysa lite när jag kommer hem =)
 
 
Kram till min man och till er alla
 
 
 

2012-10-28
08:09:45

ojojoj...
det var visst ett tag sedan.
 
Men roligt att ni hänger i och ändå tittar in här. Det har verkligen varit helt galet mycket den senaste veckorna, mycket på jobbet och många sena kvällar.
 
Jag vet inte hur eller vad jag ska skriva om riktigt =)  Men jag börjar med att min "syster"-dotter föddes i torsdags den 25/10 kl 11.16. Svea ska hon heta och är så bedårande vacker. Vi fick äran att träffa den nya familjen på BB och hon är ju sååå fin.
 
Ett stort grattis till er nya familj! Kram på er allihopa!
 
Nu har jag även tre tårtor på beställning. En Hello Kitty och en Dora tårta till Felicia som fyller 3 år nästa vecka och en Arsenal tårta till veckan efter. Jag ska börja med dekorationerna idag.
 
Förra helgen var vi tjejer på Ladies Night i Linköping! Nice, vi hade så jäkla roligt!! Vi drack vin och dansade en hel massa =)
 
I lördags (igår) var Nisse, Johanna och Teodor här, alltid lika roligt och det måste bli lite mer sånt! Johanna och jag ska åka på Dirty Dancing musikalen i december, så himla roligt ska det bli!!
 
Idag ska Losan och jag in till stan och handla present till Uffe som fyller år på tisdag.
Nu ska jag ta det lite lugnt framför tv´n!!
 
Kram på er
 
 
 

2012-10-14
10:11:48

Söndag 14/10
Hejsan på er!
 
Idag säger jag GRATTIS till min svägerska som fyller år idag. Hipp hipp Hurra hurra hurra hurra för Gun!!
Hon bor i Florida så vi komemr nog inte att fira tillsammans med henne, men vi firar henne här hemma =)
 
Igår var vi ju hos min svåger och firade hans 50 årsdag. Det var väldigt trevligt (som vanligt). God fika och god mat och trevligt sällskap. Hoppas att det blir snart igen =) Jag fick en försenad födelsedagspresent av min fina svärmor igår. Ett presentkort på bokhandeln =) Det tycker jag är bra, måste dra ner i veckan och kolla vad jag ska köpa =)
 
Idag har jag börjat med att tvätta lite, ska plocka lite på nedervåningen och så måste jag göra beställningen till tårtorna och så ska jag även göra en beställning till Oriflame. Nu ringde syrran och ska komma ut en sväng så bäst att jag sätter igång.
Innan dess ska ni får lite bilder på altantaket
 
 
 
 
 
Så ser det ut hörrni =) Bara överliggare kvar =)
 
Kram på er
 
 
 

2012-10-13
10:02:28

lördag=50-årskalas
Hejsan på er!
 
Förra fredagen (inte igår) blev jag sjuk och har varit det sen dess. Förkylningen vägrar släppa taget =( Så det blir vila nu i helgen så jag kan köra spinning på måndag.
 
Igår spenderades kvällen hos Hanna W och där var hennes systrar Helena och Emelie, så var även jag och syrran där. Och ja, Johnny var ju hemma och lilla söta Agnes och lilla söta Nilo var ju med oxå såklart. Vi gjorde hemmagjord pizza och åt syrrans goda cheesecake till efterrätt. Det var så himla roligt, vi skrattade en massa och pratade om hemorojder, förstoppning, bajs och fulhet =) (INTERNT) Sjukt roligt hade vi iaf. Skönt att få fylla på energi med brudarna. Så stort TACK till er ♥
 
Idag ska vi till Uffes yngsta storebror, han fyllde 50 i tisdags och idag ska han firas =) Så snart blir det att duscha och fixa till sig lite =)
 
Imorgon ska jag BARA ta det lugnt, beställa lite grejer till tårtorna som jag har fått på beställnig. Nu har jag tre stycken tårtor i november. Jätteroligt med lite beställningar och skönt att man har lite tid på sig. Men tiden går fort så därför måste jag börja kolla material och grejer till tårtorna.
 
Nästa vecka måste jag även baka lite till vår frita-kväll vecka 43. Vet inte vad jag ska baka än, men nått ska jag väl kunna hitta på =) Får planera det imorgon oxå.
 
Ha en fin helg nu alla!
 
 
Kram på er
 
 
 
 

2012-10-07
09:48:23

sjuka söndag
Hej!
 
Hur mår ni?? Kul att se att ni är här och tittar in fast jag har väldigt glest med nya inlägg =)
 
Jag har blivit sjuk IGEN, så otroligt tråkigt. Hoppas att det inte tar så långt tid att ta sig tillbaka. Hur har veckan och helgen varit? Jo, veckan har bjudit på jobb och så lite mer jobb. Uffe har varit i Norge på jobb och jag saknade honom massor. Brukar alltid kunna sova så bra när han inte är hemma, men inte denna gång. Låg nog vaken hela nätterna med några enstaka korta sovstunder, sjukt trött var jag i fredags! Appråpå (stavning) fredag så var vi bjudna till min kusin Adde och hans familj Soffe och Hugo. Vi blev bjudna på mat och trevligt sällskap, myyysigt! Tyvärr kollade vi lite på Hockeyn oxå, fyyyyy! Leksand - Djurgården. Leksand vann =( tyvärr. Jämnt var det och mina killar borde ha vunnit!! Men stort tack till er för en trevlig kväll, borde vi göra snart igen!
 
Lördagen började med att jag kände mig jätteförkyld =( Täppt i näsan och ont i halsen, blä! Men jag trostade förkylningen och tog med mig Uffe och åkte och handlade. Nya skor till vintern och lite mat kom med hem. Sen åkte vi hem och jag stupade i soffan, fröööös och uffe tyckte att jag kändes varm. Jag vågade inte kolla om jag hade feber. Uffe åkte till Finspång och tvättade bilen, medan jag jobbplanerade lite sen blev det film och myys på kvällen.
 
Idag söndag, mår jag fortfarande sisådär och morgonen spenderas i soffan skrivandes till er. Kusin Petra har inredningsparty och jag skulle vilja gå, men jag avvaktar lite till och hoppas på att jag känner mig lite bättre så jag kan åka!
 
Jag har inga nya bilder eller jag har inte laddat in dem på datorn så ni ska få bilder på altanen snart. Taket är ju uppe =)
 
Ha en skön söndag! Kram på er
 
 
 
 
 

2012-10-03
06:20:40

Länge sen!
Hejsan på er!
 
Det var ett tag sedan nu. Jag kan säga att det varit fullt upp sen sist. Eller fullt upp och fullt upp, men jag har i stort sett jobbat. Det känns som jag jobbar 300 % ibland, men jag hoppas verkligen att det ska ge med sig vart efter när jag kommer in i allt. Vi har fått en ny kollega på jobbet och då ska man styra med rutiner för henne fast man knappt vet vilka rutiner vi har. Baaah...
 
I helgen som var, var vi hos syster med familj och åt tre-rätters, hon som säger att hon inte kan laga mat. Den myten kan vi ju kassera på en gång, klart hon kan laga mat. Så himla gott var det, så jag hoppas på att det blir många fler gånger =)
 
Bilen går bra! Underbart att inte behöva tanka så ofta =) Jag har kört ca femtio mil och den är inte nere på halv tank än, helt ok!!
 
Studiedag på jobbet idag så det blir lite Linedance för barnen, spännande, har ju inte dansat på flera år!
 
Kram på er