vagentilldromhuset

2010-06-27
19:42:08

fortfarande inte så bra på det här ;)
Hejsan på er!

Jag vet att jag är så otroligt dålig på det här just nu =) Jag har inte tagit några nya bilder på vårt pågående projekt, men det kommer. Uffe håller på att tapetsera  nu och jag har fått uåå lite fler lådor och luckor så jag ska försöka fixa lite kort på det, men nu ska jag jobba på frita i en vecka och kommer väl antagligen vara helt slut =) I veckan kommer förhoppningsvis även elektrikern och fixar det sista som har med elen att göra, hoppas att det går bra! Det är väl så som det ser ut just nu med renoveringen.


Bröllopsplaneringen har ju även börjat. Vi fick nog ganska mycket gjort iaf på vår första träff :) Kyrkan är bokad och klar, hon som Uffe pratade med tyckte att vi var lite tidiga, men hon tyckte samtidigt att det var bra :) Gästlistan är även den klar, 70 personer blev det till slut, men det var 181 på listan från början och då är det nästan BARA släkt, vi fick banta ner det "lite".


Nu ska Uffe och jag se på FARSAN!!


Ha det bäst!!!





2010-06-18
07:38:54

dååååååligt =(
Ja, jag är så ledsen över den sjukt dåliga uppdateringen, sorry, sorry!!!!! Just nu sitter jag i soffan och tar igen mig lite efter morgonens promenad, det började precis att regna innan jag kom hem, så jag blev inte så blöt. Ikväll eller eftermiddag blir det ju förstås, ska kompisarna och syrran och Jimmy komma hit, vi ska haplaneringsdag inför det kommande bröllopet, inte Kronprinsessans då utan mitt... Tjejerna tar sig hit med bil och killarna har fått för sig att dom ska cykla hit med en ryggsäck full av öl...när kommer dom hem då??? Troligtvis inte förrän SENT!! Vi tjejer får väl fixa maten, äta och planer innan de kommer ;) Det ska iaf bli jätteroligt och jag ska inte dricka något med alkohol i eftersom jag är barnvakt på lördag-söndag till världens sötaste tjej =)


Imorgon (lördag) är det släktträff på pappas sida, det ska bli trevligt. Den börjar kl 14 och håller på tills...det slutar skulle jag tro.


Igår jobbade jag och var så sjukt trött på morgonen, men fick en underbar överraskning från ett par vänner...skriver inte vilka eller vad eftersom jag nte vet om jag får. Men efter att jag fick veta överraskningen blev jag så glad och så pigg =) det var världens bästaste KRAMAR TILL ER!!!

Ja, ja kanske ska ta tag i den här dagen igen då


hörs




2010-06-07
13:49:45

nedräkning...

...tills det är sommarlov...

Hur skönt är inte det?? Ska bli helt underbart med lite sommarlov, även om jag ska jobba och inte vara ledig så är det skönt att slippa skolan och en viss person och alla hennes elakheter. Alla ska veta att jag inte är guds bästa barn alla gånger, men jag har verkligen jobbat på mitt eget beteende. Jag försöker att tänka innan jag säger vissa saker idag, jämfört med för bara ett par år sedan. Den här tjejen behöver verkligen tänka efter innan hon säger saker som sårar människor på det sättet hon gjort. Usch, jag skulle egentligen lägga det bakom mig, men det har jag fortfarande svårt för, jag är alldeles för långsint :)

 

Nog skrivet om det =) Iaf, idag skickade vi in vår artikel och på torsdag är det bara opponeringen kvar, sen är det sommarlov. Måste även ladda inför kusinträffen (mammas sida) som ska vara på lördag. Vi hoppas på fint väder även om det inte ser ut så just nu. Jag beställde ett partytält på jysk som skulle kommit förra veckan på tisdagen, den har inte kommit än...gahhhhhh...om dom inte har ringt imorgon ska jag ringa in till dom, vi behöver det...nuuuuuuuuu. Vi blir ca 35 personer på kusinträffen, ska bli riktigt roligt att träffa alla, vissa träffar jag oftare än andra. Jag ska försöka baka lite tills på lördag så vi kan fika lite när ala har kommit.


Vad händer med köket?? Inte mycket just nu, den här helgen som varit har ju varit helt underbar och vi har spenderat all tid ute istället. Uffe har jobbat lite med avloppet som ska ner från diskbänken, men annars har vi struntat i köket. Nu hoppas vi på att elektrikerna A ska komma och fixa det sista med elen. Sen ska vi till IKEA och kolla på lite olika lösningar för bänkskivorna, mycket jobb med detta kök.

 

Bröllopet då?? Vi ska träffas nästa vecka och börja med planeringen, med vi menar jag Uffe och jag, syrran och hennes kille och sen kompisarna N och J.

 

Nu ska jag göra något annat...hörs..

 

 

 


2010-06-01
20:53:35

skåpsluckor...

Halleloj!

jaha, jag har ju lovat att ni ska få bilder på skåpsluckorna och det ska ni få...

En del av dem iaf =)

 

HA DET!!