vagentilldromhuset

2009-08-31
07:56:43

Imorgon, imorgon, imorgon....
Jippi, bara en dag kvar. Imorgon får vi nyckeln till nya huset och det ska bli sååååååå kuligt att komma in i vårt "nya" hus!!!!!!!!

2009-08-30
10:31:29

Inte dålig idag!

Hejsan!

Jag är såå imponerad! Är inte ett dugg dålig idag! Vi gick ovh la oss vid 3-tiden inatt och nu är jag uppe och sitter vid datorn och väntar på att de andra ska vakna. Jag drack visserligen inte så mycket, tack och lov.  Idag (på eftermiddagen) ska vi hämta en släpkärra hos Uffes brorsa i Simonstorp. Vi ska ha kärran under hela vecka 36, eftersom vi får nyckeln om TVÅ dagar kan vi köra lite kartonger innan lördagen. Då slipper vi köra så många kartonger på lördag, det är ju såå tråkigt. Vi ska även under den här veckan köpa en tvättmaskin, hoppas vi hittar nån bra! Uffe fick sin åk-gräsklippare i torsdags! Gissa om han blev glad?! Det blev han, han såg ut som en litet barn, lilla puss-Uffe!!!

Höres i morgon!!!!


2009-08-29
11:38:42

3 dagar...
Idag är det bara tre dagar kvar...det närmar sig med stormsteg. Tur att vi får besöka av fina vänner idag så att tiden går lite fortare =) Eftersom det blir lite vin och mat ikväll är det inte säkert att jag skriver något hät imorgon, bara så ni vet!

Kram på er!!!

2009-08-28
06:33:46

4 dagar...
Glömde igår har inte mycket tid idag...men det är 4 dagar kvar tills vi får nyckeln!!!!!!!!!!!
Nu är det skolan som gäller och imorgon kommer kusin vitamin med sällskap.

Puss på er!

2009-08-26
08:04:14

6 dagar...
Hej igen!
Nu är det nedräkning som gäller!!!!
Igår hittade jag en fästing på benet som precis hade gnagat sig fast, blää! I söndags hittade jag ytterligare en. Det är väl så när man är ute i skogen och har grävningar, haha!!

Höres

2009-08-25
06:49:48

7 dagar kvar!
God morgon!
Nu är det bara sju dagar kvar tills vi får huset =) Och igår fick jag reda på att en av mina finaste vänner ska bli mamma!! Grattis till dig gumman!
Nu ska jag iväg på exkursion och sen är det tre timmar lab.
Puss & Kram

2009-08-24
15:47:29

8 dagar kvar!
Idag är det 8 dagar kvar tills vi får nyckeln till huset, längtar sååå! Vill så gärna komma hem! Ihelgen blev det lite shoppande till nya huset. Bla gäst-täcken och kuddar, kan ju inte räkna med att folk ska åka hem efter lite mat och vin ;) Nu är det bara bäddsofforna kvar.

Det har även gått en vecka i skolan och det känns jättebra! Idag ska vi ha en dugga i lab-säkerhet och det ska nog gå bra. En dugga, för dom som inte vet, är en liten tenta!!

2009-08-18
07:55:41

Andra dagen i skolan
Hejsan häääj!
Idag är det den andra skoldagen på andra året ;) Jag ser verkligen fram emot hela detta år, det verkar intressant och givande, ska bli så kuligt!!!!

Nu är det bara två veckor kvar tills vi får nyckeln till huset, JIPPI! Känns som vi väntat i evigheter ;) kanske inte men ganska länge iaf. I lördags var vi och hälsade på de nuvarande ägarna, eller barnen till han som ägde huset. De var jättetrevliga och vi fick veta ganska så mycket om huset och deras uppväxt där, vilket var väldigt roligt. Huset fick en annan typ av själ och hjärta som vi aldrig hade fått veta något om om vi inte hade varit där. Tack, det betyder mycket för oss!

Nu är det dags att göra mig iordning för skolan, vi hörs senare!

2009-08-09
21:09:29

Söndag!

Vad gör man på en söndag?? Jo, jag har suttit vid datorn ganska mycket och dessutom gjort kompleteringar på vår didaktiska modell. Vi klarade av det på två timmar, Jippiiii!!!! Imorgon är det naprapaten som gäller på morgonen, sen är det hem och packa ner lite saker i köket och så försöka hinna med och handla lite innan Uffe kommer hem från jobbet. Kul för honom som måste börja jobba efter HELA två veckor semester ;) Jag måste hinna med att titta lite på mina anteckningar till tentan som jag har på torsdag oxå...mycket nu!!


2009-08-07
20:38:26

Nyss hemkommen från den underbara ön Kerta

Igår kom vi hem efter två underbara veckor på Kreta! Ett fantastiskt ställe som jag absolut kan åka tillbaka till. Det var andra gången vi var där. Vi har inte gjort något alls under dessa två veckor, enbart solat, badat, ätit god mat, druckit god dryck och träffat roliga människor =) Det var ju visserligen något, men jag menar att vi inte gjort några utflykter eller annat som man måste hålla tider för ;) Vi hade ju semester!!

Imorgon ska jag börja plugga lite smått inför tentan som jag har på torsdag och så ska jag dessutom börja med lite mer nerpackning av huset. Vill ha så mycket  som möjligt klart innan  skolan börjar v 34. Sen flyttar vi v 36. Ska bli så skönt, huset som vi bor i nu känns inte längre som vårat.

Ha de så hörs vi senare!!!!!