vagentilldromhuset

2009-10-30
21:41:13

:(
Idag fyller min älskling år, vilket såklart är roligt! imorgon ska han firas tillsammans med mig och min familj och kanske några fina vänner.

Vi var på Hemma-butiken och handlade vitvaror till nya köket idag, det kom att kosta oss 46500 kronor, hjälp! Och vi såg så fram emot att åka ner till Jönköping och hämta vår nya bil imorgon, men fick ett telefonsamtal för ca 15 minuter sedan då vi fick reda på att bilen inte kan hämtas förrän på måndag. Känns lite sisådär att åka omkring på sommardäck fortfarande! Det börjar bli lite kallt och halt på morgonen nu!! Men det är väl bara att gilla läget antar jag!

Tillbaka till vitvarorna! Spisen som finns i huset har nog gått i pension, den går bara på halvfart. Så vi skulle bara köpa en ny spis, men vi passade på att köpa allt på en gång. Personalen är supertrevliga och kunde lagra varorna hos sig tills vi behöver dem. Kanon!!! Måste säga att det blev billigt ändå, hade räknat med en bra bit över
50000:-

Då är det väl bara att ladda inför imorgon!!!!

Lycka till Sofie (om moster Jenny får rätt) 

2009-10-28
09:50:52

JIPPI!!!!!!

Nu kommer lite bilder på nya huset!!!  

Jag fattar!!! Då kommer det absolut fler bilder senare!! Detta är bilder på framsidan, baksidan, eldstaden i vardagsrummet och en bild på badrummet som just nu är under renovering.


2009-10-21
15:50:22

onsdag...
Idag har jag haft VFU-seminarium, vilket gick väldigt bra! Det var ju bara att snacka på lite om vad jag hade gjort under VFU-perioden. Tog inte särskilt lång tid. Vi slutade kvart i tio och då var det bara att åka hem och fixa lite inför examinationerna vi har imorgon (torsdag). Första är kl 8-9 och då ska vi prata om vår uppsats som vi skrivit. och den andra examinationen är mellan kl 13-16 och då ska vi redovisa vår lärarhandledning vi har skrivit. Nu känner jag mig redo och ska åka ner till Finspång och dansa lite Linedance. Eller jag ska ha linedance-pass. Jag känner mig alltid trött och seg innan jag ska åka, men när jag väl är där så är det så jäkla roligt!

Hur går det med renoveringen då? Jo, det går framåt! Jag har nog skrivit tidigare att det var dags för flytspackling men det ska göras idag eller imorgon. Det innebär att vi ska sätta kakel och klinkers i helgen samt göra något annat roligt förhoppningsvis ;) 

Inga bilder än. Syrran måste komma hit!!!

Puss och kram

2009-10-18
12:08:01

Bildmysterium...

Jag försökte fixa bilderna som syrran sa, men det fungerade inte. Tror hon får komma hit och fixa det!!!
Jag kan iaf säga att badrummet går framåt. Nu håller Uffe på att sätta upp de sista väggskivorna och takskivorna, efter det är det dags för flytspackel. Jag målar om i garderoben på nedervåningen, så vi kan hänga in ytterkläderna därinne. Planerna för köket ligger och gror i bakhuvudet hela tiden, men där måste vi tänka till ordentligt innan vi börjar riva något. En riktig tidsplan behövs!

Igår gjorde jag omtenta och det gick nog inget vidare bra. Hoppet är ju i och för sig det sista som överger oss! 

Ha det bäst tills vi hörs igen!!

Kram på er 


2009-10-10
16:17:53

Ursäkta..
Hejsan och förlåt!!
Jag har ju lovat att lägga ut bilder, men har inte gjortd det än, förlå, förlåt, förlåt!!!! Vi håller på för fullt och nu händer det grejer med badrummet. Uffe fixar badrummet och jag fixar garderoben. Samtidigt som allt händer med huset har jag två inlämninguppgifter med följande examinationer och en omtenta + ett VFU-seminarium. Fullt upp med andra ord, men bilderna kommer. Vet bara inte riktigt när!!!! Men håll utkik!

Kram kram nu är det dags för målning!