vagentilldromhuset

2013-01-29
10:38:41

Branäs i bilder del 2
Hejsan!
 
Det gick inte så bra att ladda upp alla bilder till förra inlägget så här kommer resterande
 
Mamma fyllde som sagt 50 år och det firade vi med en tårta. Syrran och jag slängde ihop den på fredagskvällen =)
 
En liten lek med Nilo!! Vi frågar: Huuur stor är Nilo?? Och han räcker upp sina söta små händer och visar att han är såå här stor =) Sötkorven!!
 
Här är kvartetten redo att göra backarna osäkra!! Fattar inte varför pappa inte har mössan på sig ordentligt!
 
Nilo klädde upp sig för att fira mormor på hennes födelsedag!! Det är bäst att hålla lite i mamma medans hon rättar till kläderna ;)
 
 
Här är det födelsedagsmiddag för mamma!! Champangen står på bordet! Underbar service, personal och mat!! Är ni Branäs ät i LADAN!!
 
Jimmy i backen!
 
Uffe sladdar (första gången på ett par skidor)
 
 Och här kommer Losan farandes i backen
 
Nilo fick en krigsskada av vardagsrumsbordet, stackarn =(
 
Så nu ska jag till jobbet!! Ha en bra dag!!
 
Kram
 
 
 
 
 

2013-01-28
13:46:00

Branäs i bilder
Hej!
Nu tänkte jag visa dig lite bilder från vår lilla mini-semester i Branäs!!
 
Bild tagen från vardagsrummet upp på loftet
 
Köket och matrummet, ihop med vardagsrummet, en öppen planlösning
 
Vardagsrummet: Nilo inspekterar skänken tillsammans med morfar, mormor kollar så att allt går rätt till ;)
 
Matrummet, vi hade gott om plats då våra tänkta gäster inte följde med
 
5 sovrum
 
Badrum med bastu
 
Nått galet hände så jag fortsätter med fler bilder senare,
 
 
Kram kram
 

2013-01-27
16:10:00

Shopping
Hej på dig!
Hoppas att du haft en fin helg och att söndagen fortsätter vara fin! Min helg har varit fantastisk. I fredags fick vi storhandlingen gjord och det är alltid skönt. Kundvagnen ser ju lite annorlunda ut nuförtiden. Mycket kött och grönsaker. Det enda onyttiga vi köpte var dumlekolor och noblesse som jag ska ha till dumlekakor som Anna och Susanne har beställt (alltså inte mitt) =) Det känns faktiskt bra att handla nu!! Efter handlingen var det hem och packa upp samt kolla på Hypnotisören. Jag hade såååå höga förväntningar men efter att ha läst boken blev jag så besviken =( Det är ju oftast så man känner när man läst boken, men jag hade hört så mycket bra om filmen, men men!!
 
Lördagen spenderade vi med att shoppa trosor åt mig, mina har blivit för STOOORA =) så jäkla nice!! Men då hittade jag även några tröjor
En blå enkel tröja
 
Ett rosa linne
 
Lite döskalle i paljetter
 
Ett kors på en svart tröja
 
Det är ju egentligen inget särskilt med dessa tröjor... eller???     JOOOOO, alla tröjor är i storlek L inte XL eller XXL. Wihooooo!!!! Gillart massor
 
 
Ska även passa på att visa vad jag köpte till Nilo och mig innan vi åkte till Branäs
 
En tuff batman-body
Med tryck cape (stavning)
 
Nu ska jag se om jag ska göra nått vettigt, typ vika tvätt och hänga ny =)
 
Kram på dig!
 
 

2013-01-22
10:01:47

ojojoj...
vad glad jag blir att se att ni tittar in här även om blogginläggen kommer sällan =)
 
Jag har varit iväg på en liten vintersemester tillsammans med familjen. Vi var i Branäs och och firade min fina mamma som fyllde 50 år i fredags. Det var underbart däruppe och jag har tagit en massa bilder som jag ska visa er, men jag har inte laddat in de i datorn än. Vi kom hem i söndags kväll och igår morse var det dags för jobb igen.
 
Nu ska jag fixa till mig lite. Hörs sen!
 
Kram på er
 
 
 

2013-01-13
09:55:43

13 januari 2013
Söndag och jag är sååå trött! Jag vill inte sova för länge på söndagar då jag måste somna på kvällen och det är jobb på måndag! Sen har jag nån förkylning på gång, är täppt i ena näsborren. Inte så konstigt kanske då Uffe har varit förkyld och nu även åkt på lungnflammation. Han är på bättringsvägen tack och lov!!
 
Jag har haft en bra vecka, lite seg, men den har verkligen haft sina upplyftande ögonblick. I måndags var jag hemma hos Hanna K en stund och vi fick prata av oss lite, alltid underbart =) Fredagen spenderade jag några timmar med kusin Eva! Det var oxå helt underbart och vi fixade en stående dejt dag, bra!! I går var jag med syrran, syrrans kille och Hanna W i stan. Vi handlade lite, jag köpte skidkläder till Uffe och vantar till både honom och mig, två scarfar till mig och en Batman-body till Nilo och lite kläder till den senaste familjemedlemmen på Uffes sida som kom i onsdags! Jag ska ta lite bilder och visa er sen.
 
Idag ska jag ta tag i tvätten och kanske röja av lite hemma. Änsålänge har jag bara ätit ett ägg, kollat facebook, läst lite bloggar och själv bloggat lite! SÅ det börjar väl bli dags att ta tag i dagen. Kanske ska ut och gå en sväng oxå!
 
Hoppas att ni får en fin söndag! Jag bjuder på en bild på min fina systerson
 
Killen går ju själv nu för tiden, duktiga Nilo!!
 
 
Kram på er
 
 
 

2013-01-04
09:11:38

fjärde dagen på nya året
Hejsan på er!
 
Hur har ni haft det under de 4 dagarna som har gått på det nya året?? Jag har haft det riktigt bra, fått in tre träningspass - två stavgångspromenader och ett pass med min PT. PT-passet var igår och vi körde ben, bröst och lite axlar, hon vet hur mycket jag bara ÄLSKAR att köra axlar. NU hoppas jag att ni förstod ironin i älskar ;) Julen och nyår har väl inte varit de allra bästa dagarna vad gäller maten och allt annat gott som man kan äta under den tiden. Jag var rätt kaxig innan och sa att jag lätt skulle ha gått ner i vikt efter jul, men igår var jag inte så väldigt kaxig längre. JAg har ätit galet mycket godis, druckit läsk och ätit ostbågar och så en massa mat på det oxå. Allt har inte varit dåligt, men min karaktär försvann när vardagarna försvann - INGET BRA! Som lite grädde på moset så fick jag min mens oxå så jag kände mig svullen som en gris, blää. Det var tunga steg mot vågen igår =( Var helt säker på att jag skulle ha gått upp minst ett kilo. JAg hade visserligen tränat under dessa dagar och tur var väl det ;) Men jag hade faktiskt gått ner 0.4 kilo!! Inte mycket, men ändå minus och det får jag vara väldigt glad för.
 
Men nu är det vardag och jag har kommit in i rätt matvanor igen och träningen går bra så det känns fantastiskt. Nu är det bara att köra och hoppas på en mycket större viktminskning nästa gång =)
 
Nu ska jag fixa till mig för några timmars jobb!
 
Kram på er