vagentilldromhuset

2015-05-29
22:46:06

Pyssel
Hej! 
Den här dagen har gått i ett. Vaknade, Elsa tog ett snabbad medan jag duschade, äta frukost, gå på marknaden med morfarn, jimpan, Nilo och Elsa, hem till mormor och morfar för lite mys innan elsa och jag åkte hem för att plocka upp pappan, in till stan gör att hälsa på senaste tillskottet i familjen lilla V och hans syster och mammor såklart, hem, klippa gräs och så pyssla klart placeringskorten. Nu är jag redo för sängen. Imorgon väntar en ny dag och en massa regn 😔 


Kram 

2015-05-26
11:37:29

Tisdag och träningsvärk
Hej! 
Igår träffade jag min PT igen. Och träningsvärken kom idag precis som jag väntat mig. Vi körde rygg, baksida axel och biceps och jag har ont i alls muskler som användes 😃💪 precis som det ska vara! 
Jag måste verkligen skärpa till mig när det gäller kosten. Har ju ändå en cheat day som jag kan nyttja. Skärpning skärpning! 

Lite inspo

Idag tisdag ska Elsa och jag ta oss ut på promenad är tanken. Just nu sover hon i soffan då den får bli när hon ska sova nästa gång 😊

Kram 


2015-05-24
09:31:22

Måns!
Hej! 
Idag är det mycket Måns Zelmerlöw och det ska det ju vara! Hans låt är fantastisk och hans framträdande och nummer likaså. 

Grattis till segern! 

Kram 


2015-05-23
13:57:41

Shoppa till barn...
Hej! 
...det är helt galet! Åkte till stan för att kunna köpa någon kofta som Elsa kunde ha på dopet idag. Jag hittade en, den här 
Det här är hela outfiten för idag men ni ser ju koftan. Sen skulle jag inte ha något mer... 

...oj då det blev visst detta oxå 
Hängselshorts

Två par färgglada stekarshorts

En solhatt

Linne (kan inte ändra bilden i telefonen) 

T-shirt

T-shirt

T-shirt

Alltså det är ju helt sjukt. Nu köpte jag det i storlek 80 så hon kommer kunna ha det hela sommaren iaf 😊

Nu laddar vi för dop. Vi ska vara faddrar till lilla Melker, så mysigt! 

Kram 









2015-05-22
10:24:00

Fredag
Hej! 

Vaknade idag med yrsel 😖 hatar yrsel. Så det blev ingen promenad idag heller 😔 Så det blir en lugn förmiddag. Jag passade på att ta en dusch och då fick lillskruttan bada i leksaksbaljan 
 
Nu sover hon bredvid mig i soffan. 

När Uffe kommer hem strax efter 13 ska jag åka ner till Finspång och hämta syrran. Lunch i stan och köpa doppresent till Melker som döps imorgon. Sen ska vi oxå träffa senaste tillskottet som min fina kusin fick i onsdags ❤️ längtar! 
Efter det blir det hem och sen iväg på examensfest! Grattis Petra till examen 💐🎉🎊🎁🎂

Kram 



2015-05-21
22:55:58

Härlig torsdag!
Hej! 
Vilken härlig dag! Elsa vaknade 7.43 och var superglad och feberfri 😃 underbart!  Vi gjorde oss i ordning för att åka in till stan där vi mötte upp kusin Eva och jag shoppade lite sommarkläder till Elsa! Kan ta bilder på det imorgon eller i helgen. 

Mysisar! 

Sen åkte vi hem och när Uffe kom hem blev det mat och sen tårtbakning. Kusin Petra tar examen så jag fick äran att göra tårtor. Här är resultatet! 



Kram 


2015-05-20
17:37:50

Ojojojoj
Hej!! 

Ojojojoj vilken natt, vilken dag! Elsa har haft feber och varit så gnällig och ledsen. Jag fick två timmars sömn sammanlagt i natt och dagen har gått i ett med en liten tjeja som hade 39.1 i temp. Verkar iaf som att den är på väg ner. Imorgon vill jag ha en frisk tjej. Tror det är tänder som spökar igen. Hon ska ju få 14 till så det lär väl hända fler gånger  😃

Men nu ska jag snart ta lite egentid. Hämta ut paket med en massa bakgrejer till bröllopet och sen ska jag till gymmet med syrran! 


En trött och febrig tjej på förmiddagen! 

Kram 



2015-05-19
21:59:54

Kväller
Hej! 

Idag har det varit en låååång dag! Min lilla Fia-Lotta valde att vakna kl 5 och inte somna om. Men men nu är det nattinatti även för mig. Trött är bara förnamnet! 

Bild på sessan från igår 

Kram 


2015-05-18
15:02:24

Update blodtryck
Hej!

Ser bra ut med blodtrycket. 136/84, så jäkla skönt! 

Jag kommer såklart fortsätta med medicinen men nu är det iaf under kontroll. Hoppas att det går ner mer med mer träning och viktnedgång.


Kram


2015-05-18
09:49:46

Blodtryck
Hej! 
Idag är det dags igen, blodtrycket ska kollas. Nu har jag ätit medicin i snart ett år. Sist (för ca 6 månader sedan) låg det på 130/89 vilket är på gränsen till för högt. Det är undertrycket som är det viktiga. Det ska bli spännande att se om det har ändrats och i så fall åt vilket håll, eller om det ligger kvar. Jag återkommer med resultatet. 


Kram

2015-05-17
20:41:08

Golv
Hej! 
Idag har Uffe rensat ut allt skräp. 



Sen hann han få bort det gamla trägolvet. Hade väldigt gärna slipat och lackat det gamla men vi ska ju lägga golvvärme även här så då blir det bort med det gamla. 



Nu ser det istället ut såhär. Lite spik som ska bort och sen rycker elementet. Efter det kommer det nya golvskivor! 

Kram 

2015-05-16
11:39:20

Innertak
Hej! 
Igår tog Uffe ner allt gips som satt på innertaket. Nu är det bara lite papprester och pappspik som ska ner sen är det redo att målas. 

Idag står det städa bort allt skräp på listan. 
Skönt med långhelg, man (Uffe) hinner med lite mer då 😘

Kram 




2015-05-15
08:55:59

God morgon
Hej! 
Idag vaknade lilltjejan kl 05.00 så Uffe tog henne till vår säng och vi hopades att hon skulle somna om. Men icke sa Nicke! Kl 06.00 fick jag nog och tog ner henne för att äta gröt. Sen var det gnäll, gnäll tills pappan kom ner då blev hon såklart glad 😊 

Nu äter hon mellis och sen hoppas jag att hon får sova en liten stund.


Idag ska nog Uffe ta bort mer gips i taket i Elsas blivande rum! Mer bilder på det kommer!! 

Kram 

2015-05-14
19:44:22

Fönsterbyte
Hej! 
Idag var Anders här och hjälpte Uffe byta fönster i det som ska bli Elsas rum.
Nilo hade tagit på sig snickarbyxorna och tagit med sig hammaren då han hjälpte till så gott han kunde. Bästa hjälpredan. 

Anders och Nilo jobbar på. 

Resultatet blev ett fönster som var lite mindre än de andra som satt innan. 👍🏻

Nilo fick även testa batmobilen med mamma såklart! Stolt kille ❤️

Jag hoppas på mer uppdateringar denna långhelg. 

Kram 




2015-05-12
07:19:32

Nya rutiner
Hej! 
Nya rutiner känns inget bra 😔 Elsa har under en längre tid fått en flaska vid 5-6 tiden på morgonen för att sen somna om till 7-8. När hon vaknar då är hon alltid glad och mysig. Nu har vi tänkt att vi kan ju lika gärna strunta i flaskan och gå upp vid 6 så får hon gröt och vi tar morgon. MEN!!!! Nu vaknar hon kl 6 vi går upp och äter gröt och hon är skitsur och skittrött 😱 Hur ska man göra?? Vill inte att hon ska ta flaskan utan gå över till gröt direkt, men med det här underbara 😉 humöret vet jag inte om det är värt det 😕

Nu skulle hon behöva sova såhär så jag får äta frukost i lugn och ro! 

Ska försöka plocka lite och iaf dammsuga på nedervåningen men vi får se vilket humör prinsessan är på under dagen 😃 Promenad blir det iaf i eftermiddag även om det regnar! 

Kram 


2015-05-11
09:05:20

Klänning
Hej! 
Den här veckan hoppas jag att min nya klänning kommer. Det är ju bröllop om en månad så jag tänkte att det vore kanske lite roligare med färg på klänningen än att alltid ha svart. 

Så här ser den ut 😍

Kram 


2015-05-10
13:28:58

Nytt sovrum
Hej! 
Länge sen nu, men nu är vi gång med nästa sovrum på övervåningen. Det som ska bli Elsas rum. Ett stort och ett litet rum ska nu bli två "normalstora" rum. Väggar ska upp, vägg ska rivas, dörr ska flyttas. 


Innertaket bestående av väv och gips ska ner. Och orginaltaket ska målas vitt.


Dörren som skymtar till höger ska flyttas åt vänster. Och här kommer det bli en liten korridor med väggar på båda sidor.


Fönstrena ska bytas mot ett enda som blir lite mindre. 


Öppningen ut mot hallen kommer att vara kvar men vi tar bort dörren och gör en öppning. 

Sen ska såklart golvet bort, in med golvvärme och gips och allt sånt. Men det uppdaterar jag vartefter. 

Kram