vagentilldromhuset

2014-09-08
15:34:25

Träning och annat
Hej! 

Idag var jag på efterkontroll och allt såg bra ut förutom mitt blodtryck! 150/100 är inga bra siffror 😩 Så nu har jag fått en remiss till vårdcentralen för att kolla upp det igen och då kanske sätta in en ny medicin. Förhoppningsvis kan det gå ner lite i och med att jag imorgon drar igång med träning igen och får då även ett nytt kostschema! Kosten har ju varit rent åt h*****e de senaste 10 månaderna! Gravid och illamående och nu trött och sugen på allt skräp hela tiden är inga bra kombinationer. 

Jag har längtat så galet mycket efter art få komma igång med träningen igen och imorgon kl 09.00 är det dags. Lillskruttan får vara hemma med storskrutten. 

Appråpå lillskruttan så har hon gått tillbaka din aptit efter sin förkylning och äter nu hela 165ml ersättning och kan sova ända upp till 6 timmar på det! Nu ligger hon i sovpölen bredvid mig i soffan, jag bloggar och Uffe lagar korvstroganoff! Nog sista måltiden med korv för min del! 

Från och med imorgon ska jag ta ett kort på mig själv varje månad den 9:e och mäta mig för att kunna ha lite koll på hur kroppen förändras. Vägningen får PT'n ha koll på! 

Nu ska jag äta och sen är det fortsätta städning och tvättning här hemma! 
Avslutar på en härlig bild på skruttan! 


Kram 


2014-09-01
12:22:15

Sjukling
Hej!
Elsa har varit sjuk i några dagar, men hon verkar vara på bättringsvägen 😃 
Det har varit förkylt och hostigt. Jag har känt mig så maktlös, men jag pratade med BVC och vi gjorde redan allt man skulle då det kändes ju iaf bra! 

Man kan se på hennes ögon att hon varit sjuker. 
Igår hade vi en mysdag hemma så hon fick skrota runt i pyjamas hela dagen! I skrivandets stund ligger hon här och sover på mig, så galet mysigt! Så här ser det ut! 
Nu väntar vi på pappan och lunch! Vi måste verkligen bli bättre på att ta fram mat från frysen så vi kan laga lunch hemma istället! 

Kram