vagentilldromhuset

2016-07-27
18:29:08

Nytt fönster

Hej!
Idag rev Uffe den sista gamla panelen på den sidan och öppnade oxå upp för ett nytt fönster. Fönstret ska vara i det tredje och sista sovrummet som ska göras på övervåningen.

Kram


2016-07-26
22:21:48

Högt!

Hej!
Idag kom Uffe lite längre med rivningen av gamla panelen. Vi har fått låna en byggställning av grannen men den räcker inte riktigt heeeela vägen upp!

Lite lite kvar högst upp som vi får ta med skylift. Men vi gör klart allt upp till ventilen och sen hyr vi in en skylift. Imorgon ska ställningen flyttas och sen ska nog det sista rivas och ett fönster ska sättas in till höger om vårt sovrumsfönster.

Kram


2016-07-25
20:21:33

Panelbyte - vägg 2/4

Hej!
34 veckor sen jag var här sist. Det har ju hänt en del sen sist. Jag opererade foten, en väldigt lyckad operation. Har haft ont i foten varje dag i över 20 år. Sen operationen har jag haft ont kanske 5 dagar sammanlagt!!! Och det har varit när jag överansträngt den.

Elsa har hunnit fylla två år och pratar som aldrig förr. Varje dag kommer nya ord och man får tänka på vad hon säger för rätt som det är kommer samma ord somvi säger. Hon har börjat på förskolan, men har sommarlov nu. Det pottränas och det går sådär, men vi har ingen brådska hon slutar när hon är redo.

Jag har blivit moster till lilla Helmi ❤️ Så fin liten tjeja och hon föddes fyra dagar innan Elsas födelsedag. Nilo har blivit storebror.

Elsa ska bli storasyster i oktober till en lillebror, fick vi veta idag.

OCH i år har vi äntligen tagit tag i att byta panelen på andra väggen. Skulle vi gjort 2013 men det blev inte så och 2014 kom Elsa så nu 2016 tar vi tag i det igen.

Så här ser det ut nu!

Kram