vagentilldromhuset

2013-05-19
09:20:41

Pingsthelg
Hejsan!
 
Det är visst pingsthelg denna vecka, hade ingen aning. Sen annandags pingst togs bort som röd dag är denna helg som vilken annan helg som helst.
 
Nu är det inte många dagar kvar till sommarlov. Skönt! Jag kommer visserligen inte ha ett helt sommalov i år, men nästa år ja, då får även jag vara ledig =) Jag kommer iaf vara ledig minst 5 veckor, kanske 6 om det går att lösa ;) Ska kolla upp det i veckan.
 
Imorgon är det dags för vårruset! Det blir inget spring för mig i år, bara gå. Men det ska bli roligt och jag hoppas att regnet har lagt sig tills i morgonkväll.
 
Idag vill jag nog testa cykeln ner till finspång, men vi får se om det blir det eller en promenad.
 
Kram
 
 

2013-05-12
09:37:42

sista dagen på veckan
Hej!
 
Hoppas att ni haft en underbar ledighet, ni som varit lediga. Och hoppas att ni andra haft det bra även om ni jobbat. Jag har haft underbara lediga dagar och ser inte fram emot en hel veckas jobb nästa vecka.
 
Gårdagen spenderades hos NIsse och Johanna! Vilka underbara vänner vi har! Det blev grill och en massa prat och en del bus med Teodor =) Tack fina ni för allt!!
 
Tänkte visa lite bilder, först kommer Jonnas tårtor
 
Ljusa bottnar, fylld med ahlgrensbilarfluff och chokladfluff
 
Kladdkakebottnar, dumlefluff och chokladglasyr
 
Sen var syrran och jag på shoppingtur i Linköping, detta kom jag hem med:
Tröja från Lindex
 
Tröja från Lindex, färgen ser inte likadan ut i verkliggheten
 
Likadan som ovan men rosa, jättesköna
 
Ytterligare en blå tröja från Lindex
 
En skön och ledig tröja från Åhléns
 
En likadan som ovan men i annan färg, underbart skön och ledig
 
Enda svart tröjan, från Åhlens
 
Ett par shorts, Lindex
 
Två par trekvartsbyxor från Kappahl!
 
Vi var väldigt nöjda efter vår tur =)
 
 
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-05-10
16:48:34

långledig
Hej!
 
Hoppas att ni precis som jag har fått lite långledigt över kristihimmelfärdshelgen. Jag började ledigheten (igår) med en promenad som även resulterade i några löpsteg! Jag har inte sprungit på säkert 15 år, har alltid hatat att springa. Men igår kände jag mig stark och var tvungen att testa mig lite och det gick ju! Det var inga långa sträckor jag sprang men ändå. Var lite sugen på att testa idag igen, men valde gymmet och ett rejält styrkepass istället. Tungt och segt var det men det gick ändå. Imorgon blir det en promenad och vem vet, kanske några löpsteg till =)
 
I onsdags var kusin-vitamin här med familj och vi grillade lite, eller ja, JAG grillade, ingen ville göra mig sällskap ute i regnet...förstår inte det ;) Trevligt var det iaf som alltid och mysigt att få gosa lite med Svea oxå, utan att hon skrek när jag höll i henne!  Imorgon blir det grill hos goa vänner och det ser jag verkligen fram emot, saknar dem så! <3
 
 
Avslutar med en bild på en tårta jag gjorde till Soffe!
 
Kram