vagentilldromhuset

2010-09-26
11:36:51

dagen efter Ladies Night...
...japp, så är det =) Igår var mamma, syrran och jag på Ladies Night i Norrköping! Det var hur bra som helst, roligt att ett sånt evenemang kan dra så många olika kvinnor i alla åldrar. Det är dom som är lite äldre som är galnast!! Vi hade ett gäng damer som satt bakom oss som skrek efter Brolle så att jag nästa tappade hörseln :) Så roligt att lyssna på dem. Det var nog svårast att höra när Brolle sjöng för som jag sa tidigare så skrek tanterna som aldrig förr =) Men jag förstår dom, han är ju så jäkla snygg och sjunger ju helt underbart! Martin Stenmarck är ju inte fy skam heller, herregud!! Men jag tyckte lite synd om honom där han haltade runt med sin avslitna hälsena, han måste haft så sjukt ont efteråt.


Bild lånad från google bildsök

Min kamera fick inga bra bilder så ni fick den här istället! Jag har ju aldrig gillat Måns Möller, men jag tyckte faktiskt att han var riktigt bra, tur att man kan ändra sig =)


Vad har hänt annars?? Inte så mycket tror jag! Vi hade Signe här i veckan, från torsdag till lördag och hon var verkligen världens snällaste barn. Hon sov i sin säng hela nätterna och hon har ju utvecklats så mycket sen sist hon var här. Nu har hon börjat prata mer och är med på ett helt annat sätt, vill veta vad allting heter! Vi lärde henne säga IKEA iaf, jag tycker att alla barn ska lära sig i tid ;) Nu dröjer det några veckor innan hon kommer hit igen och det ska bli roligt att se vad hon lärt sig för nytt tills dess!

Nu sitter jag och väntar på att Uffe ska vakna, han brukar aldrig sova så här länge! Men jag vill inte väcka honom, han förtjänar att sova, han jobbar ju mer än heltid på jobbet och så jobbar han heltid hemma oxå. Nu vill han få klart på nedervåningen lika mycket och fort som jag! Vi vill båda flytta ner där nere och njuta av den underbara värmen som golvvärmen ger...LÄNGTAR!!

Imorgon ska vi hämta vårt nya matbord från Home 4 you i Finspång! Men vi kanske inte kan packa upp det förrän vi har lackat golvet en sista gång, Uffe pratade om att han ville göra det ikväll och då kan vi packa upp det imorgon! Då skulle jag bli glad =)

Ikväll är det Linedance som gäller och vi får se hur många det är som kommer, är de inte fler än 13-15 stycken måste vi tyvärr lägga ner passet!

hadetnusåbrasåhörsvienannandag




2010-09-21
14:37:11

tisdag

är det idag!!

Har spenderat dagen i skolan och skulle hälsa på sötaste Signe idag, men det blev flyttat till imorgon. Ikväll ska jag till Hanna i Norrköping med syrran och en barndomskompis till mig som heter Helena. Konstigt att säga att vi var kompisar, vi bråkade mest med varandra hela tiden =) Men det ska bli jätteroligt att träffas igen, vi ska äta lite mat och skvallra lite som tjejer brukar göra ;)

Har fått en del jobbdagar nu framöver, vilket är jätteroligt! Börjar nästa fredag i en 6-årsgrupp, det ska bli spännande jag har inte varit i en 6-års grupp på ca två år =)

I måndags firade Uffe och jag 10-årsjubileum, vi firade egentligen ingenting det får vi ta en annan dag, vi har haft så mycket att göra. Vi jobbade ihop iaf på Poltech där vår kärlek började blomstra =) Imorgon ska jag jobba där igen sen ska jag vara ledig torsdag fredag med Signe!!

På lördag blir det ladies Night med mamma och syrran!!! Myyyysdag!!

Kramisar


 


2010-09-12
13:41:23

...
...kom inte på nån rubrik =/

Den här veckan har Korpen dragit igång med sina träningspass och i onsdags var jag för första gången i mitt liv på afrodans! Det var jätteroligt och jättejobbigt. Jag var svettig precis överallt och när vi skulle stretcha i slutet gled jag ju bara runt på golvet, kunde inte vara still ;) Sen körde vi cirkelpass i torsdags och jag hade ont överallt i fredags, men idag känns det bättre och tur är väl det för ikväll ska jag ha linedancepasset!! Det känns alltid  jobbigt innan jag kommit iväg, men väl där är det alltid roligt =D

Igår var jag, syrran och Johanna i Ullared och jag shoppade för 4900 kr...ups! Men jag köpte en JÄTTEFIN lampa till nya köket som ska hänga över det nya fina bordet som jag beställde i fredags och som kommer den 27/9 =) Lampan kostade 1500 så jag handlade egentligen inte så jättemycket andra saker, tror att det stod 92 saker på kvittot...LOVE ULLARED!!!!! Måste även dit i vår igen och köpa lite saker till bröllopet, eller till själva festen blir det ju såklart =) Jag ska lägga ut bild på lampan här sedan, men kameran är där nere nu så jag har ingen lust att hämta den ;)

Nästa vecka är en underbar vecka, på måndag har vi ett studiebesök, på tisdag går vi 8-15 sen är jag ledig onsdag, torsdag och fredag!!!! Jippi, jippi, jippi!!!!!!!

Ha det bäst!



2010-09-04
15:57:09

ingen yrsel...

...wohooo, så himla skönt! I torsdags kväll och igår har jag legat nerbäddad med rejäl yrsel. Torsdags kväll och hela natten till fredagen snurrade det rejält i vårt hus. Och på natten skulle jag upp och kissa och fick kräkas lite samtidigt för att allt snurrade så jäkla mycket. Fredags morgonen var likadan, själva yrseln släppte efter några timmar, men då hade jag istället ont i huvudet och nacken och ryggen eftersom jag bara kunde ligga på ett sätt...stackars mig alltså ;) Men som sagt idag har jag ingen yrsel och har istället handlat färg och börjat måla i hallen och trapphuset hemma, duktiga mäj =)

 

Passar på att tvätta lite också nu när det är fint väder och man kan hänga tvätten ute =)




Ha det nu så bra och tack för alla förslag och idéer till den nya designen till bloggen *ironisk*


Kramelikram




2010-09-01
10:44:55

seminarium...

...kl 15-17 har vi litteraturseminarium idag =(. Det är väl egentligen inte så farligt, men det är så sent på eftermiddagen, tack och lov åker jag numer bil till skolan med tre andra tjejer från min arbetsgrupp =) Vi skulle tills idag ha läst tre böcker och skrivit ett paper på två sidor. Böckerna hade jag läst, men imorse började jag skriva papret, det gick iofs snabbt, men jag vet ju inte om det är rätt gjort ;) det återstår att se.

I helgen som va så var vi och jobbade på Regna marken och jag passade även på att köpa lite strumpor...

Fina va?? =) Säljaren höll på att plocka ihop och jag rafsade åt mig tolv par, detta är bara tio men de andra två är helsvarta.

Vi passade även på att bränna ur den nya ugnen i helgen

Snart kanske vi kan börja laga mat här =)

 

Uffe fogade kaklet kring den öppna spisen

Han pekar inte på kaklet, utan han gör iordning fogarna

 

En av lådorna har jag oxå gjort i ordning

 

Tv-fästet som ska hänga i taket och gå på en skena, ni komer att få se senare när det sitter uppe som det ska

 



Vår nya hall-lampa det blev mycket bättre ljus och kommer att bli ännu bättre när väggarna blir vita

Ha det bäst och glöm inte att ge lite tips på vad ni vill se i den nya headern på den nya designen =)