vagentilldromhuset

2011-04-27
09:50:36

onsdag/tisdag

Vad skumt det blir när man har varit långledig tillsammans med Uffe och vi var lediga på måndag så idag tror jag att det är tisdag, konstigt!!!

Men, men idag är det onsdag och jag började med att gå ut på en promenad när jag vaknade, SKÖNT!!! Nu har jag duschat, ätit frukost och så sitter jag här =) Jag ska förbereda mig lite för att åka in till Linköping på en matteverkstad, känns väldigt inspirerande...NOT!!!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Hörs en annan dag =)





2011-04-25
09:16:50

sol i april = solskyddsfaktor

Japp så är det!! Frågade Uffe vid lunch i går om man behövde solskyddsfaktor såhär års? Jag svarade själv på frågan att man INTE behövde det, det är ju faktiskt bara APRIL!!!! Därför spenderade jag hela dagen ute igår, jag rensade bland hallonbuskarna och förberedde mitt nya jordgubbsland som jag ska fortsätta med idag MED TRÖJA på förstås!! För igår kväll när jag kom in var jag RÖÖÖÖD SUPERRÖD! Det gör inte så ont, men det är varmt samtidigt som jag har lite solfrossa!! Bra jobbat Linda!! Så till alla som undrar...så använd solskyddsfaktor, även om det bara är april ;)




Idag ska jag åka och fixa hem lite jord och en markväv, så att jag kan göra klar mitt jordgubbsland. Hoppas att det blir några "gubbar" i år. Det är ju inte säkert med tanke på att det kom så oerhört mycket förra året och eftersom jag flyttar på dem blir det väl inte så mycket, men men vi får se!



Idag är det sista ordinarie spinningpasset! Så det blir väl en tripp ner till Finspång ikväll för att köra det!




En annan dag kommer vi att höras, kram tills dess!!





2011-04-24
09:04:15

två dagar ledigt kvar...
...japp, idag och imorgon är jag ledig och Uffe är detsamma!!! Så härligt är det och solen skiner som grädde på moset.

Idag ska Uffe börja med  fönsterbytet i köksdelen (två fönster), vilket innebär att jag MÅSTE putsa alla fönster så att de inte ser så skitiga ut i jämförelse =) Jag önskar att jag hade vippfönster på alla fönster, det skulle vara sååå mycket enklare, men men det kommer!!!

Ett av mina mål idag är att jag ska ha rensat bort lite gammalt från hallonbuskarna och försöka fixa till lite bland jordgubbarna! Skulle ha flyttat dom förra året, men nu får de vara kvar tills jag har fått bären SEN ska dom flyttas =) Och Hallonbuskarna ska oxå flyttas lite, men det får bli efter bären där oxå =) Vill ju ha en fin skörd i år oxå, men den lär väl inte bli lika bra som förra året! Så trädgårdsarbete står på schemat hela dagen, även om jag måste in och tvätta lite emellanåt =) världens roligaste jobb, haha! Det är ju inga problem att lägga in tvätten i maskinen och inte att hänga upp den heller, men att ta hand om det när det har torkat...bläää!!! Men det måste gå!

I veckan köpte jag två nya färger från depend till mina naglar!! Så himla fina färger OCH billigt!!!!! Rekomenderar stark om man vill ha lite färggranna naglar =)




Ses en annan dag!!!




2011-04-22
08:55:13

Påsk-tider...

...nu är det påsk!! Uffe är ledig fram till tisdag och det gillas i massor av mig. I dag ska vi äta mat hos mamma och pappa, imorgon blir det påskmiddag hos svärmor. Söndag och måndag blir att spendera hemma, Uffe pratade om att han skulle byta fönster i köket så att jag får fina och härliga vippfönster. Det blir nog en del grillande hemma då oxå =) Grilla is tha shit!!

I går var det skärtorsdag och då är det påskkärringarnas dag, men vi har ju ingen yttertrapp så vad jag vet var det ingen som kom.





Nu väntar vi på att solen ska komma fram, det är såå härligt när den är uppe och den börjar skymta fram lite!!

 


Näe, nu blir det att ta det lite lugnt innan allt drar igång!! Ha det bra och glad påsk på er!!







2011-04-21
18:29:47

ÖNSKAR ER ALLA EN GLAD PÅSK!!!








2011-04-17
09:22:43

härliga soliga söndag...

Hejsan på er!!

Idag är det söndag och det är soligt, wihooo, även om jag önskade att det bara var lördag. Vi har ju så kallat påsklov i veckan och jag ska jobba på Poltech, men kanske tar ledigt nån dag extra...vi får se ;)

Men IDAG ska jag tvätta lite, det är så skönt nu när man kan hänga tvätten ute, helt underbart. Sen ska jag även plantera lite frön, som jag ska plantera  ute sen när det har blivit lite varmare!!

Igår var vi hos syster och Jimmy och fixade med deras kök, bara en dag till tror Uffe att det blir innan det är helt klart, skönt för dom att få det klart snart =)

Vi håller på med planeringen för bröllopet för fullt!!! Placeringskorten börjar bli klara, eller de som jag vet ska komma iaf =) Nu är jag på jakt efter lite kraftigare servetter och en massa ljus, strass till håret. Smycken hittade jag igår, sååå fina!!!

Jag funderar på om jag ska beställa vigselringarna nu, kan ju vara skönt att veta att dom finns här i tryggt förvar =) Allt kändes som att det var under kontroll, men nu känns det lite splittrat, men allt kommer att lösa sig när vi varit i lokalen igen och fått lite mer kött på benen när det gäller dukning, placeringar och ljudanläggningar!









2011-04-14
13:07:04

fööööörlåååååååååååt...

Förlåt till er alla som faktiskt fortfarande går in hit och kollar, helt sjukt dålig har jag varit på att uppdatera bloggen. Det har varit så himla mycket den sista tiden.

Vad har hänt sen sist??
Det har varit dop för lille Teodor, som faktiskt har växt massor och blivit en liten stor kille nu =) och han är såååååå söt!!! Uffe är fadder tillsammans med Teodors morbror, de klarade uppdraget utmärkt. Jag fick läsa lite saker på dopet, och det gick nog bra! Blev lite nervös precis innan, men det funkade nog ;) Jag lägger inte ut någon bild på honom eftersom jag inte vet om hans föräldrar vill det!! Han fick iaf en massa presenter; av oss fick han en bok som handlar om honom, mig, Uffe och hans morbror. Sen fick han oxå en svart Bobbycar som vi gjorde om till en Batmobil (internt).

I tisdags fick min kära vän Leila sin andra son, han kom tidigt, men alla mår bra!!! GRATTIS till er!!!

Vi har (fast vi inte skulle) börjat med en ny renovering. Vi har rivit yttertrappen och balkongen, allt höll på att rasa ihop. Här får ni lite innan bilder =)

Här är balkongen som den såg ut innan!

och här är trappan.

och här hade det spruckit "lite" Så nu är allt rivet!!

Sen har jag ju lovat bilder på mina skor till bröllopet och min väska som jag har inhandlat, så här kommer de:

Den vita är min och den svarta är syrrans =)

och här är skorna!!

Detta är nog allt ni får idag och jag ska verkligen försöka vara här lite oftare!!