vagentilldromhuset

2011-02-28
08:37:41

vad hände med drömhuset?
JA, det har inte varit så mycket renovering den senaste tiden =) Vi har fortfarande en del lister kvar i hallen, men det ligger lite på is just nu. Vi tänkte att vi lägger alla pengar på bröllopet nu så tar vi mer reonovering sen. Vi ska iaf (så fort det blir barmark) riva trappen upp till huset eftersom plattformen håller på att rasa. Om det rasar tar den med sig ballkongen och en del av ytterväggen så den måste BORT och så ska vi göra en tillfällig lösning. Meningen är att vi ska dränera om huset innan vi bygger en ny trappa!!

Det är så vi ligger till med renoveringarna just nu!!! =)

2011-02-28
08:29:47

Dag 27 - min favoritplats
Min favoritplats är hemma i mitt hus! Eller egentligen är det väl där mina nära och kära finns. Men jag älskar verkligen huset!





2011-02-19
11:02:18

Dag 25 & 26 - En första & Mina rädslor
Vad menas med en första?? Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva i det här inlägget!! Hoppar över det och tar nästa istället =)

Jag är väl som de allra flesta när det kommer till rädslor. Är rädd för att förlora någon jag älskar, men annars är jag sjukligt rädd för spindlar :) Tycker dom är så jädra äckliga, deras åtta ben som är helt krökta, hujeda mig! Grodor är något som är så äcklig oxå, ormar, maskar likaså. Där fick ni veta några av mina rädslor iaf.


Kram på er




2011-02-17
16:54:24

Catering & annat
Igår var vi hor Tuija i Lotorp och gjorde vår beställning av buffén till bröllopet. Allt gick supersanbbt och smidigt, så himla härlig är hon Tuija och allt känns toppenbra!

Vi fick lite tårtproblem i måndags, men det löste sig väldigt bra ändå! Kompisens syster som jobbar på Maxi i Norrköping ska göra vår bröllopstårta, kanon! Vi ska bara bestämma hur den ska se ut och vilka smaker vi vill ha =)

Har mailat till fotografen, men jag tror att vi ska boka in ett möte med honom och prata igenom allt så vi vet vart vi står!

Inbjudningskorten är på gång!! Toastmastrarna är bestämt! Bussen mellan kyrka och festlokal är oxå fixad och klar + chaufför (billigt som attans blev det oxå). OCH så har jag hittat mina brudskor för 350 kr!! Ska bara köpa dom så kan jag lägga ut en bild på dom =)

Solosången är bestämd och vi har en sångare på gång, ska bara se så han är hemma och inte på turné.

JA, det var kanske allt för denna gång =)

Imorgon ska Uffe och jag på min kusins bröllop!! Ska bli så roligt, men nu håller både Uffe och jag på att bli sjuka så vi ska bunkra upp med en massa alvedon och halstabletter så vi klarar morgondagen, ni får veta mer i helgen


Ni får njuta ev en bild på min vigselring =)






2011-02-17
10:17:34

Dag 24 - det här får mig att gråta
Haha, ALLT får mig att gråta!! Jag är världens lipsill =) Gråter till alla tv-program -Oprah, spårlöst, det spelar ingen roll om det är sorgligt eller lyckligt, jag grinar ändå för allt! Jag har inte alltid varit så, men galet är det! Och på fredag ska jag på bröllop och då kommer jag att gråta floder, dom har nämligen samma solosång som vi ska ha på vårt bröllop...ta med många näsdukar!

2011-02-15
08:50:00

Dag 23 - Det får mig att må bättre

Uffe och min familj och mina vänner! Utan dom vet jag inte vart jag skulle vara!!

 


2011-02-12
08:55:22

Bröllop!
Igår hade vi ett planeringsmöte inför bröllopet med Nisse, Johanna, Losan och Jimmy och såklart lille Teodor :) Vi fick klar texten till inbjudningskorten, nu ska jag bara skriva den på datorn och hitta rätt storlek osv, sen ska vi utforma korten oxå! Tror att de  kommer att bli fiiina =)

Vi har värdparet och toastmastrarna att bekräfta och det ska göras i helgen, jag ska maila fotografen om priser. på onsdag ska vi träffa catering-firman! Det är mycket som ska göras inför den stora dagen =) Undrar om jag kommer att vara psykiskt närvarande när den dagen kommer ;)


See ya Later




2011-02-12
08:46:57

Dag 22 - detta upprör mig

Det finns nog en hel del ;)  Det finns människor som gör mig upprörd/arg. Men det största är nog när barn blir utsatta för orättvisor (av alla de slag). Det är nog det som upprör mig mest!




2011-02-10
08:39:41

Dag 21 - ett annat ögonblick
Jag måste försöka slutföra det jag påbörjat, men dessa rubriker är ju sååååå svåra =) Men jag tar det ögonblick då jag fick reda på att jag kommit in på lärarutbildningen!

Jag började läsa på utbildningen hösten 2008 och hade gjort högskoleprovet på våren samma år! Trodde aldrig att jag skulle komma in! Hade ställt in mig på att börja läsa under 2009, MEN när det var dags för att få reda på om jag kommit in eller ej! Jag kollade datorn, med ca en halvtimmes mellanrum =D Och så kom det!!! JAG KOM IN!!! Så himla skön känsla. Även om jag blev lite chockad för att jag inte hade räknat med det!

Ja, det var ett ögonblick i mitt liv =)



2011-02-09
10:17:55

Färgtemat ändrat...
...japp, igår ändrades det från grönt och creme-vitt till svart och silver! Inte alls som vi tänkt från början, men jag tror att det kan bli riktigt bra!!

På fredag ska vi ha en planeringskväll tillsammans med våra vänner =) då hoppas jag att texten till inbjudningskorten spikas och även utseendet på korten så vi kan skickaiväg dom så fort som möjligt! Ni får veta mer efter fredagen =)



2011-02-09
10:14:50

Dag 20 - den här månaden
Det har ju inte gått så lång tid, men den är fullbokad iaf =) Skolan tar mycket tid i veckorna och alla helger i februari är uppbokade! Första helgen var det möhippa för min kusin som gifter sig nästa vecka. Den här helgen är det bröllopsplanering av vårt bröllop, nästa helg är det som sagt bröllop och sista helgen ska vi ha Signe här. Så det är full fart med andra ord =)


2011-02-08
22:46:41

Dag 19 - detta ångrar jag

Skulle nog kunna säga en massa saker som har hänt eller som jag har gjort som jag ångrat! Men fördelen med att bli äldre är att man till slut inser att allt som hänt mig och allt som jag har gjort har format mig till den jag är idag!! Varför slösa en massa tid och energi på att älta och ångra saker man gjort.

Nix, ingen mening med att ångra saker och ting!! Tänk på det!



2011-02-07
12:17:30

möhippa...
I lördags hade vi möhippa för min käre kusin som ska gifta sig om mindre än två veckor =) Vi började med att kidnappa henne. Hon fick göra sig i ordning och fick en fin arbetarjacka att ha på sig när vi åkte till aktiviteten. Väl framme vid aktiviteten blev vi indelade i lag och skulle bygga en varsin stol!! Var blev helt klart BÄST!! en snygg solstol med drinkbord...kan det bli mycket bättre?? Näe tror inte det ;) den blivande brudens lag byggde en stor bastant stol som lätt kunde gjorts om till ett dass =D haha, vår var helt klart bäst ;)

Sedan fortsatte vi till The Black Lion Inn i Norrköping, vilket jag varmt kan rekomendera, kanonfin mat, men lite dyr dricka! Efter middagen åkte vi hemåt, några och bruden gick ut för att parta loss ordentligt!

Allt som allt en VÄLDIGT lyckad kväll!! Ser fram emot bröllopet nu =)




2011-02-07
12:08:55

Dag 18 - min favoritfödelsedag
Tror att det kommer att bli den kommande födelsedagen, faktiskt! Jag fyller 30 och ska gifta mig med den bästaste av de bästa =)



2011-02-04
20:25:08

Dag 17 - mitt favoritminne
När man ska komma ihåg nått så här på beställning går det ju inte!! Vad ska jag skriva om då??? Jag har några minnen från när jag var liten, exempelvis när vi var i Finland hos min älskade mormor och morfar som hade stuga där. Minnet är att jag går med min morfar och vattnar blommorna med min egna lilla vattenkanna. Det var väldigt länge sedan, syrran var nog inte ens född! Ett annat minne från min älskade farmor och farfar, var när dom var barnavkt åt mig och syrran för mamma och pappa var bortresta nånstans. Jag, syrran och vår farmor låg på gräsmattan och himmeln var alldeles rosa. Jag frågade då -"varför är himmeln rosa?" Farmor svarade -"det är för att änglarna lagar mat" Tyckte jag var väldigt fint sagt och det ska jag föra vidare till min barn!


Ja, det får nog vara mina minnen det =)