vagentilldromhuset

2012-01-31
19:02:17

en arg Linda idag
Hällöö!!

Idag har jag blivit så fruktansvärt arg på en elev, blev nästan lite rädd för mig själv, men eleven satt och skrattade mig rakt upp i ansiktet och tyckte att h*n var JÄTTEROLIG! Hujeda mig asså!! Imorgon ska jag ta nya tag och vara glad hela dagen lång =)

Igår gjorde jag nånting som jag ALDRIG någonsin gjort förrut, det var spännande, men nu får vi se vad som händer! Det var ju några dagar sen jag var här inne och gjorde ett inlägg och det är för att jag JOBBAR som en tok, haha, känns det som! Jag jobbar för en tjej som är sjukskriven och vi får se hur länge det håller i sig, ett tag ser det iaf ut som. Bra för mig, synd om henne!

Helgen som varit har jag varit hos syrran i fredags och söndags >Uffe har ju tapetserat hos dom. I lördags låg jag hemma med huvudvärk och illamående, vilket innebar att jag missade examensfesten =( Det var inget roligt alls!

Imorgon slka jag TRÄNA!!! Så himla skönt ska det bli =) Längtar! Träningskkläderna ligger i tvättmaskinen, så jag ska hänga allt bra så jag kan packa ner det i väskan imorgon innan jag åker till jobbet!

Nu ska jag hoppa in i duschen en sväng.


Kram på er








2012-01-28
08:54:25

Lööördag
Hejsan på er!!

Idag är det lördag och jag ska ut och käka med tjejerna från skolan, ska bli roligt, men jag har yrsel och jag hoppas innerligt att det går över snart =( Jag ska passa på och lägga mig en liten stund, ville bara titta in och säga HÄÄJ! Nu håller vi tummarna för att yrseln släpper så jag kan åka in till stan ikväll!


Kram på er




2012-01-25
16:34:43

brrrr

Jösses! Idag hade jag tillsyn på idrotten hos ettorna. Det jag inte visste i morse när jag åkte till jobbet var att det var skridsko-åkning, jag hade inte tagit på mig rätt kläder för detta, jag var ute en timme i jeans. Jeans och minusgrader är ingen superkombo direkt!! + att jag var rastvakt en stund tidigare på dagen, kallt värre var det, men men.

Ingen träning idag, blir nog imorgon efter jobbet! Sen kanske jag får ta en tripp ner på lördag morgon, innan vi ska ut och käka med gänget!

Idag hade iaf något tackkort kommit fram! Fick ett meddelande av Leila att det hade kommit =) Skönt!

Så här ser framsidan ut på korten =)

 

 

Kram på er

 

 

 

 


2012-01-24
20:37:33

dagen innan löööön

Misstänker att det inte bara är jag som känner av den här dagen ;) Egentligen är det väl inga större problem, men det är altid skönt när det finns pengar på kontot, eller iaf mer pengar på kontot! Den här lönen gick iaf ihop sig så att det finns till det som ska dras från kontot, sen blir det lite över att lägga undan till nästa månad så att det finns till dess med =) Mycket pusslande blir det =) Men jag ska egentligen inte klaga, vi har så vi klarar oss, tyvärr är det inte alla som har det!

Imorgon tar Uffe med sig sin bestman Nisse och åker på Dream Theater i Stockholm, detta innebär att jag blir ensam hemma, ska inte klaga på det heller =) Uffe gör väldigt sällan nått för sin egen del så jag tycker att det är bra att han drar iväg på lite såna hära saker. Egentid är dyrbar tid!! Själv ska jag ju iväg med lite folk på lördag, in till stan och käka på Enoteket, ska bli spännande, har hört att maten är fantastisk, men att det är lite dåligt upplägg. Så vänta er en recension på söndag =) Jag erbjöd mig att köra! Har inget större behov av alkoholen så jag kan lika gärna låta bli den :)

 

Imorgon ska jag ha engelska (bla) med en mindre grupp, jag satt och gjorde ett korsord med kroppsdelar, så får dom träna lite, de har nämligen läxa tills på fredag!!!

 

 

Kram på er

 

 

 


2012-01-23
18:28:58

jobb-måndag
JAg visste inte hur den här veckan skulle se ut riktigt. JAg jobbade i torsdags och fick även jobba på fredagen, sen blev det ett missförstånd =) Jag uppfattade det som att jag skulle höra på fredagen om det skulle bli jobb även på måndag-tisdag. Men när jag gick hem på fredagen var inte hon på administrationen kvar, så jag lämnade ett meddelande på telefonsvararen att hon kunde ringa om jag skulle jobba den här veckan...det skulle jag =) Tjugo i 8 ringde hon imorse, tack och lov hade jag det på känn och gick upp skapligt så när hon ringde satt jag och åt frukost. Bara att åka iväg!! Jag packade med träningsväskan eftersom jag slutade 14.20 så jag tänkte att jag skulle träna efteråt. När jag kom till skolan såg jag att jag skulle jobba till 16.00 men fick tillslut jobba till 16.30, då åkte jag HEM, var så himla hungrig!! Det verkar som det blir jobb hela veckan! Tack säger jag =) Måste boka om tiden hos kuratorn, skulle vara där kl 10 på torsdag, men då är det jobb som gäller!!

På onsdag ska Uffe på konsert med Nisse, så mysigt för dom =) Själv ska jag ju ut på lördag med en del av alla lärarstudenter som inte längre är studenter =) JAg ser mig nog som student ett litet tag till eftersom jag inte lämnat in uppsatsen än ,men snart så!

Nu ska jag ta en varm dusch!


Kram på er





2012-01-22
15:19:26

träning och städning

En sån dag är det idag!! Passar även på att tvätta, när jag ändå är igång! Uffe och jag var precis nere på gymmet och nu äter vi lite mellanmål, sen ska jag städa av huset!! Skönt att börja nästa vecka med ett städat hus =)

Uffe han fortsätter med rivningen i badrummet, ska se om jag kan ta några bilder sen så jag kan visa er hur det ser ut =) Så vackert är det!! Hahaha!!

Nope, nu ska jag ta tag i mina sysslor så jag kan ta ett varmt bubbelbad sen =) Nice, ta med en bok oxå, det är livskvalitet ni!!


Kram på er






2012-01-21
10:01:05

Frost

Vad fina träden är med frosten som glimmar på dess grenar, kanske måste ut och fota lite =)Uffe och jag har precis avnjutit en frukost och sitter och kollar på nyhetsmorgon.

Igår jobbade jag igen, det var så skönt att jobba och få tillbaka lite rutiner, men nu är jag int einbokad på jobb förrän på torsdag, men jag hoppas att dom ringer =)

Idag ska Uffe riva och fixa i badrummet där uppe, vad ska jag göra då??? Hade tänkt åka ner och träna men jag har ont i halsen så jag väntar till senare eller tills i morgon så får vi se om det känns bättre. 


Jag ska vattna blommorna och stryka kom jag på nu!! Bäst att ta tag i det direkt annars hittar jag väl på nått annat. Sen ska jag även sätta frimärken på en massa kuvert och så är det väl bäst att lägga dom i en brevlåda så att posten får lite att göra! Oj, nu såg jag även att julgardinerna fortfarande hänger uppe, så jag ska väl kanske byta dom oxå, när jag ändå har strykbräde och järn framme.

Det känns inte som de ska hänga uppe längre, eller vad tycker ni?? =)

 

 

Kram på er

 

 

 

 


2012-01-19
18:37:17

jobbat
Idag har dagen verkligen gått i ett! Började jobba kl 8 på mellanstadiet i två klasser och sen ner till frita och där var vi två som nte var särskilt insatta i systemet (länge sen jag var på frita nu). Jag slutade kl 16.45 och när jag kom hem hade Uffe börjat laga mat och han hade städat toaletten så jag ska ta dammsugningen på nedervåningen nu efter att jag suttit här och kollat lite bloggar och annat skrutt =). Sen ska jag ta en varm dusch.

Halsen kändes okej i morse, men nu gör den ont igen, tråkigt när det ska hålla på så här och gå fram och tillbaka, bättre att bli sjuk och sen få var afrisk och må bra!!

Två personer jag känner var med i två olika bilolyckor igår, läskigt, men alla mår förhållandevis bra, kunde gått värre =( Man får helt enkelt vara bra att det faktiskt inte blir värre personskador än det blir!! OTÄCKT!!

Uffe sa att vår mosaik till bardumsgolvet hade kommit, så det blir väl en tripp in till stan i helgen för att hämta hem det!

Nu ska jag ta dammsugningen!!


Kram på er




2012-01-18
10:06:20

GRATTIS MAMMA

Vill bara önska min mamma ett stort grattis på 49-årsdagen!

Kram på dig älskade mamma!


<3




2012-01-18
10:04:02

Hujeda mig vad tidigt!

Jag gick upp kl 6 imorse för att köra ner Uffe till jobbet, eller han fick köra ner för jag var såååå TRÖÖÖTT! Men jag hade packat träningsväskan och innan jag åkte hem så tog jag ett varv på gymmet! Segt att komma igång, men nu är det gjort. Sen åkte jag hem och käkade frukost

Detta blev min frukost idag: två kokta ägg, två lingonbrödmackor med sallad, kalkonpastrami, tomat och paprika och så ett glas mjölk.

 

Vet ni vad jag gör nu?? Förutom att sitta här och skriva till er... Jag nyser, nyser och nyser, kanske bryter det ut nu =)

 

 

Kram på er

 

 

 

 


2012-01-17
20:34:34

pärlor

När syrran och jag var och köpte present till mamma så passade jag på innan att beställa de pärlor som saknas för att färdigställa porträttet. Nästa vecka kan jag göra klart det =)

Idag var Anna här, trevligt som attans var det!! Borde verkligen göra det oftare =) Hon lånade vampire boxarna, skönt att det inte baraär jag som är fast i vampyr-träsket, hahaha!!!

Men vem kan motstå?!?!?!?!?

 

Inget jobb i morgon så då blir det en tur till gymmet så jag kan ta en bit av mammas födelsedagstårta =) Kanske får bli några extra minuter på konditionspasset efter styrkepasset ;)

 

Snart känns det som att sängen kallar, trött är jag!!

 

Kram på er

 

 

 


2012-01-17
08:22:18

Tisdag

Hejsan på er!!

Passar på att svara på syrrans kommentar här: Japp jag har köpt såna pärlplattegrjer =) Såå jäkla roligt!! Du får komma ut hit nån dag och testa =) Vi får göra ett porträtt av din bebis sen oxå =)

Nu sitter jag här vid bloggen och väntar på att frukostäggen ska koka färdigt!! Mmm, gott med ägg! Sen ska jag göra mig i ordning för snart kommer Anna Z på besök!! Vi ska äta lunch, fika lite och uppsatsa, men jag tror att det blir mest prat ;) Brukar ju bli så!! Sen i eftermiddag ska jag och syrran fixa en present till vår fina mamma som fyller hela 49 år imorgon! Då kanske jag ska passa på att köpa pärlorna som saknas till porträttet som jag håller på med =)

Idag är det vilodag från träningen, men imorgon ska jag ta ett pass till. Vet inte riktigt om det bli på morgonen eller efter 1 beror lite på om jag får jobba imorgon eller ej!! Dom skulle ringa och säga det under dan.


Nu är äggen klara!!

Kram på er






2012-01-16
17:57:51

tillbaka

Satt och tittade igenom lite bilder och hittade några från den gamla kameran, tänkte att jag skulle visa er =)



Mina Cupcakes som jag gjorde till mina informanter =)


Ni som är Mario-nördar som jag känenr säkert igen den här lille svampen =) Pärla pärlplattor är roligt =)


Den här lilla söta fotade jag genom fönstret med min nya kamera, rätt bra tycker jag =)

 

Gud vad det är roligt med PÄRLOR...

Bara en fjärdedel kvar av första porträttet, nån som kan se vem denna lilla sötnos är??

 

haha, det var lite bilder, nu ska jag kolla pannan och slänga in sängkläderna i torktumlaren!!

 

Kram på er

 

 


2012-01-16
10:23:10

Måndag
Första träningspasset för veckan är avklarat, SKÖNT!!! Halsen kändes mindre öm idag så jag passade på när jag ändå kände mig helt  ok!! Jag ökade en del vikter och det kändes ännu bättre  =)

Vad skönt det var att få ett städat hem igår, jag älskar känslan av ett städat hem (hos mig, hos andra bryr jag mig inte) Jag bytte även sängkläder och finns det något skönare än att lägga sig i en nybäddad säng?? Mix, det bästa som finns! =)

Nu ska jag fixa lite annat


Kram på er






2012-01-15
09:36:59

sista dagen i veckan

Söndag! Jag har lite ont i halsen och känner mig lite hängig, men jag funderar på att åka ner och träna iaf, så kanske det bryter ut ordentligt. Men först ska jag nog äta frukost och städa, för vet ni vad? JAg hann inte med det igår, det tog ap-lång tid att få klart korten, bara så ni vet ;)


Uffe och jag avslutade kvällen med att se två filmer: In time och Crazy, Stupid, Love





Bilderna lånade från google

In time: var bra, men ska jag va helt ärlig så var storyn lite svår att fatta.

Crayy, stupid, love: var rolig, skrattade en hel del =)

 

Nu ska jag ta och äta lite frukost, först titta runt på lite bloggar =)

 

 

Kram på er

 

 

 

 


2012-01-14
10:02:17

Lördag
Det blev ingen städning igår, det var mest för att jag ville bli klar med tackkorten innan, och det kan jag ju inte bli eftersom jag inte har tillräckligt med papper, så det måst jag åka ner och inföskaffa mig typ NUUU!!! Så jag kan göra det sista och sen STÄDA!!!! Det ser förskräckligt ut just nu!! Vi har inte ens tagit bort extrabordet vi hade på NYÅR! Ja, ni förstår, det är helt galet. Till och med granen står kvar fast alla saker har varit bortplockade i nån vecka eller så. Så det är verkligen dags för en rejäl storstädning =) Det är lika bra att passa på, både Uffe och jag har lite ont i halsen och känner oss sega, förkylning på G =( Men det skulle iofs vara lika bra att det bröt ut då jag känt av något i flera månader men det har inte brutit ut.

Jag kan ju berätta att träningsvärken har gjort sig till känna!! Och då menar jag verkligen till känna, fy f**n vad det gör ont i armar och ben!! Men men mera träning för att ta bort träningvärken, men IDAG är en vilodag =)

Nä, nu ni sk jag ta på mig lite kläder och sen åka ner till Finspång och köpa papper!!!


Kram på er





2012-01-13
12:39:30

fredag, bästa dagen i veckan
Idag har jag iaf lite energi!! Började dagen med frukost och sen träning. Vet inte hur bra det beslutet var med tanke på att träningsvärken börjar sakta men säkert göra sig påmind. Jag har ont i armarna och är stel i benen, men det ska väl inte vara nån fara, bara på´t igen haha. Imorgon blir det nog lugnt med träningen kanske tar jag en tur ner på söndag annars blir det måndag som gäller! Kroppen kan ju faktiskt behöva vila lite mellan träningen oxå ;)

Jag har precis avslutat en god lunch, med lax och pasta och en massa sallad så klart ;) Funderar starkt på att sortera tvätten och kanske passa på att städa lite när energin ändå är uppe =)


Kram på er






2012-01-12
20:47:00

Jag överlevde
Hahaha, så sjukt!! Det gick faktiskt bättre än vad jag hade hoppats på =) Bara en övning som jag ABSOLUT HATAR (axelpress) så sjukt jobbig övning, men det är bara att jobba på!! Jag tänkte mig nog åka ner imorgon igen, på morgonen, komma igång på morgonen ordentligt!!! =)

Nu vet ni iaf att jag fortfarande lever, men om jag kommer ur sängen imorgon det är en annan femma ;)



Kram på er







2012-01-12
15:35:55

3 timmar kvar
Haha, nu räknar jag ner, bara 3 timmar kvar tills träningen börjar =)

Besöket hos kuratorn var välbehövligt, skönt att få ur mig känslorna som finns inom mig. Så nu väntar jag på att få åka och träffa girlsen från skolan, vi ska fika lite. Och det ska bli så roligt att höra om tjejernas jobb och om Sanna och hennes lilla Jolie, som inte är så liten längre och även om lillbäsen i Maddes mage =)

Nu ska jag packa träningsväskan!! Wish me luck tonight ;)


Kram på er





2012-01-12
09:45:55

Torsdag = första träningsdagen

Jag skrev igår att jag skrev in mig på gymmet och det är Aktiv som jag skrivit in mig på. =)

Idag ska jag åke en sväng in till kuratorn, sen kanske åka förbi staduim outlet och se om don har nån träningströja som jag kan införskaffa!! Sen ska jag åka hem och packa väskan innan jag drar iväg till Hanna K för att träffa brudarna på en fika. Brudarna är vi som samåkte till campus =) Ska bli mysigt, men det får inte bli så mycket fika eftersom jag ska träna kl 18.30 med en tränare.

Måste säga att jag är lite nervös inför att komma igång med styreträning efter ett flertal år utan. Kommer inte kunna röra mig imorgon, nävars, det blir lite lugnt idag så ska jag ta ett hårt pass imorgonbitti istället =) Det ska iaf bli spännande!! 

Tack för era uppmuntrande ord Anna och syster.

Nu ska jag börja fixa iordning mig lite.



Kram på er





 


2012-01-11
13:28:46

nu är det gjort =)

Från och med idag är jag nu en gym-medlem igen! Jag behövde få lite ny input och lite ny energi så nu ska jag även försöka träna där och inte bara sponsra dom med pengar =D som Uffe gör ;) Men jag ska försöka få honom att ta tag i det oxå!! Vi behöver båda lite ny energi efter höstens missöden!

Så håll nu tummarna att jag överlever första träningspasset imorgon med en tränare.


Kram på er




2012-01-11
09:31:07

11 januari

Igår hade jag en riktig tråkdag! Jag var såååå uttråkad, men hade ingen inspiration, motivation eller energi att göra något heller. Bra kombo eller inte;) Jag skrev lite till på mitt CV igår iaf, men jag skulle vilja att senast imorgon ska det vara helt klart!!

Idag ska jag göra något som jag har sagt flertalet gånger att jag INTE ska göra, igen, men idag ska det ske!! Jag måste! Vad det är får ni veta senare ;)

Solen skiner, hoppas att det ger mig lite energi.



Nu ska jag ta och göra mig iordning!! Hörs sen kanske ;)



Kram på er




2012-01-10
11:02:32

tråkiga besked men glad ändå

Igår eftermiddag ringde dom från Svärtinge för att meddela att de inte hade råd med en någon pol-tjänst den här terminen, men de ville iaf ringa och säga det. =( Tråkigt, men inte så mycket att göra åt det. De erbjöd iaf att jobba varje måndag förmiddag, så det tar jag om det inte är nått annat som dyker upp. Så mitt mål är att få ihop ett CV och ett brev som jag kan skicka ut till skolorna runt om i Finspång med omnejd, för att visa att jag är intresserad av att vikariera iaf.  =) Sen kommer det ut ett grav-vik snart som jag ska söka och vem vet det kanske jag kan få, då har jag iaf tider att gå efter. Som tim-vikarie är det ju lite svårt att planera sina dagar, man vet ju aldrig när man blir inringd, men det får ju funka för en tid framöver.

Idag ska jag skriva texterna till tackkorten och skriva ut dem så vi kan få klart korten innan helgen, i helgen SKA dom ut till er alla som väntar på ett ;) Sen ska jag fila på ett CV oxå såklart =D

Nähe, nu kan jag inte sitta här längre, dags att sätta igång att göra lite nytta!!


Kram på er





2012-01-09
09:36:52

Måndag
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. JAg har att välja mellen uppsats, tackkort eller detta

 
Hihi, jag köpte första och andra säsongen på CDON.com för 299 kr. Skitbilligt!!! ;) Första säsongen är redan avklarad, igår såg jag de två första avsnitten i andra säsongen.


Men jag kanske ska fokusera några timmar på uppsatsen först och sen belöna mig med lite vampyrer, eller vad säger ni??  =)


Jag skulle även behöva städa, men det får bli senare i veckan. Idag vill jag att rätt person ska ringa till mig med lite bra information, annars ringer jag imorgon och frågar =)

Vi får se vad dagen har att erbjuda, men uppsats blir det först iaf ;)


Kram på er





2012-01-08
12:38:54

dörr-bytar-helg
Så har det varit, eller iaf igår, då Uffe bytte ut den trasiga ytterdörren mot en ny och fin dörr. Det ser lite konstigt ut med den gamla panelen och en grå dörr, men det kommer bli superfint med den nya vita panelen som kommer upp i vår/sommar =) Här får ni lite bilder:





Här är gamla dörren borttagen, på grund av att det var minusgrader satte Uffe upp en träskiva och plast från insidan så att det inte skulle vara minus inne oxå ;)


Så här såg det ut innifrån. Kanske inte så vackert, men det var iaf inte kallt =)




Nya dörrkarmen på plats =)





Och så självklart dörren från både utsidan och från insidan =)


Någon av alla stormar som har varit här i december har tagit taket till vårt lilla Hobbits-hus eller som ni andra kanske skulle kalla det "jordkällaren". Men efter att ha sett på tolljägaren så är jag inte så säker på att det är en storm som har tagit det... jag tror att det är TROLL!!! =D Tyvärr ville inte datorn samarbeta och lägga upp bilden på den, en annan dag kanske =(


Imorgon börjar vardagen för många männsikor, inte för mig =( Svärtinge ska få måndagen på sig att ringa mig, annars ringer jag på tisdag och kollar läget. Finns det inget så blir det att skriva in sig på vikariebanken i Finspång och sen söka grav-vicket som jag vet kommer ut snart! 

Nu ska jag se om maken och jag ska hitta på nått särskilt idag =)


Kram på er



 

2012-01-06
10:31:21

trettonhelgen
Idag hoppas vi på att lille Hugo fortsätter att må bra så vi kan åka och hälsa på han och hans fina föräldrar på eftermiddagen. JAg ska ta lite kort på dom så de kan få ut en bild i tidningen =)


Jag har suttit med uppsatsen, men jag kommer inte bli klar i tid, men det får lösa sig till den andra tiden iaf. Sen vet jag inget om vad som händer här framöver. Hade hoppats på ett telefonsamtal från Svärtinge i veckan, men det kom inget, så jag får väl själv ringa på måndag och kolla hur det ser ut. Skulle ju så gärna vara kvar där, men finns det inga pengar så gör det inte, då får jag helt enkelt skriva in mig som vikarie i finspång och se vad det kan erbjuda. Jag har ju även funderingar på att fortsätta läsa, så det ska jag kolla upp här i helgen och maila runt till de behöriga lärarna och se om det är den kursen jag ska satsa på. Det är mycket som snurrar i huvudet nu, men jag hoppas att det som snurrar runt i en väldig fart snart ramlar på plats.


Jag ska efter det här sticka ner i källaren och slänga i en maskin tvätt, den sista för den här gången ;) det är nog det värsta med att tvätta, tvättkorgen fylls ju på så fort man har tömt den!! Sen ska jag nog plocka ner alla fönsterlampor från garderoben och fundera på vilka fönster som får vilka lampor, helst skulle jag vilja köpa nya, men det tillåter inte ekonomin just nu, jag köpte iaf två nya lampor i går på Viberga. De ska vara i hallfönstrena en på neder- och en på övervåningen. JAg känner att det är dags att få bort allt som har med julen att göra nu! =) Hur känner ni? Trots att jag är en julmännsika så är jag så glad när den är över och alla saker åker ner i sina lådor igen ;)


Nähe, dags att ta med smutskläderna ner till tvättstugan =) Kolla om det finns nån tändved så jag kan dra igång en panna, Uffe sover fortfarande och jag låter honom sova så länge han vill. Men finns det ingen tändved så tänker jag inte sätta igång nån panna iaf, jag + yxa = katastrof haha, ni skulle bara se =D





Kram på er






2012-01-03
11:02:45

God fortsättning
Hejsan!!

Tänkte visa lite bilder från de gågna helgerna!!


Våran gran =)


Finaste preggosyster med man =)


Snart morfar, nybliven farfar och farmor med underverket Hugo =)

De nyblivna och stolta föräldrarna =)

Uffe och den blivande mormorn =)

Detta var folket på julafton, älskar bilden på mig, är jag sur eller =)


Det var en härlig jul och sen kom nyår

Dukning

Förrätt!

SnyggJonna

Det var bilder för denna gång, nu ska jag skriva uppsats =)


Kram på er