vagentilldromhuset

2012-09-23
09:35:55

På måndag...
...hämtar vi denna pärla!!!
 
 
 
 
Så ser den ut =)
 
 
Kram på er
 
 
 
 
 

2012-09-22
08:08:28

Godmorgon!
Godmorgon!
 
Idag gäller det, hoppas verkligen att bilen är som vi tänkt. Ni får hålla alla tummar, ska försöka ta lite kort så ni får se den.
 
Nu är det helg och regn så passa på att mysa med alla i er närhet denna helg, människor som skänker er värme, ömhet, trygghet och ger er en massa ny energi för kommande vecka. Det ska jag göra!
 
Kram på er
 
 
 

2012-09-21
07:56:19

Ny bil??
Hejsan på er!
 
Ja, det verkar som det blir en ny bil =) I måndags var Uffe och jag och tittade på en eller två stycken BMW 320 diesel Eco drive. Men på de alternativen blev månadskostnaden lite för hög tyckte vi så vi åkte hem och funderade lite och då hittade Uffe en annan, samma modell som ovan, men en 2011 som har gått 1700 mil istället för 1200 mil ;) Så vi mailade säljaren vi pratat med och han räknade på den och månadskostnaden hamnade där vi ville ha den =) Så imorgon åker vi in och provkör den, säljaren skule göra klart alla papper om det var så att det blir affär!! Hoppas verkligen! Det är manuell låda på den här och jag har varit allergisk mot det sen den första BMW´n vi köpte för att det var så mycket strul med den, men den här är nyare så vi får testa och se vad vi tycker om den. Den vi har nu drar så galet mycket bensin att det inte lönar sig. Att tanka full tank en gång i veckan känns helt sjukt. Även om dieseln oxå är dyr så kommer jag tre gånger så långt med den än med den vi har nu! Sen är det billigare skatt på den nya för att vara exakt så är det en tredjedel av den skatt vi har idag (bensin idag, diesel på den nya)!!
Jag ska ta lite kort på den på lördag så kan ni få se om vi slår till på den =)
 
Annars då?? Jag skulle åkt till Vrinnevi för att träffa min kurator, men de ringde när jag satt i bilen och just skulle åka och berättade att hon var sjuk. Tur att jag inte hann komma iväg. Så nu sitter jag här och skriver till er. Börjar jobba vid 10 så jag har en lite stund här hemma för mig själv, inte helt fel. Det är ju så galet kallt ute och jag har ingen bra höstjacka. Ska nog beställa en med expressleverans. Det behövs bra jackor när man är ute med barnen varje dag. Regnjackan är ju bra mot regnet och mot vinden, men inte mot kylan!
 
Är lite bakarsugen. Skulle vilja ge mig på att baka macroner. Skulle vilja hitta mandelmjöl i färdig påse. Sen är ju Uffe allergisk mot mandel så till honom brukar jag göra på kokos som jag mixar till ett fint mjöl. Han gillar dom skarpt.
 
I november ska jag ha ett inredningsparty hemma hos mig så då är alla välkomna!! Jag ska skicka ut lite inbjudningar sen, har bara inte blivit av ännu.
 
Mycket text ingen bild, jo jag slänger in en på min alldeles underbara systerson och min alldeles underbara man, en liten glimt av mannen iaf =)
 
 
Kram på er
 
 
 
 
 
 

2012-09-18
08:24:12

18 september 2012
Idag för 32 år sedan föddes min kusin Adde så då vill jag såklart säga:
 
Stort grattis på dina dag!!! Ha en underbar dag!
 
Igår åkte Uffe och jag in till stan en sväng, vid 17.40 var vi utanför Kneippbaden bil. Ja, vi tänkte bara kolla vad de hade inne. Vi hittade två jättefina BMW 320. Vi var mest intresserade om det fanns möjligheter att byta in våran trots lånet och det skulle inte vara några problem. Trodde nästan ett tag att vi faktiskt skulle komma ut med en ny bil, men vi höll oss ;) Nu ska vi kolla runt lite och ut och provköra lite. Härligt! Vi behöver verkligen byta till en diesel eftersom jag pendlar. Nu får jag i stort sett tanka varje vecka, men med en diesel (på de vi kollat) skulle det räcka med att tanka ungefär var tredje vecka, hur skönt skulle inte det vara!!! =) Men vi får se hur det går!
 
Den här veckan på jobbet är helt galet jobbig, Vi har en massa bortfall på personal och det blir kämpigt för oss som är kvar. Men jag hoppas att det ska kännas bättre nästa vecka!
 
Nu ska jag fixa en del av min planering som jag inte fick ut igår.
 
Kram på er
 
 
 

2012-09-16
10:27:00

Söndag går i röjet tecken
Hej på er!
 
Det är söndag och igår hade vi underbart sällskap av Anna och Susanne. Vid tolv-tiden (på dagen) gick Sussa och jag ut och plockade svamp, hittade inte så mycket tyvärr, men får gå ut och några veckor igen och kolla. Efter det var det dags att umås, äta mat och spela kort. Vi åt trerätters. Anna och Susanne hade fixat förrätt - toast skagen, mums! Till huvudrätt åt vi tacolasagne, mums och till efterrätt blev det vit choklad och vaniljpannacotta med limetäcke. Sen var det många timmars kortspel, vi spelade stjärna och plump.
 
Stort tack till er för en härlig lördag!!!
 
Idag ska jag nog tvätta och sen blir det lite röjning efter gårdagen. Uffe är ute och bygger på taket vid dörren. Skulle nog behöva ta mig ut i skogen och plocka lite mer blåbär. Det fanns väldigt många fina, stora, söta och goda blåbär så då vill jag nog plocka ett gäng så jag kan ha i frysen.
 
Kram på er
 
 
 

2012-09-11
09:56:09

tisdag 11/9
Hej!
 
Den 11 september, ett tråkigt datum för många människor i världen =(
 
Men idag börjar jag halv tolv och ska stänga! Men det brukar gå rätt bra =) Jag började dagen med en tur till dietisten. Hon hade glömt mig och jag kom in 20 minuter för sent. Men besöket gick bra, det var skönt att jag fick lite hjälp med att strukturera upp mina måltider. Det är ju sååå svårt när man jobbar i skolan och äter lunch 10.45. Ja, ni ser rätt kvart i elva äter vi lunch! Helt galet tidigt, så jag har inte vetat hur jag ska göra med måltiderna på förmiddagarna, men det har vi löst med frukt så det känns bra. Nu ska jag göra ett måltidsschema där jag lätt kan se när jag ska äta!!
 
När jag kommer hem idag så måste jag dammsuga lite, kommer lite folk imorgon =) Kul om dom inte blir attakerade av en massa dammråttor.
 
Nu ska jag ta tag i att plocka i och ur diskmaskinen!
 
 
Kram på er
 
 
 

2012-09-09
15:14:07

9/9- 2012
Hellö!
 
Varför är helgerna så otroligt korta? Känns ännu tråkigare eftersom inte Uffe och jag fått någon egentid i veckan och igår var han på mässan hela dagen! Jag tvättar som vanligt och han är just nu ute och klipper gräset, men vi skulle ha lite mystid ikväll och kolla på film. The Hungergames! Hoppas att den är bra.
 
Ledsen att ni inte fått nån uppdatering, men veckan som har varit har varit helt galen. APT och föräldramöten + stängning så kvällarna har blivit sena. Och imorgon börjar en ny vecka får se hur den blir.
 
I ferdags gick syrran och jag milen igen (i skogen) och vi hittade ut och kom hem, wihoo =) Så nu går vi inte vilse på den sträckan igen iaf. Tack och lov!
 
Jag har lovat lite fler altanbilder så håll till godo:
 

Räcke på plats
 
 

Vilken skillnad det är på panelen, helt galet!
 
 

Det lilla utskjutet är vår lilla grillbalkong. Grillen ska stå där =)
 
 

Trappan!
 
 

Mer av räcket.
 
 

Avslutar med en bild på Uffe som posar vid sågen ;)
 
Kram på er
 
 
 
 
 
 

2012-09-02
09:41:44

Söndag
Hej!
 
Vart tog helgen vägen? Det är redan söndag, ahhh! Idag måste jag iaf städa och tvätta! Inte så roligt, men nästa vecka har jag två kvällsmöten på jobbet och det är ju alltid skönt att komma hem till ett städat hem. Under sjukdomstiden har det ju inte blivit nån städning (jag som städar). Min make är ju den finaste på alla sätt och vis, men han har väldigt svårt att se när det behöver städas (trots att det ligger saker överallt) hahaha =)
 
Igår var det 20-årskalas för Mikaela! Vi fick jättegod mat och jättegott fika. Så var det ju såklart trevligt sällskap =) Snart är det även dags för 50-årskalas på samma ställe, nice!!
 
Jag ska visa vad jag shoppade i fredags:
 
Mina träningsbyxor av märket soc. Jättesköna är dom verkligen, skulle nog kunna köpa ett par till =)
 
Jeansen som  jag köpte gick inte att föra över till bloggen =( Men de är grå!
 
Mina Adidas-påsar =) Träning och till skolan! 49 kr kostade dom på Stadium =)
 
Ska ta lite kort på altanen idag så ni får se =)
 
 
Kram på er
 
 
 
 
 

2012-09-01
10:11:14

Lördag = kalas
Hejsan hej!
 
God förmiddag till er som varit vakna ett tag och godmorgon till er som nyss vaknat =) Jag sov faktiskt till nio idag, skönt. Jag ville bara komma hit och säga hej.
 
Igår jobbade jag till 17 och sen åkte vi till stan och jag köpte ett par jeans och ett par långa träningsbyxor, behövs nu när man går ute. jag köpte även två stycken adidas väskor/påsar en rosa och en svart. Ska ha den ena till jobbet och den andra till träningen. Ska fota allt så ni får se. Vi köpte även virke!
 
Ska fixa en sista sak till Mikaela som har fyllt 20 år och som vi ska fira idag. Då ska jag även passa på att hämta ut paketet från oriflame som kom i går.
 
Annars bjuder nog helgen på städning =)
 
 
Kram på er