vagentilldromhuset

2010-11-22
13:37:00

efternamn & ringar...

...svååårt!! Ja, det är verkligen skitsvårt med efternamn. Vi heter ju båda det roliga och orginella Andersson i efternamn...såååå kuligt!! Vi vill ju så klart ha något annat. I släkten kan vi inte finna några roliga, Uffes sida heter ALLA Andersson och på min sida har vi Andersson, Lyhykäinen och Öhr! Om vi någon gång får barn så kan dom ju inte heta Öhr, då hamnar dom längst ner på klasslistan...skittråkigt =( Vår vän från Göteborg tyckte att vi skulle heta Ståhlkloo i efternamn och gissa vem som gick igång på det namnet?? Japp, Ufffe tyckte såklart att det var ashäftigt...inte jag! Jag vill heta Armas i efternam och det "funkade" för Uffe, men jag känner att vi ska vara helt överens!


Ringar då!! Jag hittade en vigselring i rött guld som jag ville ha...Jättefin var den! Men ganska dyr!! Uffe tyckte då att Titanringar var bra eftersom de är lite billigare...jag behöver kanske inte säga vem det är som är den mest ekonomiska av oss eller??? =P Jag ville inte till en början, men har nu surfat runt på diverse sidor där de säljer titanringar och hittade en likadan vigselring i titan som jag hittade i guld och med halva priset ska jag väl tillägga!! Uffe nöjd ;) Våra förlovningsringar är i rött guld, men när förlovningen skedde för 10 år sedan så blev det väldigt billiga ringar och de är idag inte ens runda längre så vi har tänkt att byta ut även dom så då blir det nog de här ringarna:


Förlovningsringen: en helt vanlig slät, kantig ring i matt titan!

Vigselringen: en slät, kantig ring i titan med en rad diamanter =)

Såå fina!! JAg är nöjd och Uffe är nog oxå nöjd =P

 


2010-11-21
09:43:53

bryter f**n ihop snart...
...ursäkta för mitt otrevliga språk, men det är ju sant! Jag är förkyld igen, ont i huvudet och halsen. HAr inte jag varit tillräckligt sjuk den här terminen?? Jo, det känns iaf som det! I måndags var jag ju på spinning och såg fram emot morgondagens pass, men nu vet jag inte om det går eftersom jag mår skit!!! Så j***a trött på detta nu!! De senaste gångerna jag varit sjuk har jag verkligen vilat och låtit mig bli helt frisk, eftersom jag inte fått träna pga hälsporren och nu blir jag sjuk igen, bläääääääää!!!!


Ja, ursäkta för detta! Ska inte skriva mer om det :) Igår var pappa här och kapade en massa ved åt oss...GULD VÄRT!! Sen var vi hos mamma och pappa där grabbarna spelade poker! Det var Uffe, pappa, morbror Hannu, kusin Adde och en annan kusins pojkvän som spelade, vi tjejer satt i soffan, men det var trevligt ändå. Jag slog även pappa i GOLF på wii!!! Så jäkla bra var jag, ett under par och pappa hade ett eller två över, hihihi!! Det kändes inte så bra för honom att förlora mot sin dotter (han är världens sämsta förlorare =)  ).


Idag vet jag inte vad som händer! Uffe blev nog lite dålig igår, han kräktes "lite" när han kom hem. Ibland blir det bara så ;)


Om ca en och en halv vecka får syrran & Jimpan sitt radhus! Wohooo!!! Längtar!!


Nä, nu ska jag se om jag kan få i mig nån frukost! och lite alvedon strepsils och nässpray!!


Hadä




2010-11-16
18:02:43

uups...

...var visst ett tag sen jag gjorde ett inlägg här , sorry för det! Men det har inte funnits så mycket att skriva.

Igår var jag på mitt första spinningpass på skitLÄNGE!!! Det var sjukt jobbigt, märks att jag inte har varit riktigt fit for fight på ett tag! Men det var även superskönt att jag gjorde det och faktiskt tog mig igenom utan att DÖÖ ;) Igår åkte Uffe över till Finland (Tammerfors), han har blivit projektledare för ett stort prjekt där och jag fick nyss reda på att han kommer hem imorgon, vi var lite oroliga för att han skulle få stanna till torsdag, men som sagt han kommer hem imorgon!

Idag var det skolan som gällde, en föreläsning och lite gruppsnack efteråt sen var det bara att åka hem. Jag har varit oerhört produktiv idag! Tvättar, eldar, städat och nu jäser matbrödet, sen är det bara att baka ut rågbullarna och tvätta klart all tvätt. Undrar om denna energi kom från spinningen igår?? Kanske!!

Imorgon ska jag till tandläkaren...laga ett litet hål =( Jag fick själv välja om jag ville laga nu eller vänta tills nästa år, men ville göra det nu så att jag inte får några problem senare med det. Efter det ska jag hämta min blivande man i Norrköping och ta med honom HEM!!!!

Jag väntar på ett paket från BOKUS...vill att det ska komma NUUUUU!!!!!!!!!!!!!!







Hej svejs!!






2010-11-07
10:17:55

nattgäster...

...som fortfarande sover! Hör att det rör sig lite däruppe nu så snart kanske de kommer upp. Uffe kommer nog inte upp på ett tag ;) blev en del av det goda igår. Själv var jag nykter vilket känns helt underbart idag =) Vi fiarde Uffe lite till igår med julbord! Ja, jag vet att det är lite tidigt, men det var sjukt uppskattat iaf!! Vi hade skinka, köttbullar, prinskorv, sill, ägg och lax, avslutade med risalamalta som tog slut...hoppas alla fick lite iaf!

Jag var i Nrkpg i veckan och tattade lite på vigselringar och förlovningsringar. Vi ska byta ut våra ringar eftersom de är så tunna och min har blivit lite deformerad. Jag börjar bli mer och mer inne på TITANringar. Ska kolla lite mer på det och se om det finns någon fin vigselring i titan. Förlovningsringen ska bara vara slät (tror jag) men jag vill att vigselringen ska vara lite extra :)

Nu har jag även laddat in några bilder som ni ska få ta del av =)


Lite CULT!

Salt & Peppar-kar som jag fick av min fina svärmor! Passar så himla bra på mitt bord!

Fin ljusstake som jag fick av några av mina kusiner på kusinträffen vi ade i somras!

En vy av bordet!

Matbordet!!!

Nu får ni hålla tillgodo, ha det bäst


2010-11-01
17:45:57

ahhh...
...nu glömde jag igen att jag skulle ladda in bilder på datorn, jaja, jag lovar att detta sker inom kort!!

Har ju inte så mycket att uppdatera egentligen, men tänkte att det nog skulle finnas något att skriva =) Idag fick jag avboka min tandläkartid bara för att jag hostar halvt ihjäl mig när jag lägger mig ner och ibland även när jag står upp. Det enda vettiga jag gjort idag är att gå till Wenche på På Håret och blivit så fin så fin, Tack!! Och jag behövde ju egentligen inte göra så mycket det skötte ju hon ;)

Har varit ledig idag och imorgon börjar den nya kursen i skolan! Ska bli spännande att se vad den har att erbjuda! Det är inte så avancerat imorgon, en introduktion och sedan lite gruppträff för att lägga upp arbetet. Innan skolan ska jag hinna med att få lite laser och massagebehandling av min hälsporre och vad!!

Nu ska jag slappa lite framför tv´n och kanske ta en liten sup av Bisolvon (som tyvärr inte hjälper).

Ha det nice tills vi hörs igen!