vagentilldromhuset

2010-02-21
20:25:54

inget vatten...
Hejsan

Det var ett tag sedan, eller ja en vecka iaf. Det blir inget långt inlägg, ville vara säga att jag ahr tagit lite nya bilder som kommer ut så snart som möjligt.


Hej så länge =)

2010-02-14
16:17:09

alla <3 ´s dag

Hejsan på er!

Idag är det alla hjärtans dag, myys!! Ja, det har väl inte blivit så mycket mys för oss just nu, Uffe har renoverat och jag har städat och tvättat. Vi får ta lite mys i kväll när jag har kommit hem från dansen, det blir att äta lite och kanse kura ihop sig i soffan och kolla nån film kanske, den som lever får se ;)


Måste bara säga GRATTIS till Jimmy som fick fast tjänst i veckan, grattis, grattis!!!! I och med det har vi veden räddad ett tag fram över ;) Nu är det dags att börja leta hus för syrran och Jimpan på allvar, JIPPI!!!! Nu får Uffe ännu mer att göra ;)


Ikväll är det dans som gäller, vi ska ha ett repetionstillfälle där vi ska repetera de fyra danserna som vi har lärt oss hittills, nästa vecka blir det en ny!!


Just det!!!! Måste ju säga GRATTIS till mina fina vänner i Göteborg som den 4/2 blev föräldrar till en underbart söt liten kille, han är bara såå söt och han ska heta Björn!!!! Grattis till er, måste komma och hälsa på snart!!!


Imorgon är det skola som gäller, skola blir det varje dag förutom torsdag, då blir det jobb på Poltech!


Vi hörs en annan dag =)


2010-02-10
18:49:11

jobbigt i skolan

Hejsan på er!

Det är problem i skolan, jobbigt i arbetsgruppen. Varje år så delas vi elever in i olika arbetsgrupper och gruppen jag är i just nu är såå jobbig. För det första är vi bara fyra stycken och vi har haft lite problem med gruppmedlemmar som inte dyker upp eller kommer försent. Det känns som om utbildningen inte tas på lika stort allvar av alla. Jag har valt att gå denna utbildning för att få kompetens att arbeta med det jag helst av allt vill jobba med och dessutom tar jag studielån...jag kommer att ha nästan 200 000 i studieskulder och vill därför att alla som jag pluggar med strävar mot samma mål. Det görs inte just nu..kan jag säga :( Det börjar bli väldigt viktigt att vi i gruppen sätter oss ner och diskuterar hela situationen, men det är ju inte så lätt när inte alla behagar att komma...En av lärarna har sett att vi har problem och kom fram till oss och pratade om allt i måndags (vi var bara två som var där). Läraren var till och med inne på att splittra oss, men det känns samtidigt tråkigt, vill inte behöva hamna i en annan grupp med nya människor och nya viljor. Vet inte hur detta ska lösas, men så fort vi är alla fyra måste vi sätta oss ner och diskutera... JA, nu vet ni lite om det tråkiga i skolan.

 

Renovering

Ja, vad ska jag säga där...? Det är mitt i veckan och vi hinner inte med särskilt mycket under veckorna, men förhoppningsvis får vi vara hemma hela helgen och få lite gjort.

 

HA det bäst så hörs vi en annan dag

 

 


2010-02-05
09:44:22

fredag och ledig...
Hejsan

Ledig och ledig...nja inte riktigt. Har mycket att göra hemma. Alla dessa hushållssysslor...tvätta, vika tvätt, stryka tvätt, plocka undan hemma...ja, det finns så att det räcker och blir över. Ska åka ner till Finspång och veckohandla lite oxå.



Igår var jag iskolan och vi slutade en timme tidigare så jag passade på att springa ner till Stadium och köpte en vattenflaska, ett par träningsbyxor och en hood-tröja (heter det tydligen nu för tiden). Sen tog jag bussen hem och syrran hämtade mig och vi åkte och tränade på Korpen (ett cirkelpass), det var såååå jäkla skönt, kände mig så duktig!! Det är ju inte första gången jag tränade, men igår kändes det så himla bra, så nöjd med mig själv.



Imorgon blir det några varv till tippen, de har lördagsöppet...JIPPI!!! Nu kan vi få bort lite skit från vardagsrummet. Sen är det lite rivning av innertak som gäller. Det sitter en papp närmast planken i taket, sen är det en gipsskiva limmad på pappen och sen en väv som är vitmålad...välgjort, men jobbigt att få ner! Efter tippen ska syrran och jag hem till Elin och Signe och umgås lite. Ska försöka komma ihåg att ta med lit väggmålningsbilder till Elin som vi kan titta på tillsammans. Efter det blir det en tur till Världens bar med syrran, Jimmy och Uffe. Det ska bli mysigt =)


Hej svejs!



2010-02-02
13:01:46

svar till Losan...
Hahaha, visst är den fin ;). Du kanske vill komma och testa det "nya" köket =P




2010-02-01
19:58:31

nu äntligen...

Hejsan!!
Nu har jag äntligen fixat det ni har väntat på...lite bilder från renovering och provisoriska kök, vardagsrum och matrum.



Först en bild på Signes 1-års present =) Söt, va???? Hade tänkt att lägga ut en bild när hon sitter på den, men vet inte om hennes föräldrar vill att jag lägger ut bilder på henne här.

Vårt provisoriska vardagsrum =)

Vårt provisoriska matrum...ja vi har både matrum och vardagsrum i samma rum...det går...om man vill. Det är lite trångt, men det ska ju förhoppningsvis inte vara för evigt ;)

Vårt provisoriska kök, i tvättstugan...det går det med, men det är gryymmmmmt k-k-kallt där nere.

Väggen mellan matrum och kök=BORTA!! Det tackar vi Andreas, Nisse och Anders för, utan er hade vi inte klarat det.

Denna bil är tagen från köket in mot matrummet, stolpen ska inte vara där sen, vi har bara inte tagit bort den än.

Från matrummet mot vardagsrummet, mycket damm var det här =)

Det är alla bilder ni får från denna gång, hörs en annan dag!!