vagentilldromhuset

2014-04-23
17:48:20

23/4-2014
Hejsan! 

Redan onsdag. Skönt att börja veckan på tisdagen 😃 Nu har jag jobbat två dagar, märks direkt i kroppen att jag är tillbaka i ett helt annat tempo och mycket mer rörelse. Bäckenet känns som det sitter löst, otäckt och ont är och gör det! Men nu är det ju snart sommarlov 😊 

Ett kort och snabbt inlägg, måste förbereda sista utvecklingssamtalet som jag har imorgon! 

Kram kram 


2014-04-19
09:11:04

Påskafton
Hejsan! 
Jag är så trött! Spelar ingen roll när jag går och lägger mig, vaknar senast 7.00 iaf! Inte ok! 

Igår var vi hos mina föräldrar och hade påskmiddag, mysigt! Idag blir det påskmiddag hos svärmor! Men innan dess måste jag ta en dusch och helst skulle jag vilja sova en timme! Får se om det blir lite sömn innan duschen 😊

Hoppas att dimman försvinner snart så solen kan komma fram 😃

Glad Påsk 🐣




2014-04-18
09:54:08

Lååångfredag
God morgon! 

Jag började min morgon som vanligt med att hänga över kräk-hinken! Det har jag gjort i 20 veckor nu så jag börjar faktiskt bli van 😳 Kul för er att läsa om detta, haha!  Sen blev det lite frukost och nu sitter jag i soffan och bloggar till er. Uffe sågar golvet på övervåningen och då ska han dra bort spikarna, kul... 

Jag har tagit lite bilder till min pim:3a så jag ska se till att få in dom i datorn. I eftermiddag blir det påskmat hos mor och far. 

Igår eftermiddag kom familjen B och vi hade en mysig kväll. Kortspel blev det och tyvärr vann Uffe!!!!! Fattar det inte, han brukar alltid förlora 😔 Tack fina ni för en härlig kväll! 
Denna fina fick vi av dem ❤️

Denna ska Nilo få!! 

Igår var pappa och jag i Ljungsbro och jag kom hem med den här

Glad påsk på er 🐣







2014-04-17
08:34:06

Skärtorsdag 2014
Hejsan! 
Idag bär det av till Cloetta i Ljungsbro med pappa. Sen väntar en trevlig kväll med familjen B ❤️ Vi ska grilla kyckling och så blir det päronpaj till efterrätt, mums 😊 

Imorgon blir det påskmiddag hos mor och far och på lördag är det påskmiddag hos svärmor! Det är bra med påsk, behöver inte laga mat själv 😃

Vi får se vad det blir för påskgodis som följer med hem idag 😃

Glad Påsk 🐥🐣


2014-04-16
12:41:43

Billigt VVS!
Hejsan! 

Idag kom en leverans från billigt VVS! Uffes projekt under påsken är golvet i sovrummet. 
Han vet hur man roar sig, mannen min 😃

Själv har jag tvättat det sista som ligger i torktumlaren och väntar på att bli struket. Pga att jag har ont så kom jag igår på att jag kunde sitta och stryka, gick faktiskt riktigt bra! 
Vad gör man inte för att slippa ha ont! 

Jag putsade även fönster, speglar, glasbord och glashyllorna i kylen på förmiddagen! Min nya investering är den bästa! Rekommenderar den till alla 😃👍
Förstår inte hur jag kunnat klara mig utan! 

Har även fixat smuldegen till morgondagens päronpaj, mums! Nu blir det att ta tag i den sista strykningen, plocka lite och i eftermiddag när Uffe kommer hem hjälps vi åt med dammsugningen 😃

Ha en fin dag allesammans 🌞❤️

Kram kram 



2014-04-15
09:46:55

Att vilja men inte kunna
Hejsan! 

Idag är en sån dag då jag har så mycket jag skulle vilja göra! Just nu tvättar jag, jag vill (hur konstigt det än låter) putsa fönster, städa, städa kylen, göra vårfint, baka bullar. Men jag har så ont i rygg och bäcken så jag måste prioritera för att det inte ska bli värre! 

Det är faktiskt jobbigt med så mycket vilja men att inte kunna! Jaja, vi får se vad jag orkar med. 

Kram kram




2014-04-14
16:55:42

Påsklov
Hejsan!
 
Idag började mitt påsklov! Jag har gjort några ärenden idag. Tog en sväng till biblioteket och lånade en bok med några sagor i. Boken kommer att vara grunden i min PIM 3:a. Sen var jag på Inission och lämnade grejer från Oriflame och så skulle jag köpa tyg på Ah:s men jag fattade inte vart jag skulle då det stod att butiken upphört från och med 28/3. Jaja, det får väl kanske bli att köpa ett babynest istället (om vi ska ha något). Sen blev det en lunch med syrran och Nicke. Nu är jag hemma igen sen en tid och passade på att fotografera det uppbrutna golvet i vårt nya sovrum, så här ser det ut nu!
 
Hälften är borta iaf =) Igår beställde Uffe golvspån, slang och plåtar till golvvärmen. Förhoppningsvis får vi hem grejerna till helgen så att vi/Uffe kan fortsätta.
 
 
Jag fick hem ett nytt nagellack från Oriflame. Färgen var inte riktigt som jag trodde, men den funkar =) 
 
 
 
Just det! Fick en jättefin blomma av Soffe, Adde och Hugo när de var här förra helgen, och vet ni vad? Den lever fortfarande här är den =)
 
 
Nu ska jag avnjuta denna och så kanske spela nått beroendeframkallande spel på fönen.
  Ha en fin dag!
 
Kram kram
 
 
 

2014-04-13
11:33:07

17 september 2013-13 april 2014
Hejsan!
Det var ett tag sen jag var här, hade till och med glömt lösenordet men jag kom på det till slut =) 
 
Det har ju hänt några saker sen sist. Vårt liv kommer om tre månader förändras drastiskt då vi ska bli föräldrar till en liten en. Pojke eller flicka vet vi ej, men vi är otroligt glada. Graviditeten har om man jämför med vissa varit väldigt bra, men om man jämför med andra så har den varit ganska jobbig. Jag mådde illa all vaken tid på dygnet i ca 10 veckor och kräktes flera gånger om dagen. De senaste 10 veckorna har jag BARA kräkts en gång per dag! Foglossningar har jag haft sedan vecka 16. Jag har planerat att jobba fram till den 13 juni och sen ska jag vara hemma och boa in mig ordentligt =)
 
Här är en bild på vagnen vi beställt:
  Bilden lånad från joolz hemsida
 
Jag har nu jobbat som lärare i snart 1 år och då är även mitt mentorsår klart =) Det känns underbart att det hinner bli klart innan jag går på föräldraledighet. Det har varit ett tufft men roligt år och jag känner nu att jag har kommit in i jobbet (lagom tills jag ska gå hem).
 
Träningen har ju inte gått bra alls då jag blev gravid. Jag har mått galet illa, jag är galet trött och har stundtals galet ont i bäckenet så jag frös faktiskt mitt träningskort fram till september. SEN ska jag ta tag i det igen. Jag har många gånger åkt förbi gymmet och bara längtat tills jag kan träna igen, men jag försöker att tänka att jag kan ta igen det när barnet är här och jag mår bättre igen.
 
Renovering har det inte blivit så jättemycket av, men nu har vi/Uffe dragit igång med övervåningen. Vi behöver ju ha ett sovrum som det finns värme i till vintern som kommer. Här kommer lite bilder från det som ska bli vårt nya sovrum:
 
 

Detta ska bli väggen som vi ska ha sängen emot.
 
 
Den här lilla smatten försvinner med en ny vägg. Dörren till vänster går in till vårt nuvarande sovrum och dörren till höger går till datarummet/kontor/skräprum.
 
 
Orginaltaket som ska målas vitt.
 
 
Bild från andra hållet, visst är det fina tapeter ;)
 
 
Nu är nya väggen uppe!
 
 
Fondväggen och taket är färdigmålat!
 
 
Här har det funnits en gammal garderob och det ska byggas en ny, lite större med skjutdörrar =)
 
Hoppas på fler inlägg inom kort =)
 
Kram kram