vagentilldromhuset

2012-11-27
10:11:51

En helg i Göteborg
Hejsan!

Vi var iväg hela helgen med familjen i Göteborg! Älskar den staden, så fin!! Vi bodde på Gothia Towers och passade även på att besöka julmarknaden på Liseberg. Det var väldigt mycket folk, men roligt ändå =)
Tänkte visa lite bilder på hur det såg ut!
 
Hotellrummet
 
Väldigt fräsha rum och underbart sköna sängar!! Jag sov väldigt gott =)
 
Underbart fina ljusarrangemanget i lobbyn, sån vill jag ha hemma
 
Ett besök på Hard Rock hanns med, inte den ultimata maten för mig, men så är det ibland och huvudsaken att jag snabbt hittar tillbaka till det jag ska äta! Och det har jag gjort, direkt när jag kom hem!
 
Pariserhjulet!
 
Såå fina ljussättningar, jag älskar den här tiden på året när det närmar sig jul
 
Vårat hotell
 
juleljus överallt!
 
VI VANN!!!!! =)
 
 
Allt för denna gång!
 
Kram på er
 
 
 
 

2012-11-23
09:00:35

Sjukdom =(
Hej!
 
Precis när man varit hos en PT och blivit så jäkla pepp så blir jag sjuk! Jag var hos henne i tisdags och på onsdagen hade jag ont i halsen men valde ändå att gå och träna och så blev det som det blev =( Usch, men kanske var bra att det bröt ut nu så kanske jag kan bli av med det oxå! Så ingen träning för mig i helgen men jag hoppas att det halsonda har släppt taget till på måndag då jag ska få mitt träningsprogram. Längtar! Vill så gärna komma igång ordentligt.
 
Denna helg spenderas med min fina familj, ska ta en massa bilder så ska jag visa er sen =) Så jag kommer inte blogga nått i helgen utan bara spendera all min tid med mina kära!! Hoppas att ni får en underbar helg.
 
Kram på er
 
 
 

2012-11-20
08:22:45

Tisdag=PT
Hej!
 
Idag är det dags! PT-träff ikväll. Ska bli så jäkla skönt att få motivation och inspiration till att komma igång med träningen igen. Jag förde matdagbok under två dagar förra veckan så att hon skulle ha något att utgå från. Detta har inte ens min dietist begärt (lite konstigt kan jag tycka). Det borde väl vara det första man gör, eller? Vi får se, men jag kanske slopar dietisten efter besöket hos PT´n ikväll. Det enda dietisten har sagt är att jag ska äta var tredje timma, men inte vad eller hur mycket. Så det har inte känts så bra. Hoppas att det blir bättre efter idag.
 
Jag har ju varit på och haft inredningsparty från Zelected by house så jag tänkte visa lite vad jag har köpt för nått.
 
Servettringarna har jag köpt från ZBH. Varje servettring har ett budskap skrivet.
 
 
En klocka, lite tråkig bild, men jag ska se om jag kan ta nån ny sen =) Linda som sålde vill gärna ha en bild och då kan hon ju inte få denna ;)
 
En ljusstake fick jag som värdinnegåva =)
 
 
 Sen måste jag visa lamporna jag köpte i Ullared. Jag köpte två stycken.
 
Japp så var det! Måste även fixa bilder på badrumsskåpet. Ser ut som reklamkampanj för Oriflame =)
 
Kram på er
 
 
 
 

2012-11-17
10:19:12

Lördag=tre dagar kvar till pt
Hejsan!
 

Godmorgon/godförmiddag! Idag blev det ingen långspinning =( Men jag åker ner till F och fixar en nässpray med kortison i så får vi se om slemhinnorna i näsan mår lite bättre än av all den andra nässprayen jag har gått på så länge. Var tvungen att ringa familjen B och se om jag fick komma dit idag och det fick jag om jag inte blev sämre såklart. Men jag ska väl inte gosa så mycket med den fina lilla tjejan får ta det lite lugnt med det.

 

Imorgon är det bio med syster som gäller! =) Gillas massor! Uffe drar ju på Hockey i El Stockholmo med Adde. Hoppas att Djurgården vinner =)

 

Nu ska jag duscha, fixa nässpray och göra cheesecake med oreobotten, muuums!

 

Kram på er

 

 

 


2012-11-13
19:11:43

Kurator och PT
Godkväll!
 
Var ju hos min kurator idag! Alltså det är så himla skönt att åka dit och få prata och gråta hur mycket man vill. Som jag skrev tidigare så pratade vi barn, men jag tog även upp det min dietist sagt åt mig sist jag var där. Det kändes så jobbigt. Innan jag var hos dietisten för några veckor sedan så fokuserade jag inte på kilon överhuvudtaget. Och det var så skönt, men efter vårt senaste möte så har det bara snurrat kilon i huvudet hela tiden, vilket INTE är bra för mig! Men jag får kanske skylla mig själv lite, eftersom jag inte berättat allt om barnlösheten och missfallen och etc för henne. Jag har inte något direkt förtroende för henne på det sättet. Så det har jag pratat med kuratorn om och hin fick mig som tur var på lite andra tankar. TACK!!!
 
Nu när jag åkte  hem från jobbet så passade jag på att åka in på Aktiv för att få tid men en PT (personlig tränare) och hon skulle höra av sig till mig under morgondagen så vi kan boka en tid och sätta oss ner och prata lite.
 
Och nu sitter jag här i soffan och skriver till er. Strax ska jag ner i källaren och kolla om det finns varmvatten så jag kan ta en dusch.
 
Kram på er
 
 
 

2012-11-13
06:58:02

gräsänka
Godmorgon!
 
Hoppas att ni som är vakna haft en bra morgon så här långt. Igår åkte Uffe till Norge (han kommer hem idag). De senaste gångerna han har varit iväg har jag haft så svårt att sova =( Men igår var jag så trött så det var inga problem alls =) Kanske berodde på att jag varit iväg och kört lite spinning efter jobbet. Min kära kusin Eva är sugen på att köra två-timmars spinning, men vi vet inte när det börjar så vi ska kolla upp det! Nån sa att det börjar redan på lördag, ahhh! Jobbigt värre, men det kan ju bara bli bättre eller hur? ;)
 
Idag ska jag till kuratorn! Jag är helt säker på att hon kommer att vilja prata om barn pga att vi fått en liten söt tjeja som tillskott i familjen/släkten. Jag kommer även prata vikt! Jag har gått och grubblat kring viktfrågan länge så nu måste jag ta upp den.
 
Sen är det jobb som gäller och efter det ska jag åka till Aktiv och boka in en tid med en PT. Jag har gått på samma program lääänge och känner att jag tappat sugen lite, vill ha nya övningar och en en del pushning.
 
Hoppas att ni får en underbar dag!
 
 
Kram på er
 
 
 

2012-11-11
16:56:42

Ullared
Hejsan på er!
 
Igår var det dags för ullared. Började ju bra ;) Pappa ringde på fredagen och undrade om han skulle ringa och kolla så jag verkligen vaknade på lördagmorgonen/natten. Inga problem svarade jag så du behöver inte ringa. Ställde klockan på 02.30 och kl 03.14 ringde pappa och undrade vart jag var. KLOCK-HELVETET ringde inte!! Satt i sängen kl 03.15 och kl 03.35 var jag på hans parkering, bra jobbat av mig!! Menmen vi kom iväg och resan ner gick bra och vi handlade på. Ingen kö in och en före i kön på väg ut. MEN de som kom när vi åkte hade det nog inte lika roligt. Det fanns inga kundvagnar och det var låååång kö in, hihihi. Vi hade tur.
 
Jag handlade en del julklappar och presenter så de kommer jag inte lägga ut bilder på, men här kommer lita annat:
 
Matset till Nilo och alla andra barn som kommer och hälsar på oss ibland =)
 
En pipmugg är bra att ha.
 
En mixerkanna till min OBH Nordica Hercules.
 
En tomte =)
 
En till tomte, men den fick jag av mamma och pappa =) Kan aldrig få för många tomtar.
 
Lite spel och grejer till jobbet.
 
En tavelvägg! Dock inte från Ullared =)
 
Ugnsform, köpte två!
 
Ett klassiskt sällskapsspel och en film, köpte även Moby Dick men den glömde jag ställa fram!
 
Deck-lights, dessa är till Adde. Uffe ville ha en storlek större, så det fick han.
 
En lång kofta, ganska dyr, 199 kr.
 
En svart enkel trekvartsärm, perfekt att ha under mina kortärmade stickade tröjor =)
 
Två mysiga filtar till hösten, myys.
 
Sen köpte jag lite annat men det har jag inga bilder på. Ska även ta bilder på badrumsskåpet så ni får se.
 
 
Kram på er
 
 
 

2012-11-06
08:43:12

När man inte får träna...
God morgon!
 
Inte får träna är väl lite fel uttryckt, får får jag väl, men jag har bestämt att inte köra någon fysisk aktivitet denna vecka för att jag ska låta kroppen vila och återhämta sig efter denna sega och konstiga förkylning. Men när man väl har bestämt detta är det ju galet hur mycket man bara VILL ge sig ut på promenader eller köra spinning eller åka ner till gymmet och köra skiten ur musklerna. Varför är det så??? På måndag ska jag sätta igång igen och då blir det spinning, så skönt.
 
Nu har veckan börjat efter höstlovet. På torsdag ska jag på medarbetarsamtal och vi får se vad rektorn har att säga. Jag har ju lite förhoppningar om lärartjänst, men vi får se om hon har tänkt mig på den tjänsten, kan ju alltid hoppas =)
 
Imorgon ska jag ha ett inredningsparty hemma hos mig. Skulle ju ha något att bjuda på, men eftersom helgerna går åt till att göra en massa andra saker nu så hamnar bakandet lite i bakgrunden. Jag har ju iofs bakat, men det har ju inte varit till mig =).
 
Skulle vilja baka en kolabrownie, men jag kommer inte att hinna det =( Så det får bli en annan gång.
 
 
 
 
Avsluat med en bild på min underbara systerson. Så här blir man när man äter barnmat ;) <3
 
Kram på er
 
 
 

2012-11-04
20:43:50

Shopping
Hej igen =)
 
Först tackar jag för de fina kommentarerna på tårtorna, Jag behöver mer träning så kan jag bli bättre =)
 
Efter att Arsenal-tårtan hämtats av Stefans fru Elisabeth så tvingade jag med Uffe till IKEA. Jag hittade nämligen ett badrumsskåp som jag ville ha. Uffe var tveksam till att åka, men han följde med. Tror han ångrade sig snabbt när han såg parkeringen... den var FULL med bilar och det var så mycket folk på IKEA. Men eftersom vi visste vad vi skulle ha så staplade och armbågade vi oss fram til badrumsavdelningen och sen till kassorna för att betala och sen hämta skåpet. Fort gick det och sen åkte vi hem. Uffe ska montera upp det på väggen på lördag när jag åker på mer shopping i Ullared med mamma och pappa. Nu fick jag oxå höra att min faster (pappas tvillingsyster) Christina och hennes man Holger ska med ner. Men de åker egen bil för vi kommer inte få plats med alla grejer om vi åker i en bil ;)
 
När skåpet är uppe ska jag ta kort på det och sen får ni även se vad jag hittade i Ullared =)
 
 
Kram på er
 
 
 

2012-11-04
09:40:06

Senaste Tårtorna
Hejsan på er!
 
Här kommer dom:
 
Dekorationerna
 
Hello Kitty
 
Dora
 
Arsenal
 
Fyllningar
 
Dora-tårtan fylldes med skumtomtefluff och vit choklad-fluff och den spacklades med grädde.
 
Hello Kitty-tårtan fylldes med skumtomtefluff och kinderägg-chokladfluff och även den spacklades med grädde.
 
Dora-tårtan täcktes med lila marsipan och dekoreraddes med Dora och födelsedagsbarnets namn
 
Hello Kitty tårtan täcktes med rosa marsipan och dekorerades med Hello Kitty i marsipan
 
 
Arsenal-tårtan fylldes med ett tuuuunt lager hallonsylt och toppades med hallongrädde. Den andra fyllningen är en pollyfluff.
 
Sedan täcktes den med vit marsipan och fick sitt arsenalmärke =)
 
Det var det!
 
Kram på er
 
 
 
 
 

2012-11-01
09:09:29

Tårtbak
Hejsan på er!
 
Jag är i full gång med att baka två tårtor till Felicia som fyller tre år på fredag! Jag tar kort under tiden så ni ska få se resultaten. Jag ska även göra en tårta till i helgen! Lovar att jag ska ta bilder på den oxå. Tills dess får ni hålla tillgodo med Nilos namnfesttårtor
 
 
Kram på er så länge =)