vagentilldromhuset

2013-04-28
13:47:05

trötter
Hej!
 
Vet inte hur det är för er andra pollenallergiker, men jag har börjat känna av skiten nu! Jag har ätit medicin i ett par veckor och tröttheten är enorm. Om jag skulle lägga mig i soffan nu så skulle det inte ta många minuter innan jag somnade, blä för denna skit!
 
Veckan som gått: Vi har varit kort om folk på jobbet och det tär ju en del på oss som är kvar. Det blir en stor arbetsbelastning som vi andra får göra. Och det är inte så att jag inte förstår varför hen är hemma, utan det har jag, all förståelse och jag skulle gjort precis likadant. Men jag gnäller lite för att jag har inte fått ut nån planering och såna saker som är så viktigt. Men men hoppas att vi snart är fulltaliga igen.
 
Fredagen spenderade jag genom att fira min kusin Petra som fyllde hela 40 år!! Men vilken 40-åring sen, hon har tre barn och ett barnbarn och ett på väg =) Stålmormor!! ;) Hon bjöd på ett mycket trevligt kalas och god mat, mums!
 
Lördagen började med ett träningspass på gymmet och kl 10 åkte vi till IKEA med resten av familjen. Mamma och pappa köpte kök! Vi var väl hemma efter kl 16 tror jag. Det var oxå väldigt trevligt men när jag kom hem var jag galet trött. Men fick lite ny energi på kvällen tack och lov =)
 
Idag har jag varit ute på en promenad på 80 minuter och sen skulle jag röja lite i trädgården, men planken var genomblöta och långa och tunga så Uffe får kapa dem med motorsåg först, jag orkade inte flytta dom!
 Så nu sitter jag här och har läst en del bloggar och bloggar själv och snart ska jag koka pasta och värma köttfärssåsen till lunchen, sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!
 
 
Kram
 
 

2013-04-23
08:19:48

Helgen som varit
Hej!
 
Vilket underbart väder vi hade i helgen =) Jag blev så glad. Söndagen spenderades ute. Jag har ett projekt som jag döpt till "Röja skräp från tomten" och det började jag med i söndags. Vi har haft ett skjul bakom jordkällaren som för TVÅ ÅR sedan rasade pga snön, eftersom det inte syns så bra från resten av tomten har det bara fått ligga. MEN iår ska jag röja.
 
Jag skulle lägga ut lite bilder men blogg.se verkar inte vilja fungera som det ska =(
 
Skiter i det här nu!
 
Kram
 
 
 
 
 
 

2013-04-21
09:01:40

Söndag 21 april
Hej!
 
Nu har jag intagit frukost, havregrynsgröt och ett kokt ägg och så lite vatten på det. Ska borsta tändern aoch sen börja dagen ute! Det blir en del tvättning oxå, men sen blir det utejobb. Ska börja röja i en skräphög bakom vår jordkällare. Inomhus blev det inte så mycket städning igår, men men det blir som det blir.
 
Ha en bra söndag!
 
Kram
 
 

2013-04-19
08:39:32

Nya tag
Hej!
 
Nu ska vi ta lite nya tag när det gäller kosten. Igår fick Uffe sitt kostprogram och jag fick ett nytt av min tränare. När jag såg Uffes kost så blev jag lite lätt illamående. Han ska äta ca 2100 kalorier MER än mig, stackars Uffe säger jag bara!! Jag tycker att det är svårt för mig att få i mig det jag ska äta och då ska han äta så mycket mer än mig!!!
 
Denna vecka har det bara blivit två träningspass, så idag blir det pass nummer tre och lör-sön får ta pass nummer fyra och fem.
 
Nu ska jag ta mig ett mellis innan jag drar till jobbet. Det biir fyra dagar i rad som jag slutar ganska sent, tungt värre!!
 
Kram
 
 
 

2013-04-16
10:13:49

ont...
Hej!
 
Jag har ont, men skönt ont =) Var och körde ett pass på gymmet med PT idag. Så jäkla skönt. Vågen visade +0.2 kg...inte bra, men jag har haft en skitvecka med maten. Trots + så visade sig att fettmassan hade minskat med ett kilo och fettprocenten med 1.1 och dessutom hade muskelmassan ökat så jag blev inte så ledsen ändå.
 
Idag stod jag för första gången i mitt liv i plankposition på FÖTTER!!!!!!! Har f**n aldrig hänt förut, dessutom gick jag därifrån upp på händer och sedan ner på armbågarna igen. Ännu en tröskel övervunnen och det kändes så sjukt bra!!
 
Jag känner att jag har blivitr rejält mycket starkare och både fysiskt och psykiskt, vilket är en fantastisk känsla!!
 
 
Kram
 
 
 

2013-04-14
10:20:25

varmare väder
Hej!
 
Det blir varmare och varmar, hur underbart är inte det. Jo, det kommer en del regn, men det är ju bara bra eftersom snön försvinner. Då kan jag ju börja använda min nya vårjacka =)
 
Jag var ute och gick i går. 9.5 km blev det! Hade tänkt att gå kortare, men blev lite pushad när jag tänkte att det faktiskt inte är så långt kvar till mitt stora delmål som är -20 kg. Innan dess har jag ett mindre delmål och till dess är det bara 1.3kg kvar =) Jag har haft små delmål under hela tiden och det har gått, även om det gått långsamt, men jag tror att det blir lättare att fortsätta och min hjärna hänger med i förvandlingarna och det känns underbart.
 
Igår när jag skulle ut och gå hänge regnet i luften så jag tog på mig mina regnkläder som jag köpte i augusti förra året. Under hela hösten har jackan varit VÄLDIGT tajt. Jag kunde stänga den, men den satt tajt runt magen och det var inte många millimeter kvar tills jag faktiskt inte kunde knäppa den. IGÅR satt den inte lika tajt! Det gick lätta att knäppa jackan och jag hade mycket plats kvar, trots att jag hade en tjock hoodie under. Såna saker känns fantastiskt.
 
Den här veckan har blivit lite sisådär med kolhydraterna och det känns i magen. Kroppen säger ifrån när jag får i mig fel saker och det är ju positivt.
 
Idag står det tvätt på schemat och även träning, det blir nog en promenad igen.
 
Kram
 
 

2013-04-09
08:26:19

jag är sämst
Hej!
 
Jag är verkligen sämst på det här med att blogga just nu!! Jag ber om ursäkt! Kul att se att ni inte har gett upp, ni kollar fortfarande in här med jämna mellanrum!
 
Vad har hänt sen sist? Jag har inga bilder att visa =( Men, jag har varit magsjuk, wihoo, not! Jag har fortsatt med träning och kost. När jag var hos min Pt för en vecka sedan fick jag besked att jag har gått ner 14.3 kg och minskat 28 cm runt midjan, helt galet!! Jag måste ta nån bild när jag håller ut måttbandet, det är så galet att jag har varit så stor. Och har fortfarande massor att ta av, men att se det så konkret var sjukt!
 
Vi premiärgrillade i helgen som var. Mamma och pappa var här, mycket trevligt!
 
Känns inte som att det händer så mycket spännande, men jag ska verkligen försöka bli bättre på att vara här.
 
Kram