vagentilldromhuset

2011-09-06
09:39:42

förkylningen håller i...

...och vill inte släppa taget =( Men imorgon ska jag verkligen göra allt för att komma iväg till VFU´n, pallar inte att vara hemma längre än till idag! Men fick iaf lite skolarbete gjort igår när jag låg på soffan och snorade så det var ju iaf lite positivt ;)

Idag ska jag försöka skriva klart papret till litteraturseminariet vi hade i fredags, fattar fortfarande inte VAD jag ska skriva så det blir nog en hel del ordbajseri...som vanligt!

I eftermiddag kommer även Uffes brorson Henrik som ska kolla på dräneringen, vad som ska grävas och vad vi behöver för material och allt sånt! Ska bli så skönt att han ska hjälpa oss med den sen vi fick den helt galna offerten från ett företag i Finspång. Tror inte att han ville ha jobbet, med tanke på att vi fick ringa och tjata på honom att komma ut och räkna på det, sen fick vi ringa och tjata om offerten eftersom han inte skickade den fast han sagt att han hade gjort det och sen tog han ett sånt överpris så vi höll på att ramla av stolen när vi fick se den!

Så ser min dag ut, hur ser din ut?

 


2011-09-04
14:28:24

renovering

På grund av bröllopet stod renoveringarna stilla. Men nu i höst ska vi dränera huset så att vi kan bygga var trapp och altan på framsidan under nästa sommar/höst. Den trappan vi hade har fått en massa stryk under de två senaste vintrarna och höll på att rasa här i våras.

Såna här sprickor var det i våras...

...och det vittrade sönder rejält så vi bestämde oss för att ta ner den innan någon skulle komma till skada. Men så här såg det ut innan...

Ja, så här såg det ut och så här ser det ut...

då var allt borta!

Tomt var det här! Huset ser helt konstigt ut, men det kommer bli så bra nästa år då vi  börjar byta panelen på den här sidan av huset och sen bygger upp en ny trappa och en fin frukostaltan =)

 

 

Ha det bäst

 

 


2011-09-03
10:15:08

god morgon.

God morgon på dig! Hoppas att dagen börjar bra!

Idag är det lördag och jag har ont i halsen och känner mig förkyld, hur gick detta till?? Jag var hos mamma och pappa i stugan igår, mamma berättade att hon hade ont i halsen och bara någon timme senare fick jag ont i halsen, är detta rättvist? Nej, inte det minsta. VFU´n börjar ju på måndag, då har jag väl inte tid att vara sjuk?!

Idag ska det iaf fyllas på i kyl, frys och skafferi, det är verkligen välbehövligt, det ekar väldigt tomt överallt i köket ;)

Jag ska se om jag kan ta lite bilder ute idag så ni får se lite bilder innan all dränering sätts igång här i höst! så jag kan visa bilder under arbetets gång oxå =) Innan jul ska vi oxå färdigställa hallen på nedervåningen och bygga garderober och sånt som är kvar och sånt vi inte velat göra i sommar!

Näe, nu är det dag att sätta igång och göra sig i ordning så att vi kan komma iväg snart =)





2011-09-02
09:11:43

vår fina serveringspersonal.

Ni får ett eget inlägg!




Här är dom!! Utan dessa fyra helt underbara vänner hade kvällen inte gått som den gjorde. Från vänster: Hanna, Emilie, Helena och Johnny. Såååå fina var/är dom och vi kunde inte haft bättre "personal" ens om vi hade professionella servitriser och servitör. Ett STORT tack till er för all hjälp under vår speciella dag <3 Vi älskar er och skulle aldrig ha klarat detta utan er!



2011-09-02
09:03:10

bröllopsdag del 3.

Japp, här kommer den sista delen av bröllopet i bilder =)



Våra fina föräldrar <3 vad vore vi utan er?



Vår fina pojk-gäster...



det var svårt att få med alla på en bild ;)




Så var det flickornas tur...



Även oss var det svårt att få med på en bild ;)



på väg till vrålåket



Nu åker vi!!! Till FESTEN!



Vår fina tårta som Sandra på ICA Maxi har gjort =)



Bröllopsvals-dags =) Sen var det bara att koppla av och dansa loss resten av kvällen =)

Så det här var vår dag tillsammans med nära och kära!

Vi hade den bästa dagen tack vare våra kära vänner och familjer som hjälpt oss med planering och allt runt omkring TACK TILL ER ALLA!! Utan er hade dagen inte blivit så bra som den blev!

Vi älskar er ALLA!!