vagentilldromhuset

2013-06-28
12:51:30

semester
Hejsan!
 
Nu har jag börjat min semester, underbart! Det firade jag med att byta batteri i min klocka och sen en tur på gymmet! Ben, rygg och armar fick sig en omgång, inte så många övningar av varje, men svettig blev jag!
 
Nu blir det att lägga mycket krut på kosten och träningen under semestern, självklart ska jag njuta också, men det behöver ju inte gå till överdrift! Det har det varit ändå under de senaste veckorna så nu blir det ändring på det.
 
 
Kram
 
 

2013-06-25
08:33:09

mycket mycket och mycket...
Hej!
 
Jag är så ledsen för er alla som faktiskt är här inne och tittar in fast jag inte skrivit nått på hur länge som helst. Det har varit galet mycket de senaste veckorna, mycket av allt och inget jag direkt vill gå in på här. Men nu ska jag ta tillbaka mitt fokus på MIG, på MIN kost och på MIN träning, för vet ni vad?
 
Det är jag VÄRD!
 
Så i morse, trots att jag gärna legat kvar i sängen, gick jag upp 06.10 för att packa väskan och sen åka ner till gymmet. Där körde jag ett kondidtionspass i intervaller och avslutade träningspasset med några magövningar. Sen blev det dusch, hem för att äta frukost och nu sitter jag här och skriver till er =) Snart är det även dags för mellis!
 
Jag älskar att jag bara har 25 timmar arbete kvar till semestern och på fredag får jag dessutom tid till att fortsätta fixa och styra i mitt klassrum, älskar´t!
 
Jag hoppas innerligt att det blir lite fler uppdateringar nu!
 
Kram