vagentilldromhuset

2011-07-14
07:48:15

2 dagar kvar

Vart tog det där året vägen som vi hade i början på den här planeringen?? Året har gått så väldans fort att jag nästan blir rädd! Men nu är det bara två dagar kvar och fortfarande en del styr kvar. Jag kommer på såna små detaljer hela tiden och glömmer bort att skriva upp dem och sen kommer jag förstås inte ihåg dem. Så till blivande brudar HA ALLTID PAPPER OCH PENNA MED ER och för guds skull eller ja, för er egen skull SKRIV UPP DET SOM DU KOMMER PÅ!!! =)


Idag kommer det dukar, kandelabrar, kamera följt av två supersexiga brudar, Sussa och Anna! Sen blir det lite tid då vi ska packa ihop saker och städa lite inför helggästerna och packa in saker i bilen! Efter genrepet blir det en sväng till lokalen, med grejer och börja ställa i ordning bord och sånt.


Näe, nu ska jag börja, med lite måsten som ska vara klara den här dagen, såsom tvätta, wihooo =)



Vi hörs








2011-07-11
21:05:54

Pissig uppdatering

Jag vet men det blir bättre efter den här veckan! Jag lovar!! Just nu är det mycket planering de här sista dagarna innan den stora dagen.


Kalendern är fullproppad med saker som ska göras. Skrev nyss ut vigselprogrammen, ska bara skära till dem. Det enda som vi inte har riktig koll på är en videokamera som vi skulle behöva tills på lördag =) Nån som har?? Imorgon ska jag skära till programmen, börja vika servetter och åka in och fixa en rulle med silverband så jag kan göra klart askarna =) BAra en sisådär 30 kvar att sätta band runt.


Men som sagt, ni får bättre uppdatering när den här veckan är över =) Lördagen går iaf i kärlekens tecken <3


Passar på att säga GRATTIS till min kusin som den 6/7 fick en liten son och även GRATTIS till en klasskompis som fick en son även han på samma dag! Bebisarna duggar tätt i år!!  Bäst att jag förtydligar att jag INTE ska ha något, bara så ni vet =)


Kram på er så återkommer jag nästa vecka =)

 


2011-07-03
11:56:57

Möhippa!! =)


Hejsan på er!!

Nu är det äntligen dags för min möhippestory! Som ni vet så hade jag en fejkad möhippa, där jag fick avnjuta en dag med några få kära människor =) Efter den möhippan dök det upp tre brev vid tre olika tillfällen. I det första stod det att jag skulle gå ut i skogen och plocka 100 kottar i olika storlekar, jag gjorde det =) I det andra stod det att jag skulle tälja ett djur av en träbit, vilket jag påbörjade, men blev tyvärr inte klar, skulle göra en orm. i det tredje stod det att jag skulle samla ihop 500 barr och jag fick själv välja mellan gran eller tallbarr. Fick slänga ihop det den dagen då det faktiskt var dags =)

 

Den 11 juni 2011

Hemtelefonen ringde kl 06.30 (en lördag), eftersom jag sover med öronproppar då Uffe snarkar gick Uffe upp och svarade. Han sa bara: Du ska gå upp säger din syrra!

Jahopp, bara att göra som jag blev tillsagd, jag var så trött att jag mådde illa, men passade på att ta en dusch iaf och satte på mig mascara =) Sen satt jag bara och väntade och blev lite irriterad över att dom inte kom (jag menar har de väckt mig så tidigt får dom ju iaf dyka upp, eller). Många tankar hann snurra i huvudet, är detta ännu en fejkhippa? Neeej, jag orkar inte!!!! Men efter en stund kom Jimmy, i handen hade han en Manowartröja och ett kuvert! I kuvertet stode det instruktioner på vad jag skulle ha på mig och vad jag skulle ha med mig! Jimmy fick inte prata! Jag hade 30 minuter på mig, sen var vi tvugna att åka!! Alltså kl 8. Vi åkte och Jimmy tankade i Finspång och åkte runt och runt innan han släppte av mig vid bergslagshallen, nån som känner igen historien?? Jag gör det iaf ;) Det blev samma rutt som gången innan, ner till biblioteket, åbergs och fontänen på torget. På sista lappen stode det: HA-ha! Trodde du verkligen att din möhippa skulle vara idag?! Om du nu tror det så kan du ju alltid gå ner till Bruksparken och kolla...

Och där nere var dom ALLIHOPA!!!!! Vi käkade frukost, och jag blev iordninggjord av Anna Andersson (hon ska nog inte satsa på hår och smink jobb iaf). Hujeda mig så jag såg ut, blev nästan lite rädd när jag fick se ett kort på mig, ahhhhhhh!!! Sen for vi iväg i bilar och jag slapp ögonbindel eftersom jag blir åksjuk när jag inte ser något, TACK för det!!!! Vi svängde av mot kolmården och jag blev först rädd för att det var höghöjdsbanan, eller att jag skulle rida på något stort djur (är ju lite höjdrädd). Sen kom jag på att tropicariet låg där oxå, även om det tog ett tag innan jag kom på det =) Är ju livrädd för spindlar och ormar och sånt där skit!

Och vart skulle vi?? Jo till Tropicariet!

Där fick jag göra ett enmansäventyr och jag skulle såklart börja med att gå in till ormarna, de var BARA 6 stycken och instruktören tyckte att jag skulle lyfta på ormarna och kolla om jag kunde hitta en lapp, JO, såklart att jag vill det, NOOOOOOT!!!!!!!! Ville inte ens gå in till dom, men gjorde det när instruktören följde med in! Så J***A rädd jag var, fy F**N!!! Men jag klappade iaf på två av dom =) De var varma, och mjuka inte alls kalla och slemmiga som jag trodde!

Andra stationen var scorpioner! Jag skulle plocka ur två stycken till en annan låda! Var så jäkla rädd, visste ju inte hur de skulle kännas, så instruktören la en på min arm ( Ja, jag var rädd) Men sen kunde jag plocka två stycken relativt lätt.

Sen kom det som inte fick komma! Spindlarna! F**N tårarna började komma och jag tänkte först skita i det, men jag skulle ner med handen i en liten låda, med en spindel i och gräva i hörnen, hittade lappen, efter att jag tvekat ett tag! Men jag fick den inte om jag inte klappade spindeln. Vilket jag faktiskt gjorde FLERA gånger =) Såå stolt var jag =)

Sen skulle jag bada med alligatorerna, två stycken. Fick en superliten baddräkt som visade i princip allt!! Men det fick jag snällt bjuda på, brydde mig inte så mycket just då faktiskt =) JAg fick vara i en bur när jag skulle fiska upp en burk, med en lapp i!! Fixade det utan några som helst problem!! Men jag fick inte tillbaka mina kläder, NiX, fick gå omkring i den fina baddräkten!

Sen kom jag till en låda där jag fick ha ögonbindel, och hitta en lapp, det var skitläskigt, eftersom jag inte visste vad som fanns i lådan, men jag gjorde det efter att mina vänner hejat på mig =)

Sen kom det sista!! Bada med Bettan och Selma...tropicariets HAJAR. Det var roligt!! Hajarna var väldigt nära, och jag visade tuttarna för HELA tropicariet, det har du inte gjort va??? =D De tog sig ur den stora baddräkten förstår ni!! =P Jag var inte det minsta nervös inför badet med hajarna, men mina vänner hade varit väldigt nervösa för de hade sett att hajarna var VÄLDIGT nära, jag såg oxå, men litade på instruktören ;)

Sen fick jag diplom och applåder =) Sen en välbehövlig dusch!! den fina makeup som Anna lagt som om möjligt ännu värre ut!! Konstigt att jag inte skrämde fler på tropicariet än jag gjorde =)

Sen åkte vi hem till mamma en snabb sväng, där jag hann få i mig lite lunch och sen for vi vidare, jag blev sminkad och fixad i håret att Sara Bauer, sen var det dags för fotografering, och jag ville inget hellre än att åka tillbaks till hajarna! Tycker inte om att fotograferas =) Men jag hoppas på att de fick nån bra bild iaf!


Sen åkte vi hem till mamma och festade vidare =)

Så jäkla kul dag, en dag som jag kommer att minnas för all framtid!! TACK TILL ER ALLA SOM VAR MED OCH FIRADE DAGEN OCH TACK TILL ER SOM ORDNADE DAGEN SÅ OTROLIGT BRA!!! TACK TACK TACK!!!

Bilder får ni kanske se senare, jag har inte en enda bild, men jag kanske får några senare!!

D<et var min hippa =)