vagentilldromhuset

2010-07-05
09:51:47

tapetbilder...

Hejsan på er!

Jag har ju lovat några bilder på tapeterna som vi/Uffe har satt upp. Så här kommer dom...


Det här är fototapeten som vi satte som fondvägg i matsalsdelen. den är från Rusta och kostade 599 kr. Vi tittade länge och väl på Photowall.se men de hade så sjukt mycket att välja mellan så vi valde att ta den på Rusta istället.

 

Här är tapeten med skänken som ska stå där sedan. Vitrindörrarna och bänkskivan är inte där än men det kommer bild på det med såsmåningom.

 

 

Här är tapeten som sitter på de andra väggarna. Det är en vit bakgrund (bruten vit) med elipser på som är i en liten mörkare färg och på den högra sidan av elipsen är det en skimarande vit/silverfärg som bara syns i vissa lägen. K-rauta, 169 kr/rulle. Den känns lite 50-tal med en modern tatch (stavas det så?) Ni fattar väl vad jag menar ;)


Ja, det var lite bilder det. Vet inte om jag skrivit om bänkskivorna, men de är iaf beställda och beräknas komma v. 30, samma vecka som vi ska lägga om taket =S Uffe var och beställde taket i fredags och det kommer nog när som helst =) Vi måste även försöka hitta två stycken nya takfönster, det är lika bra att byta ut dom när vi ändå håller på med taket. Elektrikern kunde inte komma i torsdags pga att han var sjuk så nu hoppas vi på lördag.

Just det, vi måste byta vår Pool...IGEN... vi köpte en pool på 7000 liter på rusta och den var det hål i så vi bytte den och nu är det hål i den här oxå, vi ska alltså byta IGEN, tjohoo!!


Ha det bra nu alla i värmen så hörs vi

Kramisar

 


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: