vagentilldromhuset

2011-03-18
15:18:29

Uups, ett tag sen sist visst
Ojoj, det var ju inte riktigt meningen att det skulle ta så lång tid innan jag skrev här igen, men ibland är det bara sååå mycket att göra så man glömmer bort att man ska vara här ute oxå ;)

Jag har tagit bilder på mina bröllopsskor och min handväska, men de bilderna kommer en annan dag =/ sitter egentligen och skriver på min kartläggningsuppgift, men tappade bort inspirationen, sånt händer ju tyvärr ibland! Uppgiften ska vara inlämnade den 28/3 senast och jag tror nog inte att jag lämnar in den tidigare, skulle bli chockad om det skulle bli så =) Jag har ju inte ens någon struktur på det ja skriver, jag bara skriver för att få ner något på pränt. och så får jag väl klippa och klistra halvt ihjäl mig under nästa vecka för att få ihop det någorlunda bra. Det ska bli skönt när den här uppgiften är klar (30/3 kl 12) är allt klart och då är det bara att invänta kompletteringarna ;)

Annars då? Ja, du vad händer! Inte mycket, har fått en del jobbdagar, vilket går åt, men det är i en femma och en sexa och det ska jag tala om för er att det är inte det lättaste!! Skolan är ju inte direkt prio 1 när man är 11-12 år, jag kommer ju själv ihåg hur det var!! Näe, jag hoppas på att det blir några fler jobbdagar på låg =) Där trivs jag som fisken i vatten. I onsdags var jag och hälsade på min gamla handledare och fick iaf en dags jobb och kanske en dag till, hon skulle kolla om de andra lärarna klarade sig, så det hoppas vi såklart inte att de gör ;)






2011-03-09
07:52:20

gräsänka
Japp, det är jag det! Uffe åkte till Irland i måndags och kommer hem inatt! Nu saknar jag honom =)

Jag har en tanke på att jag ska åka in till stan och köpa två stycken handväskor, en svart och en vit, till bröllopet. Den vita ska ju såklart jag ha och jag tänkte kolla om syrran vill ha den svarta. Om hon inte vill ha den så tar jag den själv =) dom är jättefina. Och då kanske jag ska fixa skorna oxå så jag har det gjort. Skönt att beta av listan lite till. Nu i helgen fick nog Uffe en mindre chock när jag berättade att det faktiskt bara var 4 månader KVAR!!

 





2011-03-04
08:24:35

Heeelg
Sååå skönt med helg! Och denna helg ska vi bara vara VI! Ska bli härligt. Vi ska njuta av lite god mat och hoppas på lite fint väder. I helgen ska jag även försöka fixa lite grejer inför VFU´n nästa vecka. VFU och skola är hur nästa vecka ser ut HEEELA VECKAN!!

Jag har även försökt att få en plats på tisdagens spinning, men jag har inte fått svar om det finns någon ledig cykel, men jag hoppas!! Idag ska jag passa på att gå ut och gå en liten sväng oxå...men jag önskar att solen kunde titta fram det är så mycket härligare ute då och så får man lite vårkänslor =) Skadar ju inte när det är så här mulet ute.

Tvätta står oxå på dagens att göra lista!! Vilken intresant dag jag kommer att ha, haha!!




2011-03-03
13:27:58

Dag 29 & 30 - mina ambitioner & ett sista ögonblick

Nu tar jag de två sista, skulle ha skrivit igår, men kom inte ut på bloggen!!

Mina ambitioner: ojsan vad svårt. klart att jag har ambitioner, men svårt att få ner dom på pränt. Nu är det så mycket annat i livet så jag lever mest för stunden just nu. En ambition är ju så klart att överleva resan fram till bröllopet utan att stressa ihjäl sig ;) Och gärna överleva dagen och kanske till och med komma ihåg något av den =P

Ett sista ögonblick: vill inte ha ett sista ögonblick! Eller jo, jag är glad att denna sak är över =) inga fler såna saker som att beskriva sig själv genom konstiga rubriker =)










2011-03-01
15:39:35

dag 28 - det här saknar jag
Just nu saknar jag rågsikt för jag skulle baka matbröd, men det gick inte. Annars saknar jag nära och kära som inte finns med mig i livet längre.

Sen saknar jag verkligen sol och värme =)